... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:To že sa jeden den v roku ukážu znamená že maloletých nezneužívali alebo nerobia iné zvratebosti
voMacK napísal:To kde som napísal? Som napísal inú kokotinu, ale tak ty si ju už kráľovský zaklincovalHej, hej..kazdy gay je samozrejme automaticky aj pedofil.....dpc, co som na kotlebo-bmw-klube, ci co?
voMacK napísal:A kazdy knaz je pedofil? Ja by som bol rad keby konecne ludia prestali skatulkovat a kopat zbytocne do druhych. Ak je niekto raz kokot je uplne jedno ci v sutane alebov latexe. Ak je niekto pedofil, tak chudak za to nemoze. Ale ak niekto zneuzije dieta, tak sa to ma riadne vysetrit a vinnika potrestat a znovu bezohladu z ktoreho tabora pochadza a krytie takych svinstiev rovnako.amozrejme automaticky aj pedofil.....dpc, co som na kotlebo-bmw-klube, ci co?
RTG napísal:To snad niekde tvrdim? Ja som narazal na ten abysskov koment, ktory posobi, ako by mu motorista hackol kontoA kazdy knaz je pedofil? Ja by som bol rad keby konecne ludia prestali skatulkovat a kopat zbytocne do druhych. Ak je niekto raz kokot je uplne jedno ci v sutane alebov latexe. Ak je niekto pedofil, tak chudak za to nemoze. Ale ak niekto zneuzije dieta, tak sa to ma riadne vysetrit a vinnika potrestat a znovu bezohladu z ktoreho tabora pochadza a krytie takych svinstiev rovnako.
boborjelotor napísal:dpc o tomto sme sa presne bavili vcera so zenou.. :-O retardovane zameny manzeliek isli v telke akurat (ja som to nekukal, len mi to bolo referovane), a bol tam gayovsky par, s prstom v nose chlapik co nema deti zvladal tu druhu rodinu, ten otec v rodine absolutne nechapal jak je to mozne a chcel si ho nechatale zaco realne protestuju?
mne su pochody za rodinu, ktore hovoria, ze aj znasilnena zena ma mat zakazane ist na potrat a radsej dat decko do decaku kus viac protivne.
co chcu lgbqwerty? pravo sobasit sa? a to nam vadi? pravo adoptovat deti? co si kazdy mysli, ze prides k okienku jak v zmrzlinarni, ze prosim si jedno vanilkove a jedno cokoladove a oni zo skladu donesu jedno biele dievcatko a jedno ciganca? moji blizki priatelia sa rozhodli, az ked mali blizko k 40tke, ze chcu adoptovat dieta, a kedze chceli len do 1 roka najprv, tak nepresli sitom 3 ci 4 roky, a ten proces bol tak rigorozny, ze to bolo depresivne, presmejdia ti cely byt, "nemusis suhlasit, ale bolo by dobre suhlasit, aby sme sa sa mohli pytat vasich susedov informacie o vas", desiatky sedeni, vysetreni, proste aby si bol zdravotne olympionik, financne zralok z Penty a este dokazal, ze nechces decko len ako sluhu do domacnosti. a ked tymto prejdu dvaja chlapi alebo dve zeny, tak akoze co tomu decko ublizi, ked namiesto decaku bude vyrastat v domacnosti? co ho naucia byt gay?
druhy ci ktory najvyssi ustavny cinitel ma 11 ci kolko deti s 10 zenami a tlieskaju mu, aky je to makac, ja tam vidim 11 deti z rozvratenej rodiny, ktore principialne nemaju sancu dostat lepsiu vychovu ako keby vyrastali aj medzi tymi najafektovanjsimi ruzove sukne nosiacimi transdzendzermi.
treba chodit v nedelu do zvonceka hadzat odpustky a pocuvat, ze zena je podriadena muzovi a pripadne nejake dalsie historky z knihy, kde zena je hodna 3 sekely ale muz 5.