... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 26. Februára 2021, 14:55

nemám overené info, len od syna, on do toho robí nejako okrajovo

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 26. Februára 2021, 15:06

Pre firmu bol kľúčový najmä predchádzajúci rok 2019, kedy dosiahli obrat 14,7 milióna eur s profitabilitou okolo 8% EBIT (Earnings before Interest and Taxes, teda zisk pred zdanením a úrokmi) čo bol významný skok z roku 2018, v ktorom dosiahli obrat okolo 6 miliónov eur a bez výraznej profitability. Následkom toho boli nutné zmeny v organizačnej štruktúre, vrátane nárastu ich zamestnancov, ktorých je aktuálne 130. Podľa Jarových slov jeho firma Dedoles očakáva v budúcom roku dosiahnuť obrat až do hodnoty 72 miliónov eur bez amerického trhu, kde takisto plánujú svoju expanziu. Okrem svojich vlastných produktov sa v rámci ich rozvoja napríklad rozhodli získať licenciu od Warner Bros, a veria, že sa im čoskoro podarí do portfólia získať aj licenciu od Walt Disney.

nechce sa mi to hladat, niekde na Nku alebo niekde bol nejaky rozhovor, kde za 2020 ocakavali 50 mega obrat.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Piatok, 26. Februára 2021, 15:41

mna bavilo viacej bobrovanie o plackovej ako o pojebanej nicim nezaujimavej firme, ktorej slovo som 24decembra po veceri pocul v kadencii asi 400x za minutu

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 26. Februára 2021, 16:13

Odjebat sa stadeto, inak nic
Prílohy
Capture+_2021-02-26-16-04-46.png
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Lipo69

Piatok, 26. Februára 2021, 16:14

ved my sme v case pred vakcinami, o akom vrateni hovori :D
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

starynovy

Piatok, 26. Februára 2021, 16:20

Sme z neho ani nevysli.. vcera to bolo v radiu a zabudol som. Ale nejaka tato prdel dovolenkova uplne bez problemov otvara svoje hranice kazdemu, nepotrebujes mat test ani ockovanie, nebudes testovany, nemusis nosit ruska ani dodrziavat odstupy. Mozete dohladat. Zaroven nenahlasuje svojich nakazenych a slovo korona je tam vraj tabu, proste to ignoruju. Samozrejme, uz podla ukazatelov ocakavaju neskutocne navaly. Tak ja neviem, kedy to uz chcu akoze brat vazne, dovolenka v zahranici do boha nieje tvoje pravo ani zakladna potreba.

boborjelotor

Piatok, 26. Februára 2021, 17:02

cez vikend ci kedy som cital PR clanok na sme.sk, ze CK Petit Press... co ten Fulmek este neskusal.. .a ze hura do egypta, jeden pcr test pred odchodom, a hotovo, nic, okrem 2 restauracii v hoteli secko otvorene, v bufetoch prisne bezpecnostne pravidla - zranicu ti nakladaju zamestnanci na taniere. ale potesite sa aj otvorenej diskoteke, barom, sicko funguje, beduinska vecera, kde zaplatis za to, ze ti spinavi bezdomovec pcha spinave prsty do papule s nejakou hnilobou akoze autenticka beduinska vecera, najebat sa do stareho landkrujzera aby ta prejabali po pieskovych dunach a cely stastny, ze korona uz neni, sa vratis domov.
moja kolegyna dnes odletela do zanzibaru, lebo vraj tam korona neni.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Piatok, 26. Februára 2021, 17:43

Tu fakt pomoze uz len ked sa ludia budu dusit doma a RZP vam po telefone povie, ze smola, je plno, prajeme prijemne umieranie doma. Toto sa realne dialo v IT a S na jar 2020.
Kokocky narod fakt
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

PKuncik
Auto: F07, N55

Piatok, 26. Februára 2021, 17:50

Dva národy, dva.

starynovy

Piatok, 26. Februára 2021, 18:23

Ľudia ale co stat.. To je jedno s druhym. Aj vynimka toho rozteceneho kokota, ze chori mozu nakupovať. Ako si poznam narod, ktory si ruky neumyva ani po toalete, tak urcite si dokladne nemydli minuty ruky ked ide do potravin. Tie stojany na dezinfekciu ľudia masovo ignoruju viac, ako forum motoristove "rady". Tough shit, si chory sed doma. Alebo zavolaj tam a tam, ze si uplne sam a nakup ti donesu. Take tazke? Nevedia ani tolko zorganizovat. Toto je situacia, kedy kokoti co nevolia alebo volia kokotov mozu sledovat o com to je. Nie obdobie ticha ked si tam klasicky delia fazulky. Kriza ukazala ake dolezite je volit odborníkov a nie hlasne truby. Huba narastla kazdemu, vid. motorista. Ale inak uplne neschopny.

filipe46

Piatok, 26. Februára 2021, 18:38

Ste zabudli na bieli gauč. Kde akože dostala 12000€ a jej kolegyne dostali 200€ 😃
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

futy
Auto: C180w205

Piatok, 26. Februára 2021, 19:46

to ju oklamali, ona o ničom takom netušila hovorila.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

kkt1

Piatok, 26. Februára 2021, 20:03

Ta plackova mi tiez pride ako nonsens a cista poza, ale monentalne sa vozi na ruzovom Gecku brabuse a chodi na nechty do Slimaka. A este ma(la) aj tu ruzovu kaviaren v peeetrzke sa mi zda. Tak ktovie v ktorom cashflow kvadrante sa vlastne pohybuje :D

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Piatok, 26. Februára 2021, 20:47

kkt1 napísal:
Ta plackova mi tiez pride ako nonsens a cista poza, ale monentalne sa vozi na ruzovom Gecku brabuse a chodi na nechty do Slimaka. A este ma(la) aj tu ruzovu kaviaren v peeetrzke sa mi zda. Tak ktovie v ktorom cashflow kvadrante sa vlastne pohybuje :D

To je jedno kolko zarobi. To je typ cloveka, co moze zarabat mega mesacne, ale minie milion a nieco..proste financna gramotnost nulova. Staci sa pozriet do prostredia profesionalnych sportovcov. Vacsina po ukonceni kariery zbankrotuje. Mayweather je toho krasnym prikladom...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

futy
Auto: C180w205

Piatok, 26. Februára 2021, 21:21

toto pozorujem dlhodobo aj v práci, čím viac zarobia, nie aby niečo ušetrili ale všetko minú, samé splátky pôžičky a potom jeden malý problém a záloha, a som sa cez víkend rozjebal lebo má z to nervy. Žiadna brzda v lebke na zadné vráta nie je, samozrejme títo bezbrzdoví vajgel v hube nonstop, na to sa naájde vždy, dedičstvo po rodičoch.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných