... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Najlepsi priklad je hranol, v podstate snazivy ambiciozny vypocitavy chlapec (co su nutne predpoklady do politiky) ktory to podla mna este zo zaciatku cele myslel uprimne dobre, ale zaujmave sledovat co spravi s charakterom take dlhe vystavenie moci, obdivu a peniazom. Neskor je z toho uz len zotrvacnost kedy sa drzis byt relevantny lebo nic ine nepoznas, vsetky mosty si spalil a mas toho tolko za usami ze bud stolicka v parlamente alebo v Ilave ked ti to protivnici spocitaju. Kalimu to doslo, aj pociatkovi to doslo, bohuzial Fico ked sa snazil neskoro upratat do ustavneho sudu ci prezidentskeho palaca uz doplatil na tie spalene mosty. Keby dal exit v pravy cas mohol kazdo rano nalozit Marii plnu a potom byt cely den dolezity a v baliku, uplne ze americky sen.Lebo byt premier bananistanu je nejaky achievement.Je asi padny dovod, preco tam nikto skutocne charakterny a odborny nikdy nebol. Taki ludia radsej robia svoj kseft a nie sa natahovat s moralnymi a mentalnimi kriplami ktorých tam je okolo stovky priamo. Nezabudnime na tisice ziskuchtivych much ktore sa zacnu zbiehat ako na hovno, heheej ja som baca z ocovej najvacsi podnikatel v oblasti, pome biznis. Zacnes robit skutocne reformy, ktore maju vsetky spolocny menovatel, bolia niekoho viac ako iného. Nikdy nezostane ovca cela a vlk plny ked sa uzitocne reformuje hniloba. Tym padom si skoncil, uz ta nezvolia. Takze ano, uplne placem, ze sa nenatahujem 4 roky s kokotmi v oblekoch, neodolavam lobyngu a neohybam svoje zasady aby boli vsetci happy len aby ma po skonceni mandatu vyfakovali babky a dezolti. Choj uz do pice ty kripel, navzdy.
Vieš o zivote uplny kokot.
voMacK napísal:Nic to, dame chlapcovi na nejaky cas BAN/
boborjelotor napísal:Mrtvy komunista = dobry komunistatoto uznavanie hranolovych uprimnych prvopociatkov nekorespodnuje s tym ako uhanal svoju buducu manzelku len koli jej tatkovi ani to SZMacke poskakovanie. Neexistuje dobry komunista.
boborjelotor napísal:si to predpovedal. Uz to ma za sebou, thoughts and prayers nepomohli.ale klebeti sa, ze prezident Tanzanie, ktory tvrdi, ze korona neexistuje u nich, lebo ju modlenim porazili, vraj od februara uz lezi na ventilatore. samozrejme nepodlozene a tazko overitelne v tej krajine, ale celkom by som mu doprial - pretoze jeho konanie stalo zivoty mrte ludi.