... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

PetoK
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 17. Marca 2021, 10:53

No konecne

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 17. Marca 2021, 11:24

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 05:02, upravené celkom 3 krát.

starynovy

Streda, 17. Marca 2021, 11:26

Lebo byt premier bananistanu je nejaky achievement. :D Je asi padny dovod, preco tam nikto skutocne charakterny a odborny nikdy nebol. Taki ludia radsej robia svoj kseft a nie sa natahovat s moralnymi a mentalnimi kriplami ktorých tam je okolo stovky priamo. Nezabudnime na tisice ziskuchtivych much ktore sa zacnu zbiehat ako na hovno, heheej ja som baca z ocovej najvacsi podnikatel v oblasti, pome biznis. Zacnes robit skutocne reformy, ktore maju vsetky spolocny menovatel, bolia niekoho viac ako iného. Nikdy nezostane ovca cela a vlk plny ked sa uzitocne reformuje hniloba. Tym padom si skoncil, uz ta nezvolia. Takze ano, uplne placem, ze sa nenatahujem 4 roky s kokotmi v oblekoch, neodolavam lobyngu a neohybam svoje zasady aby boli vsetci happy len aby ma po skonceni mandatu vyfakovali babky a dezolti. Choj uz do pice ty kripel, navzdy.
Vieš o zivote uplny kokot.

pablohablo

Streda, 17. Marca 2021, 11:30

starynovy napísal:
Lebo byt premier bananistanu je nejaky achievement. :D Je asi padny dovod, preco tam nikto skutocne charakterny a odborny nikdy nebol. Taki ludia radsej robia svoj kseft a nie sa natahovat s moralnymi a mentalnimi kriplami ktorých tam je okolo stovky priamo. Nezabudnime na tisice ziskuchtivych much ktore sa zacnu zbiehat ako na hovno, heheej ja som baca z ocovej najvacsi podnikatel v oblasti, pome biznis. Zacnes robit skutocne reformy, ktore maju vsetky spolocny menovatel, bolia niekoho viac ako iného. Nikdy nezostane ovca cela a vlk plny ked sa uzitocne reformuje hniloba. Tym padom si skoncil, uz ta nezvolia. Takze ano, uplne placem, ze sa nenatahujem 4 roky s kokotmi v oblekoch, neodolavam lobyngu a neohybam svoje zasady aby boli vsetci happy len aby ma po skonceni mandatu vyfakovali babky a dezolti. Choj uz do pice ty kripel, navzdy.
Vieš o zivote uplny kokot.
Najlepsi priklad je hranol, v podstate snazivy ambiciozny vypocitavy chlapec (co su nutne predpoklady do politiky) ktory to podla mna este zo zaciatku cele myslel uprimne dobre, ale zaujmave sledovat co spravi s charakterom take dlhe vystavenie moci, obdivu a peniazom. Neskor je z toho uz len zotrvacnost kedy sa drzis byt relevantny lebo nic ine nepoznas, vsetky mosty si spalil a mas toho tolko za usami ze bud stolicka v parlamente alebo v Ilave ked ti to protivnici spocitaju. Kalimu to doslo, aj pociatkovi to doslo, bohuzial Fico ked sa snazil neskoro upratat do ustavneho sudu ci prezidentskeho palaca uz doplatil na tie spalene mosty. Keby dal exit v pravy cas mohol kazdo rano nalozit Marii plnu a potom byt cely den dolezity a v baliku, uplne ze americky sen.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 17. Marca 2021, 11:50

toto uznavanie hranolovych uprimnych prvopociatkov nekorespodnuje s tym ako uhanal svoju buducu manzelku len koli jej tatkovi ani to SZMacke poskakovanie. Neexistuje dobry komunista.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 17. Marca 2021, 12:00

voMacK napísal:
Nic to, dame chlapcovi na nejaky cas BAN/

Veď nech muti vodu čo....

fritolko
Auto: X3 E83

Streda, 17. Marca 2021, 12:08

boborjelotor napísal:
toto uznavanie hranolovych uprimnych prvopociatkov nekorespodnuje s tym ako uhanal svoju buducu manzelku len koli jej tatkovi ani to SZMacke poskakovanie. Neexistuje dobry komunista.
Mrtvy komunista = dobry komunista

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 17. Marca 2021, 16:53

uz sa tesim kedy sa motorista vrati naspat po banane, opat so sviezimi napadmi do debaty :-D
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Abyssko

Streda, 17. Marca 2021, 19:57

Som hlboko pobúrený ak motorista dostal ban

fritolko
Auto: X3 E83

Štvrtok, 18. Marca 2021, 07:12

Bol vlastne skutocny? Vsak on negoval vsetko co sa niekde napisalo.

Dpci spacewerk si bez neho auto asi nekupi :(

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 18. Marca 2021, 16:33

boborjelotor napísal:
ale klebeti sa, ze prezident Tanzanie, ktory tvrdi, ze korona neexistuje u nich, lebo ju modlenim porazili, vraj od februara uz lezi na ventilatore. samozrejme nepodlozene a tazko overitelne v tej krajine, ale celkom by som mu doprial - pretoze jeho konanie stalo zivoty mrte ludi.
si to predpovedal. Uz to ma za sebou, thoughts and prayers nepomohli.
https://www.bbc.com/news/world-africa-56437852

Este aj zatykali tych, ktori sirili povery o tom, ze ma covid. Ak by si dovolenkoval v Afrike, tak uz sedis Bobře.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 18. Marca 2021, 16:51

aaa, bobor prave ziskal hodinu volneho casu, lebo jedna polska pierdola zrusila call, ze sa neciti dobre, stratila cuch a asi ma covid. vratila sa v nedelu zo zanzibaru, a tiez tvrdila, ze tam korona nie je (na otazku, ako sa im to podarilo, ked tam denne priletia tisice turistov nejak nemala odpoved)
dnes je nejaky judgement day, takisto aj jeden chuj z firmy, co mal blbe poznamky, ked som vo februari bol schopny robit len 1-2 dni v tyzdni tak akoze zartom, ze co to s tou chripkou tak prehanam, tak oddnes jak cimrman, lezici spici, chytil od decka, ktore chodi do skolky.
ja neviem, kde sa stala chyba, ani vitaminy nezral.

starynovy

Piatok, 19. Marca 2021, 17:39

Taka karma ako ten kokot zo zanzibaru aj kazdy den.. ja som tu tento tyzden objavil taku bandu kokotov, tu ako v zuberci. Chodim tam do zasielkovne dumpovat baliky, je to uz byvala taka cajovna, obchod s hyppie picovinami.. Dojdem tam, miesto obvyklej majitelky ktora nemala rusko/respirator nikdy, hlavne ze sa tam otoci 500 ludi a 50 kurierov.. tam sedela este druha pica, kamoska, na caji, bez ruska.. dosla tretia pica, taka mala hlava jak tenisak so 4rmi vlasmi. "awooj moja co ty tuu bla bla to tu je fajne ze? ze? jedine miesto v zuberci kde sa da dychat!". Takze je to vseobecne znamy bod stretu tychto kokotov bezruskovych. Keby bolo STB by som tam poslal.. tu nosis ten vyjebany vtakopysk na hlave aby sa tam striedali pice s picou ktora ma denne kontakt so stovkou ludi. JEBEM JA TVOJHO BOHA TY MAHAGARSKA KURVA.Takze taku karmu aj jej, nech ju poriadne vypliaska ked nic ine.

A doobeda som bol v tatrabanke v NO lebo najblizsia je uz len v RK.. Vosli sme do lidla po daku dopekanu picovinu. Tam koronu nemaju, okrem toho, ze boli kde tu respiratory tam bola normalne tma. Ale nebolo zhasnute, tam bola hlava na hlave jak mosh pite. Vsade sa dakto suchal o dakoho. Uplna nulova regulacia, tolko ludi ako byva na vianoce.. akurat je korona a niesu vianoce. Natisol som si vtakopysk do ksichtu, schmatol buchtu a utekal, normalne dusno/vlhko/teplo tam bolo. :D Takze uzivajme si to, to len tak neskonci.

Abyssko

Piatok, 19. Marca 2021, 18:52

Popozerať si dobre vrecká či si v tej tme dačo nevytratil

boborjelotor

Piatok, 19. Marca 2021, 20:20

Veľký matovičovský plán. Posledné dva dni sa už verejne hovorí o tom, že by tri koaličné strany mohli SaS obísť a pokračovať v trojici. Museli by počkať do budúcej stredy, keď sulíkovci z koalície odídu, ak Matovič neodstúpi. Po odchode SaS by Matovič vzápätí splnil požiadavku Za ľudí a OĽaNO by nominovalo nového premiéra. Tri uvoľnené ministerské kreslá by si mohli rozdeliť zvyšné tri strany koalície, ktoré by teoreticky mali aj tesnú väčšinu v parlamente.

Takýto plán by bol vyslovene matovičovský. Šéf obyčajných by sa stal konečne skutočným martýrom, ktorý sa kvôli Sulíkovi musel vzdať premiérskeho kresla, ale aj tak zachránil Slovensko pred návratom mafie. Tento plán sa však nemôže naplniť bez bugárovskej „tretej vety“ zo strany Za ľudí, ktorú by u svojich mala pretlačiť Veronika Remišová.

##
toto je krasne. fakt, klobuk dolu. zasluzia si obaja, Sulik za to, ze si necha pol roka skakat po hlave bez odozvy a potom zrazu sa zatne ako male decko, matovic za to, ze je male decko cely zivot. Ja mam Sulika v podstate rad, az na to prijebane ego, a viac ako ten euroval mu neviem prekusnut to "nebudem premierom, idem naspat do europarlamentu" ,co zopakovala ta kralovna ucesov minuly rok "nebudem ministerkou, idem do EP", lebo je to ojeb na volicov, a mal by za to byt dozivotny ban na kandidatku do akychkolvek verejnych funkcii. Ale najprv pol roka hrat mrtveho chrobaka a potom sa jebnut o zem, to je uz len krocik od tej trapnosti a la Krajniakova demisia, ktora vobec nesuvisi s tym, ze Pcolinskeho shitstorm sa este len zacina.
Matovic dosiahne svoje, nebude premierom - co nikdy nechcel byt, a stiahne so sebou celu sasku, co vzdy chcel. Niezeby to nebolo rozptylenie, citat vo vsetkych novinach posledne dva tyzdne len o tychto picovinach, ale uz by asi stacilo.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 248 neregistrovaných