... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

filipe46
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 30. Apríla 2021, 08:27

Kde podpíšem to referendum?
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 30. Apríla 2021, 08:28

nemoze, potom by sa zas musel ist vyspovedat z klamstva.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Apríla 2021, 08:43

Asi to dopadne ako s tou zarukou na rangerovera ze nikto poriadne zmluvu necital a nejak sa to ututla kym to skonci
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

fritolko
Auto: X3 E83

Piatok, 30. Apríla 2021, 09:06

No nic StaryNovy SMER to bude mat cez 30% s prehladom. 15% im to hodi lebo su kkti a dalscih 15% im to hodi lebo OLANO su kkti.

boborjelotor

Piatok, 30. Apríla 2021, 09:09

no tak som si dal tu namahu a precital tu zmluvu.
ak by som zmluvu s takymito podmienkami podpisal v beznom korporate hoc i len v plneni par desiatok tisic, znamenalo by to, ze by som par rokov asi musel v maturitnom obleku podomovo predavat teplu vodu s Cabinkom.
Nehovoriac o tom, ze by bolo naozaj dost tazke taku zmluvu podpisat, kedze by to znamenalo, ze nejaky compliance & legal team nevidel tu zmluvu ani z titulnej strany odfotenej 10 metrov daleko cez 0,7mpx webcam.
To je tak, ked verejne obstaravanie robia ludia, ktori v realnom zivote nerobili ani na obstaravani dodavatela obedov do firemnej kantiny.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Apríla 2021, 09:14

No ked tak tlacili na tu hmotnu zodpovednost som zvedavy ako sa budu snazit z tohto vyzut, krajci asi bude chodit vykradat zvonceky
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

boborjelotor

Piatok, 30. Apríla 2021, 09:26

najlepsie su tie "1 pracovny den alebo 3 kalendarne, podla toho, co nastane skor" na akekolvek reklamacie, to su uplne boMboMoniky. dodavky takisto, sice by sme tu mali mat uz teda k dnesnemu dnu, posledny aprilovy den 1 000 000 davok, pol miliona z kazdej zlozky, pokial viem, mame stale len tych 100+100k , ktora mala byt dodana za februar. V marci aj aprili malo prist 2x po 200k 1. zlozky a 2x 200k druhej zlozky, cize februar 200k davok, marec a april po 400k davok. V zmluve vidim asi tak 4 jednoduche moznosti ako rusi nie su absolutne nicim penalizovani za to, ze tie davky nedodali.
ale americania robia viacej zla, treba ignorovat :)

RTG
Auto: BMW F900XR

Piatok, 30. Apríla 2021, 09:50

"Ale vsak v Rusku je dolezity pohlad do oci a slovo, nie co napise pravnik..." To by malo znamenat, ze maly igorko moze spravit teatralne divadlo na Fica s trhanim faktur za elektrinu. Marek je mozno dobry clovek, ale inak kokot a toto by si mal pekne vyzrat do dosledkov za to, ze robil iba cvicenu opicu a srajbal podpisy hore dole. Pre mna za mna aby to nebolo len na jeho zosobneni, tak vsetkych zucastnenych. Pavlinka by mohla pustit zilou, ked financmajster tomu nerozumie. Dufam, ze Lengvarsky zatial len nestruha formu aby bol za chrumkaveho a aby to nedopadlo rovnako.

A ked sa clovek na to pozrie z odstupom casu, tak akoze dopice som necakal, ze po Meciarovi a Ficovi dokazeme ist este dalej dole.

boborjelotor

Piatok, 30. Apríla 2021, 09:58

Lekvarsky ma mierne schizoidne postoje, rovnako ako aj svaty predavac vodky Heger, jeden den sputnikom ani laboratornu mys kym nebude schvlanea, druhy den obhajoba, ze je to rovnaka vakcina ako ostatne. ved nech je, preco nie je rovnako schvalena a testovana.

a nie, Marek nie je ani mozno dobry clovek, pretoze clovek,ktory je pricetny nejde dohromady s "Argumentuje aj „overiteľným historickým príkladom“ z roku 1710, keď mesto Trnava zasiahol mor. Zúfalí občania sa vtedy podľa neho rozhodli v spoločnej modlitbe prosiť o pomoc Pannu Máriu. „A stal sa zázrak. Od toho momentu mor skončil. Od toho momentu už v Trnave nikto na mor nezomrel.“"
toto nepovie pricetny clovek so zakladnym vzdelanim, nie clovek vo vladnej exekutive zodpovedny za riadenie pandemickych opatreni. Spytaj sa dobreho cloveka Mareka, preco teda rocne x tisic deti zomrie na rakovinu, aj ked cele tisicky pribuznych zodrali 10 ruzencov z neustaleho modlenia. Dobry clovek Marek ti povie, ze nepozname boziu volu, a ze boh to tak chcel, pretoze aj ked ich nepozname, ma s nami velke plany. Mafianskym organizaciam, ktore toto hlasaju platime rocne desiatky milionov a zjavne je s tym kazdy uplne v pohode, je jedno, ci je to panko fararko v hornej dolnej alebo minister zdravotnictva, ktory by pandemiu rad riesil modlenim.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 30. Apríla 2021, 11:45

RTG nezaprel povod z tejto oravskej pice kde sa aj cez vsetky zakazy "veriaci" tajne po jednom vplizovali do kostolov, aby sa tam potom oblizovali. Pre mna, ked niekto povie, ze je normalne veriaci, to je rovnaky rozsudok ako zakladna gramatYka. Hned zaskatulkovany ako kokot. V storoci vedy verit na nejake vymysly vyfabrikovane na riadenie ludi pred pomaly 2000 rokmi, ktori si logicky nedokazali vysvetlit ani zakladne prirodne javy, je totalka.

Zmluvu som necital ale hovorili o nej v podcaste SME, taky vycuc.. popri vareni som pocuval. Bobor to dobre vystihol, to by nepodpisal nik pricetny. Suma sumarum, kryty je dodavatel v kazdom ohlade a ty ako odberatel nemas absolutne ziadnu paku. Skoda papiera, mohol doniest v alobale prachy volodom na stol a oni by slovne povedali ok ok dostanes vakciny, dakedy, nejake. Rovnaky efekt. Za toto by mali ist sediet na 25 rokov. Inak do 2-3 tyzdnov mame mat neviemkolkovela davok moderny/pfizeru. Blamaz ako hovado, kym sa oni nejako dohovoria ci je ten sputnik ok alebo nie a slavnostne uvolnia tych 200k davok, vsetci co chceli budu zaockovani overenou zapadnou vakcinou. :D

kkt1

Piatok, 30. Apríla 2021, 19:26

PKuncik napísal:
Mám 192.168.0.11, co s tím uděláš kámo? =D>
Google.com -> XSS internal network IP hack ;)
Samozrejme, ze to nie je uplne easy ale pomocou javascriptu a tvojich odhalenych IP adries si vie niekto pekne pobrowsovat po tvojej sieti. :) A este ked odhalis rovno aj aku mas verziu routerOS a jeho IP ako starynovy tak mozem rovno skusat hacknut tvoj router.

btw. mikrotik chvalim.
btw.2 uz je verzia 6.48.2

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 30. Apríla 2021, 21:30

No nech sa paci, asi budes dost sklamany. :D Jo je to dobre ked sa vyznas, co sa ja nie, takze to bolo celkom trapenie rozchodit. Ta kokotina z krabice ani nezije a nespojis sa s tym. Som nejaku ich apku musel tam hekovat aby som do toho vosiel a nastavil, ze chcem AP. Jeez. Ale jako joo potom to uz ide, bezne up-time 100 rokov. V ZA mam ubi-cosi a to bolo co sa UI tyka v pohode, ta klasika ze to rozchodi kazdy. Akurat tomu random jebne WiFi a na spravu potrebuje niekolko-sto megovu apku. Cize chujovina.

boborjelotor

Sobota, 1. Mája 2021, 15:15

uz sa tu niekto pytal... pytam sa aj ja - kde podpisem to referendum?

Minister financií Igor Matovič v sobotu na Facebooku avizoval “finančný plán,” ktorý zvýši pôrodnosť, a tým aj dôchodky pre budúce generácie. Podľa informácií Denníka E uvažuje predseda OĽaNO navrhnúť zvýšenie rodinných prídavkov na zhruba 200 eur na mesiac na jedno nezaopatrené dieťa, čo by sa malo financovať drastickým zvýšením dane z pridanej hodnoty.
Denníku E to povedali dvaja ľudia, ktorí si neželali byť menovaní, keďže diskusie sú zatiaľ interné.
Zvýšenie štátneho príspevku by pri vyše milióne detí stálo takmer dve miliardy eur ročne a jediný spôsob, ako to aspoň sčasti zaplatiť bez zvyšovania priamych daní a odvodov, je podľa úvodných prepočtov zvýšenie hornej sadzby DPH na 25 percent.
Slovensko by tak spolu so Švédskom a Chorvátskom malo druhú najvyššiu DPH v Európskej Únii. Prvenstvo patrí Maďarsku, kde vláda Viktora Orbána svoju ľúbivú hospodársku politiku financuje aj prostredníctvom 27-percentnej dane.

skurviak skurviacky tupy neschopny populisticky samoluby primitivny nevychovany kokot

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Sobota, 1. Mája 2021, 15:21

Akože dobre ja mam v piči tých pár evro čo všetko zdražie, ale čo 1/3 Slovenska kurva, sme tu takmer po dvojročnej kkriize a on zajebe toto??? Piče tam aj s kokotom

boborjelotor

Sobota, 1. Mája 2021, 15:38

to nie je par euro, ked teraz kupujes nieco co ma hodnotu 100 eur, platis 120, budes platit 125, ale to nie je hlavny problem, hlavny problem je navrat do helikopteroveho rezimu tlacenia penazi, ktory apeluje na nizkoprijmove rodiny aby kotili deti, ktore by inak nekotili, nikdy v zivote to dlhodobo nic pozitivne neprinieslo. len a len problemy, nehovoriac o tom, ze stupenci rybarskeho cechu nehladia na to, ci budu mat co obliect, cim nakrmit, Vasecka zahlasi, ze ejakulacia mimo posvy je hriech, antikoncepcia hriech, tak podho, 4 deti az kym zene picu neroztrhne, nie, zajtra nepride Jozko do skoly, musi ist zemiaky okopavat na rolu, jak pred 100 rokmi, tri triedy ludovej musia stacit, treba na roli robit.
skurveni skurviaci klerofasisticki primitivi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 242 neregistrovaných