... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
sxiza
Auto: nope
Kraj: Bratislavský

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 6. Augusta 2021, 14:57

Prachara som poznal osobne tak 15-20r dozadu. Bol to jeden z tych lepsich fararov ale toto uz prehnal - takuto sprostost povedat. To uz ked tam chcu ist nasilu oplakavat zburany kostol si mohli radsej daku vynimku vybavit - ved to bude predpokladam one-time job za rok tak preco hned take silne reci a anti-system riesenia. Tak kazda minca ma dve strany a na konci clanku spomina, ze keby tam boli ofiko chodniky tak tam "vraj" mozu ist legalne ale kedze tam nic nie je tak zakaz vstupu bez vynimky?
V kazdom pripade da sa to aj inak povedat a vyzera to fakt na picu :D
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 6. Augusta 2021, 15:11

keby tam ten chodnik bol tak to stale neriesi vzivanie eterickych bytosti a siatre s hrkalkami a langosmi.
co to znamena "jeden z tych lepsich fararov"? nieco ako politik SMERu, ktory menej kradol? :)

nechcem ani len naznacit, ze by snad predstavitel statom (v podstate celosvetovo) dotovanej sekty nehovoril pravdu, ale ked si tak citam co je v programe ochrany pre dane uzemie, nikde tam nevidim, ze by jednym z cielov bolo rozsirovanie chodnikov, nebodaj za ucelom konania zhromazdeni.

http://www.sopsr.sk/natura/doc/inf_broz ... _polia.pdf

co hovori celibatom zatemnena mysel:
Správca farnosti reaguje, že chýbajúce chodníky nie sú ich problém. „To je ich problém, lebo oni majú v programe Natura 2000 doslova napísané, že sa majú starať o to, aby sa tam mohli dostať turisti po cyklotrasách, náučných chodníkoch, a aby sa tam mohli robiť zhromaždenia, ktoré sú propagáciou tohto prostredia a chránených živočíchov, ktoré sa tam nachádzajú.“

co hovori dokument, na ktory odkazuje

výrazne zlepšiť nepriaznivý stav dropa fúzatého a sokola červenonohého – vytvoriť nástroje pre ekologicky šetrnejšie využívanie územia CHVÚ – vytvoriť trvalo udržateľný stav pre prežívanie stepných, migrujúcich a zimujúcich druhov vtáctva – zachovať funkciu biotopov migračných koridorov a zimovísk pre vybrané kritériové druhy – zvýšiť ekologické povedomie miestnych obyvateľov a zlepšiť spoluprácu s vlastníkmi a správcami pozemkov pri ochrane vtáctva

mozno treba 4x taichi do kriza aby clovek dokazal prelozit "zvysit ekologicke povedomie miestnych obyvatelov" na "robit zhromazdenia, ktore su propagaciou tohto prostredia".

tam nech sa radsej prihotovi spytat sa generalneho riaditela rybarskeho spolku, ked sem zavita skontrolovat latifundie v septembri, ci by predsa len nebolo byvalo lepsie, keby si obcas mohli zatrtkat, okrem toho, ze tym zachrania viac deti ako pfizer a moderna im mozno nebude ani tak jebat.

sxiza

Piatok, 6. Augusta 2021, 22:32

Nechcem tu otvarat velmi diskusiu na cirkev ale z toho casu co som ho zazil tak bol pre mna nieco ako "Bezak". Nebal sa povedat svoj nazor na vedenie cirkvi, specialne Sokol ho mal "strasne rad" a casto ho preto presuvali na farnosti co nik iny nechcel. On vsade kde prisiel, tak zacal hned vsetko vylepsovat, ci uz faru, kostol a snazil sa prilakat co najviac ludi, ale nie nasilne ale skor robil taku medvediu sluzbu - postavil napr. prvu farsku restauraciu na SK, sportove ihriska pre mladez, posilovnu, bazen, robil rozne vylety na bikoch a pod.
Keby som ho nepoznal osobne tak by to mozno pre paranoikov sedelo na profil uchylaka, ktory si k sebe laka mladez ale on naozaj nebol ten pripad a myslel to uprimne. Bol to normalny chlap ako kazdy iny, vela pracoval manualne pri vsetkych tych aktivitach, v kostole hovoril polopatisticky a priamo cize sem tam prisiel aj niekto z vedlajsej krcmy pozriet co sa tam deje. Ziadne nasilne presviedcanie na vieru.

Nemam iluziu o cirkvi, je tam kopa buzerantov a pedofilov alebo oboje, ale ako v kazdej profesii su cierne ovce, potom taki normalni a nakoniec taki ktori to odvetvie reprezentuju a robia dobre meno (ci uz politika, sportovci alebo gastro sektor) tak Prachara by som zaradil do tej poslednej kategorie. Ja, manzelka ani deti do kostola nechodime (pravidelne) aj ked sme tak boli od malicka vychovavani, ale velku ulohu hra aj to kto v tom kostole rozprava. A kedze momentalne tu mame v dedine verziu mlady arogantny buzerant, tak nemam naladu ani chut tam chodit ani obcasne.

Cize aby som to zhrnul na zaklade mojich empirickych skusenosti - Prachar to asi nemyslel v zlom, ze by chceli omakavat zrucaninu kostola a trochu tam zvysit level katolicity ale mozno je az priliz premotivovany a emotivny po tom vsetkom co zazil. Bohvie, snad tam nebudu nakoniec proti tomu dake prostesty a blokady :)

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 6. Augusta 2021, 23:26

Tyhle afery kazdeho jenom otravuji. Ja bych vsechny ty cirkve a viry zakazala.

boborjelotor

Sobota, 7. Augusta 2021, 05:26

premotivovany, emotivny = klame a prekruca ?

sxiza

Sobota, 7. Augusta 2021, 09:12

Ja nehovorim, ze to co tvrdi je pravda - mozem sa len domnievat odkial tu info zobral, ci to niekde pocul kedze z info co si dal to napisane v dokumente na ktory sa odvolava spominane nie je. Ja som len chcel poukazat nato, ze vtedy ked som ho poznal tak by urcite netlacil na pilu a silou mocou by chcel ist do niecoho co je proti zakonom. Ale nikdy nevies, su to uz roky a ludia aj nazory sa menia. Ako som spominal uz na zaciatku, velmi nestastne zvolena komunikacia z jeho strany.

pablohablo

Sobota, 7. Augusta 2021, 09:54

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:13, upravené celkom 1 krát.

starynovy

Sobota, 7. Augusta 2021, 12:04

Reku si sem nejaky trojan jebol.. ale ked to otvoris v prehliadaci ako link tak stiahne. Dufam, ze to nepocul doktor ilko.

jararak
Auto: skodofka 120l

Nedeľa, 8. Augusta 2021, 07:34

otvorim naspet dezolatov, dufam, ze kazdemu sa ujde pravy slaviensky dychaci pristroj, s datumom vyroby aspon takym ako mam ja, ved predsa za komunistov bolo lepsie. podla pistovho navrhu zi a nechaj zit, dufam, ze sa tam stretnu vsetci a mozno si vylosuju aj darwina medzi sebou, ci podla hesla nakaz svoju rodinu a svojeho fuhrera?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

boborjelotor

Pondelok, 9. Augusta 2021, 10:42

tak uz aj Cech sa priznal, ze od Fera Imra zobral 200k, ale minuly tyzden nebolo teplo, tak Fico musi vymysliet, ako inak ho teraz tyrali a nutili ku krivej vypovedi.
ale viac sa mi paci ako Pelle dokola opakuje "od od nikoho nic nepytal a neziadal" ale nikdy akosi nepovedal, ze nic nezobral :), asi ma pripravenu kvalitnu obhajobu "ja som nevedel co su to za peniaze, myslel som, ze darcek"

asponze volici smer-odiny maju vesely pondelok, ked sa docitali, ako Zilinka robi napriek Lipsteinovi, len ci by boli tak ticho, keby Lipstein ignoroval vyberove konania...naco sa potom robia, ked si tam moze dosadit/nedosadit koho chce. Ale tak treba odplatit sluzby Pcolinskemu, (kedy tiez bol miestny fanklub mutilotecka ticho, ze Lipsica pretlacili narychlo, oh no, no no no, ale Zilinku - "a co henten!? to je v poriadku?"

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 9. Augusta 2021, 11:14

Rano na ceste do roboty pobavilo
Ale kokotina, ked nevedia citat
Prílohy
D5AA499D-47D0-4702-A56A-59B0C30BD41D.jpeg
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 12. Augusta 2021, 11:58

Zobrali peta pelegriniho?

boborjelotor

Štvrtok, 12. Augusta 2021, 12:13

boha mas vercajk vrateny tak choj cosi robit, co sem pustas kokotiny, clovek sa potesi, tak otvori secky noviny, este aj novy cas, keby nahodou...a nic, to len abyssko zas cuchal farebne fixky

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 12. Augusta 2021, 12:14

výnimočne súhlasím s bobrom

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 12. Augusta 2021, 12:16

Pice tam
Prílohy
Screenshot_20210812-131600.png

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 239 neregistrovaných