... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 419
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 14. Októbra 2013, 12:16

mexican napísal:
http://zilina.sme.sk/c/6969188/v-ziline-sa-zjavili-hranoly-s-kravatou-na-ich-autora-caka-pokuta.html

:thumbup: velmi vystizne =D>

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 14. Októbra 2013, 12:18

V článku ma dostala tá hláška, že

Čo majú symbolizovať, aký majú účel a komu patria, nie je zatiaľ oficiálne známe.

Však to je kurva každému normálnemu človeku jasné, čo to symbolizuje.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 14. Októbra 2013, 12:25

mexican napísal:

Čo majú symbolizovať, aký majú účel a komu patria, nie je zatiaľ oficiálne známe.

preto to"oficialne"....neoficialne je to kazdemu cloveku s primernym IQ uplne jasne...pobavilo ma to!

bruno75

Pondelok, 14. Októbra 2013, 12:37

nas milovany pan premier je uz znamy aj vo svete - ake symbolicke...
http://flek.info/wp-content/uploads/201 ... 6583_n.jpg

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Pondelok, 14. Októbra 2013, 12:51

bruno75 napísal:

:mrgreen: :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Pondelok, 14. Októbra 2013, 12:54

mexican napísal:

Normalnemu cloveku ano, ale taky Fico volic okolo toho prejde, poskrabe sa na hlave, odpluje si a zapicuje, ze kery kokot stavia maj az v oktobri a preco ho kurva zdobi prave kravatou :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Októbra 2013, 13:45

bruno75 napísal:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbup:

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 14. Októbra 2013, 14:04

Zase len prazdne gesta. Nikto donho nehodi vajicko, nerozbije mu okno, ani ho (aspon symbolicky) neprefacka.

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6

Pondelok, 14. Októbra 2013, 14:09

je nas tu 1000? cize reprezentativna vzorka. ako je mozne, ze sa ho tu nikto nezastal? to ma tych 44% len z dementnych ciganskych osad a par priaznivcov marxizmu/leninizmu? kde ten vtak berie volicsku zakladnu?

dedo1
Auto: Holup na masle

Pondelok, 14. Októbra 2013, 18:57

Toto je skvele, pokuta za to ze je Fico na verejnom priestranstve :lol: :lol: :lol:
Bolo by fajn aj jemu dat zakaz vychadzania ...
mexican napísal:
http://zilina.sme.sk/c/6969188/v-ziline-sa-zjavili-hranoly-s-kravatou-na-ich-autora-caka-pokuta.html
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

revenge

Pondelok, 14. Októbra 2013, 21:18

Naposledy upravil/-a revenge v Pondelok, 14. Októbra 2013, 21:29, upravené celkom 1 krát.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 14. Októbra 2013, 21:23

Konecne sa nieco deje =D> lebo uz je to tu neunosne, bol som teraz v Rumunsku o ktorom si Slovak mysli ,ze je to prdel sveta ale opak je pravdou ked som sa bavil s jednym IT-ckarom o tom ako si rozmaznavame Ficovolicov (rozumej barevnejch) ako dostanu byty vybyvaju ich dostanu dalsie, alebo ako maju desat deti a pridavky 1000e tak sa mi smial do ksichtu ,ze kde to zijem , u nich si vraj musia vypestovat alebo kradnut :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 14. Októbra 2013, 21:26

dedo1 napísal:
Bolo by fajn aj jemu dat zakaz vychadzania ...

Bolo by fajn mu dat gulu do cela, nic ine by tejto krajine nepomohlo. Uz by sme ich tu mali zacat konecne vesat, inak sa to k lepsiemu nepohne.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Pondelok, 14. Októbra 2013, 22:05

EBOLA napísal:
je nas tu 1000? cize reprezentativna vzorka. ako je mozne, ze sa ho tu nikto nezastal? to ma tych 44% len z dementnych ciganskych osad a par priaznivcov marxizmu/leninizmu? kde ten vtak berie volicsku zakladnu?
tych 44% ma zato ze chodi malo ludi k volbam a ja sa tomu ani necudujem lebo tu neny koho volit!!!miki zlodej pozrite jak zmizol ze sceny, trnavsky saso je tiez nejak ticho,sulik ten uz nema ani stranu,kdh tak to je uplny konec...ja som volil kotlebu lebo tam fakt neny koho lebo su to vsetko jedna cvarga a najsmutnejsie na tom je ze sa ludom ani nejak necudujem ze povedia zlaty komunisty.keby som zarobil v nejakej sikmookej firme 300e a este ta tam nahanali jak kokota a nemas na vyber lebo mas 50 rokov alebo viac tak teez spominas jak ty bolo za komancov dobre...24rokov po revoluciji a tato krajina je uplne v pici ekonomicky a hlavne moralne

DesertFox
Auto: BMW 525d E60

Utorok, 15. Októbra 2013, 09:51

Občas keď debatím s ľudmi okolo seba o podobných veciach ako sa preberá tu v tejto téme (ale bez Vousáča :mrgreen: ) tak sa mi až zastavuje rozum keď počúvam to ich večne ospevované "za Komančou bolo tak a tak". Proste nie, dosť. Čo bolo, bolo, tréba ísť dopredu (samozrejme: ten čo sa nepoučí z minulosti, tak je nútený si ju zopakovať).
Momentálne sme tak kde sme a čo sme si volili, a tréba vedieť prežiť aj takéto krušné časy. No podľa mňa neexistuje krajšia doba na dosiahnutie svojich cieľov alebo snov ako je teraz. Máme tu Demokraciu (i keď zubatú a s cenzúrou ako hovädo, ale budiš) ktorá nám po komančoch rozviazala oči a ruky, a zároveň Kapitalizmus ktorý dáva šancu presadiť sa každému bez ohľadu na vek, vierovyznanie, rasu a atď.
Človek v mojom okolí ktorý narieka že nemá prácu, a nevie si ju nájsť je pre mňa stelesnením závad u človeka (blbosť, strach, ľahostajnosť, lenivosť), namietajte ako chcete, ale zdravo a logicky mysliacemu človeku môže byť prakticky jedno kto je vo vláde a aj tak s tej doby vytlčie dosť pre seba a svoju rodinu (teraz nepočítame fin. skupiny a nenažrancov). Tým Vás nechcem nabádať ísť nevoliť ba naopak, ale chce to tam čerstvú krv a nie prevliekačov kabátov ktorý sú tam ešte z dôb červených alebo "tesne po prevratových".

http://www.csfd.cz/film/283075-financni-krize/ - nedávno som si pozrel na jednom CZ portáli on-line tento film/dokument (link už nefunguje, skúste pogoogliť) a nestihol som sa čudovať. Znova sa potvrdila moja teória že "aký je rozdiel medzi Amerikou a lyžičkou od Jogurtu ? na lyžičke vyrastie skôr kultúra".
Here's the Rule Breaker ... It appears to be a normal BMW 5 series, until you start it up. Yeees, Lucifer has come to our little world with milk and petrol ! (Jeremy Clarkson).

Madonna vs. BMW M5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 419

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 247 neregistrovaných