Dúfam že mu to padne pod 40%. Pred voľbami mal tlačovku na pol dňa...teraz na pol minúty, je to charakter, mohol dať výsledky čo žiadal od vyšetrovateľov.
BMW 523i F10- som bez vrtule Audi A4B8 TFSi- sa minulo už VW BORA 1,6 16V- ex
no vyzera ze mame noveho prezidenta ktory vie o politke prd a pred volbami ani nikto nevedel ze existuje Ideme z blata do kaluze...
ale picu. O politike vie toho celkom dost a hlavne je velmi schopny manazer. Fico nikdy.. NIKDY nebol v sukromnej sfere a je to zkurveny zkorumpovany hajzel... ja som spokojny..nalial som si dalsieho Jaggera!
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
v tej čadci musia byť mimo ľudia fakt však kanadania.. Ale ten Trenčín ma prekvapil, treba vedieť kam nechodiť, buduca dovolenka DUnajská streda - 93% kiska.
Vomack ty si hadam myslis ze kiska je cisty? Co vie o politike? ake ma skusenosti? Ake ma vybudovane zahranicne vztahy? Nema on ani paru o nicom... Ide mu len o zivotnu rentu
@ jj gasparek narobil sem tam hanbu
Naposledy upravil/-a //MPower v Sobota, 29. Marca 2014, 23:51, upravené celkom 1 krát.
Renta je to posledne. Pri jeho prachoch sa divim, ze tam siel. Nerobim si iluzie o jeho cistote, ale ako napisal Futy - Gasparovic bol "skuseny"a len robil hanbu. Cize nevidim jediny dovod preco by dobry prezident musel mat predchadzajuce politicke skusenosti... to je nezmysel...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
co vie gasparovic o politike? nevie ani precitat papierik pripraveny mesiac dopredu...a zahranicne vztahy prezident nerobi...ten si len pokeca z inym prezidentom za nase peniaze...az tak vela politky tam nevidim...