... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 4. Novembra 2020, 21:04

rapidwinner napísal:
A presne aj teba sa moj komentar vyssie tyka, avsak s tym rozdielom, ze tvoje prispevky nestali za nic nikdy :lol:

Vraj nerev, ty tucko nechapavy.
To kto je dopiči

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Streda, 4. Novembra 2020, 21:37

ked za prazdne oci dava titan vystrahu, za fat shaming bude rovno ban.

uz som sa opustil pred pol hodinou, ale vdaka narodnemu chipovaniu som sa rychlo nasiel, ale dvakrat asi ten lokator nefunguje.

pan doktor, naozaj nam nejako otrnulo. tvoje emocne zrutenia rok ci kedy dozadu bol smutny den tohto klubu, ked je niekto na zemi, tak sa donho nekope, akurat teda ze tazko zistit, ze niekto lezi ked sa stavia na zadne. Precitat si, ze doma kricis na rodinu, nemozes spavat, a neviem este ake psychosomaticke komplikacie si vtedy pocitoval, nebolo prijemne. Mali sme o tom o tom debatu, viaceri, niekto to mozno nebral vazne, niekedy sa tie rozdiely medzi plebsom a honoraciou zmazu, clovek si potom mysli, ze lekar predsa neochorie.
Ako je verejne zname, moja pamat je, prepytujem, napicu. Pamata si najme picoviny. Preto aj bez backcrawlu som si pomerne isty, ze od tvojho zrutenia, co som zrejme mylne povazoval za bielu vlajky kazdy tvoje prilezitostne, nie vsak zriedkave naznaky ignoroval. Konkretne dvaja ludia zavse spomenuli slovo kruhac, castejsie ako v nejakej reakcii alebo odkaze tebe samemu to bol len kolokvialny vyraz, rovnako ako sa "skypco" nazyva kazdy agent s teplou vodou, ako sa ludia pri obhliadkach posielaju k nejakemu lokalnemu "peqpekovi", ako sa nejakemu ojebu ci zlodejine hovori "faktura z Bobrovca", tak aj "kruhac" zludovel. Ale ty si to zakazdym trpko znasal, ako si teraz dal najavo. Ale nie vzdy, niekedy si s tym prisiel sam, a zhorklo ti to pod rukami az ked sa niekto chytil na hacik. ...Jano isiel do bordelu, a cudoval sa, ze s nim vyjebali.
Kolkokrat si tu uz verejne vyjadril svoje opovrhnutie nad plebsom, "operatori vyroby, co nic nedokazali, nekupili si auto za hotove" na to, ze az donedavna ti operatori vyroby zo samsungu boli aj tebe na uzitok ich naozaj nemas rad. Uz sa tazko da aj spocitat kolkorat si tu out of context urobil vypocet svojich uspechov, ak si sa citil mo-mentalne nedoceneny.
Nezda sa mi, ze by to niecomu pomohlo. Nepoznas srandu, nevies si ju spravit zo seba, ale sam dobrovolne porozpravas historku o dvoch sosovkach, a potom sa opustis jak Jankovska hladovku, ked si niekto spravi z toho sumienku. Niekto sa len pozastavi, len ako obycajny vtip, nad vyrokom "prezil som mozgovu smrt" a uz boli zuby zatnute.
Chces putat pozornost, a potom sa ti nepaci, ked ju uputas.
Chces plaketu? Pohar? "najviac aut na dvore, najviac dvorov v dedine" alebo take nieco? Alebo sa chceme pretekat v opustakoch? Len ak slubis, ze uz nebudes plakat...

fritolko
Auto: X3 E83

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 07:33

NAKAlendar pokracuje ale undy to tu asi cele zatienil.
Gašpar, Hraško, Slobodník to znie ako nejaka rozprávka.

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 08:45

Niečo by som i napísal, niekoľko krát som začal a potom som to zmazal... Citim sa, ako keď poviem vtip a niekto ho nepochopí a ja len strácam čas tým, že mu ho znova vysvetľujem a on na mňa stále kuká ako somár s otvorenými ústami. Namiesto toho, aby som sa bavil s ostatnými, ktorí pochopili...

pablohablo

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 09:27

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:58, upravené celkom 4 krát.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 09:59

bol sa uz niekto pozriet, ci z balkona v Riverparku nevisi nejaky hranol?
lebo uz je posledny. Gasparko, Krajmer, nejaky operator vyroby odposluchov, Slobodnik, ktory uz spolupracuje, Mako, ktory spolupracuje. Jankovska, ktora zjavne chce spolupracovat ale naivne si mysli, ze bez trestu (a ja si naivne chcem mysliet, ze sa tak napokon nestane).

pablohablo

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:03

Podla mna mali este nadej ze ich hranol z toho dako vykope, ale zrejme im doslo ze sa to nestane a teraz nastava pretek kto pusti co ako prvy a tak si vybavi najlepsi deal.

futy
Auto: C180w205

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:04

no ešte Kalipotkan chýba a bude bývalá policajná mafia pokope
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:14

undy napísal:
Niečo by som i napísal, niekoľko krát som začal a potom som to zmazal... Citim sa, ako keď poviem vtip a niekto ho nepochopí a ja len strácam čas tým, že mu ho znova vysvetľujem a on na mňa stále kuká ako somár s otvorenými ústami. Namiesto toho, aby som sa bavil s ostatnými, ktorí pochopili...

Poprosim vysvetlit vtip v tvojom podpise. Kedze som postihnuty VS technickym vzdelanim a humor ma obchadza lebo som iba tupy inzinier - kedze sa za tento titul hanbim a nikde ho nepouzivam okrem oficialnej komunikacie s uradmi (dufam, ze tu ironiu citis, keby nahodou ti tiez usla). Ja len na margo toho, ze tak trochu profesne som riesil komponenty v tom tvojom jaguari z druhej ruky. To len pre vystrahu aby si sa ho cim skor zbavil lebo asi nechapem ten vtip.

pablohablo

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:19

Ja som profesne nedavno riesil technicke problemy pri vyrobe umelych plucnych ventilacii, takze ak ty byt tlusta ty davat pozor na kovid.

undy

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:21

Rozprávajú sa dvaja inžinieri: "Keď so predstavím, akí sme my inžinieri, až sa normálne bojím ísť k doktorovi."

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:22

Lenze to nie je vtip ale realita...

pablohablo

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:25

Tak ja som len ozubene koliesko ktore si uvedomuje ze bez ostatnych hodinky nepojdu ani len o 5 minut pozadu ci popredu. To len Undy ked budu stat farmaceuticke tovarne nas prelieci vlasskymi orechmi a tofu ako Bukovsky.

undy

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:37

pablohablo napísal:
Takze okrem luzy na ktorej hoc aj estetickom nazore nezalezi, lebo robotnik za pasom sa dizajnu nerozumie pretoze nikdy nekupil auto za hotove, len ich sklada od rana do vecera, tu mame este aj ludi ktory chapu a nechapu vtipy, rsp. vedia v opustatkoch aj najst nejake ironicke myslienky elektronovym mikroskopom pripojenym cez USB1.0 :D Uz pochop ze ked tu budes mavat cicinou respekt si tu neziskas, tu nie si v malebnej dedinke kde ohuris chudobu kruhacom a mauzoleom, alebo v ordinacii kde mas respekt automaticky a zasluzene, tu je to vsetko nu-lit-ne.
nikto sa tu cicinou neoháňa, skús čítať medzi riadkami. Alebo sem mám pridávať fotky fliaš motorového oleja a filtra alebo brzdových platničiek apod?
Konkrétne o Tebe som mal lepšiu mienku, ale tak dobre, čo už..to čo som písal o svojom živote bolo na margo toho, že som nič nezdedil po tatkovi, ale roky som na to tvrdo pracoval. A to ospravedlňovanie...ak už v tomto niekto necíti ani náznak irónie, tak sorry.

Raz som pred ľuďmi povedal malej dcére, že ak sa ušpiní, tak ju zabijem. A oni sa ma vážne pýtali, že či by som ju ozaj dokázal zabiť...Cítim sa podobne i tu medzi NIEKTORÝMI odtiaľto. Pretože ten, kto myslí a chápe, nemôže na tieto výplody reagovať.

A nakoniec, ak niekomu vyslovene vadí ako a kde žijem, samozrejme chápem. Nič vás ale nenúti komentovať to. Samozrejme, žijeme v dobe internetu a chápem všetky dôsledky, stačí so prečítať komenty na topkách a hneď lepšie chápem, s kým sa vlastne bavím.
.
Naposledy upravil/-a undy v Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:38, upravené celkom 1 krát.

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 5. Novembra 2020, 10:38

Pre zvysenie imunity ta necha behat na kruhaci a ked konecne prezijes vlastnu smrt, tak budes ok.

Inak snad si undy nemyslis, ze lekari su nejaka vynimka? Okrem teda toho, ze statnice z cynizmu su na LF asi povinne. Tvoj podpis vyznie urazlivo a povysenecky. Keby si tam nechal ten povodny vtip, na ktory sa snazis poukazat, tak ten sa da totizto obratit aj na tvoje povolanie a je to v ramci srandy. Ty to ale "takticky" menis jednostranne. Inu mi je to ukradnute, len sa ti snazim povedat (ako neuspesne niektori predomnou), ze ty sam a tvoje akcie su pricinou reakcii ake dostavas a nie, nie je to tym, ze nechapeme tvoj vycibreny intelektualny humor.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 220 neregistrovaných