... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:Bla bla bla.. este, ze to tu nieje vsetko spatne cierne na bielom. Ale to bude ta tupa luza, co nepochopila a nikdy nepochopi ako si to myslel ked z nicoho nic vytiahnes medzi olejmi a platnickami alebo garazou pomyselnu cicinu. Ser uz na to.Vôbec sa nechapame... začínal som na Oltcite dlhé roky. A kupoval som do neho olej a všeličo iné z biednej výplaty a tesil som sa. Tak ako i teraz sa dokážem tešiť a vážiť si hocičo, každú maličkosť. To, že som si dovolil dať sem fotky toho, čo sem "nepatrí" už ľutujem. A nie, nebolo to preto, aby som si porovnával cicinu. Takto hlboko fakt nie som, napriek opacnemu kolektivnemu názoru.
A nikto pre mňa nie le luza, nikdy by som neklesol tak, aby som niekoho tak bral a bolo by to proti všetkému, čo robím.
undy napísal:spytam sa takto laicky - je dobry napad vytahovat motorku na sklonku decembra? Mne by teda pud sebazachovy blikal pri tomto napade, a to som clovek co jazdil na letnych dokym som vyslovene nezapadol na dvore v 10cm snehu.Bohužiaľ motorka stojí v garáži...urobil som na nej presne 30 km. A musím počkať do 17.11.,
Na motorku sa neskutočne teším neviem sa dočkať a pevne verím, že bude ešte pár pekných dní - myslím tým počasie ,nič iné, aby sa to tu zasa nezvrtlo. A na kruhaci radsej ani nenastartujem, až potom vonku👍
Toto si veľmi pekne a aj pravdivo napísal BobríkNie kazdy ma rovnaku startovaciu ciaru, nie(len) z pohladu majetkovych pomerov ale aj mentalnej vybavy, rodinneho zazemia, vychovy, vlastnych charakterovych crt, kedy aj clovek s velkym "rozumom" moze stat sebe v ceste a stupat si po nohach, ci uz sklonom k zavislostiam, neschopnosti socializovat sa.
boborjelotor napísal:No dufam, ze nie policajtov pojebanych!!!!hento tusim neni cela verzia, ci? sa mi zda, ze najlepsia cast chyba
"posleme vam auto"
"dufam ze nie policajtov dopice"