... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
rapidwinner napísal:To kto je dopičiA presne aj teba sa moj komentar vyssie tyka, avsak s tym rozdielom, ze tvoje prispevky nestali za nic nikdy
Vraj nerev, ty tucko nechapavy.
undy napísal:Niečo by som i napísal, niekoľko krát som začal a potom som to zmazal... Citim sa, ako keď poviem vtip a niekto ho nepochopí a ja len strácam čas tým, že mu ho znova vysvetľujem a on na mňa stále kuká ako somár s otvorenými ústami. Namiesto toho, aby som sa bavil s ostatnými, ktorí pochopili...
pablohablo napísal:nikto sa tu cicinou neoháňa, skús čítať medzi riadkami. Alebo sem mám pridávať fotky fliaš motorového oleja a filtra alebo brzdových platničiek apod?Takze okrem luzy na ktorej hoc aj estetickom nazore nezalezi, lebo robotnik za pasom sa dizajnu nerozumie pretoze nikdy nekupil auto za hotove, len ich sklada od rana do vecera, tu mame este aj ludi ktory chapu a nechapu vtipy, rsp. vedia v opustatkoch aj najst nejake ironicke myslienky elektronovym mikroskopom pripojenym cez USB1.0Uz pochop ze ked tu budes mavat cicinou respekt si tu neziskas, tu nie si v malebnej dedinke kde ohuris chudobu kruhacom a mauzoleom, alebo v ordinacii kde mas respekt automaticky a zasluzene, tu je to vsetko nu-lit-ne.