... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Štvrtok, 27. Februára 2020, 06:39

Aha, ja som pozeral na narkoze.. Skusim pozret.

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15413/214838

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 27. Februára 2020, 08:25

chupp, aha, tvoj milacik Zitny ;), on je taky fajny mily filozof, co len nahodou chodi kade tade a nahodou ma vzdy pri sebe profi grade zrkadlovku a teleobjektiv, a nahodou sa ocitol pred nim aj zoznam tajnych agentov aj s ich pravymi menami :). Ale nie, zitny ako stbak a dnes SISKar vobec nie je aktivna kurva v prestrojeni ;).

Koho myslíte pod pojmom nepovolané ruky?
Nepovolaný je v podstate aj policajný prezident. Lučanský mi už v minulosti ako policajný viceprezident tvrdil, že musí vedieť, kto sú legalizanti, lebo je ich nadriadený.
To tak však nefunguje a vždy som mu vysvetľoval, že nadriadený som týmto ľuďom ja, nie on. Celé je to totiž nastavené tak, že výnimku pri týchto agentoch podpisuje priamo minister vnútra a totožnosť legalizanta pozná len minister vnútra, riaditeľ spravodajského útvaru a personalistka. Nik ďalší.
Prečo máte pocit, že tieto zoznamy sa po reorganizácii dostali aj k ďalším ľuďom?
Sme pomerne úzka komunita a bol by som zlý spravodajca, keby sa to ku mne nedostalo. Svoj príbeh mi povedal napríklad môj niekdajší legalizant, ktorý odchádzal pri nástupe Lučanského.
Vravel mi, ako sa stretol Milanom Žitným, ktorý mu odkázal, že sa s ním chce stretnúť Lučanský. Chcel mu zrejme ponúknuť návrat do polície. Môj známy reagoval spôsobom, že nemá záujem, na čo Žitný reagoval, nech neblbne a že veď predsa aj v minulosti robil v polícii.
Samozrejme, títo ľudia ako môj známy sa k takej práci ani nemôžu prihlásiť a poprel to. Na to však Žitný reagoval, že sa nemusí snažiť nič predstierať, pretože sám videl jeho papiere a vie, že bol robil pre OZOČ (odbor zvláštnych operatívnych činností, pozn. red.) vyše šestnásť rokov.

starynovy

Štvrtok, 27. Februára 2020, 10:06

Som nevedel, ze to ma 3h. Ale tak casu dost. Zatial som dosiel po kokotlebov takticky odchod. Nemôžem si nemysliet, ze mu to poradili vo svetle jeho nicotnej argumentacie. Zbytocne by ukazoval aky nanic hodny keket je. Najviac sa mi paci ta stranicka zodpovednosť ako predsedu. Na kazdu otazku smerujucu k excesom magorov v jeho strane povie, ze on s dotycnym nic nema, nech sa pytaju jeho, vraj to neovplivni. Super, cize tam si kazdy môže robit co chce pod ich zastavou a toto chce vladnut.

boborjelotor

Štvrtok, 27. Februára 2020, 10:09

daj minutaz kedy preceda rozdava tablety ako alzak a odchadza, mne sa to nechce pozerat.

tom6667
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 27. Februára 2020, 10:17

Cca 1:42h to začína naberať na váhe ...bony a klid na štýl kotrbu s igelitkou pred jednotou v Hnúšti

starynovy

Štvrtok, 27. Februára 2020, 10:17

1:30 cca, niesom pri tom teraz. Meditujem.

boborjelotor

Štvrtok, 27. Februára 2020, 10:31

tu matematiku Borisovu o tom, ako si nachvilku zakiskuje 2,5 miliardy, postavi byty (asi ich postavi za pol roka) a do roka ma naspat 1mld na "poplatkoch a daniach" by som rad videl niekde rozpisanu, lebo v tom pripade pri plnej navratnosti investicie do 2,5 roka nejdem robit nic ine len stavat najomne byty, ktore nemusim ani predat, len z nich vyzieat najom a byt v ciernych cislach skor ako sa vypali prva ziarovka vo vestibule.

ale argument 0 "nemocnica v Cine" neprekvapil, lebo zapadne sorosovske media, ktore uz v decembri pisali o tom, ze sa tam jebe nejaky virus klamali, ak ten virus vlastne nevypustili z labaku naschval ti zli americania, co si sami zbombili perlharbr, a ked zacali stavat nemocnicu, ktora nic neriesila a nebola na nic potrebna, a sluzila len ako propaganda "to bol lokaln incident, izolovali sme ho do samostatnej nemocnice" tak sa nikto nepytal preco lekarov, ktori o tom informovali bez povolenia strany a vlady zabasli, lebo cely svet obdivoval ako sa da z unimobuniek poskladat nemocnica za tyzden. dopici, pomahat si v comkolvek argumentaciou "Cina", ...ale vlastne preco sa cudujem, kto to tu pred par tyzdnami tvrdil, ze sa v Cine citil bezpecne vdaka tisickam kamier? Zjavne mame medzi volicmi ludi, na ktorych to zabera. citia sa asi tak bezpecne ako sa citia statisice Ujgurov v koncentrakoch.
ale hinto video ani nejdem dopozerat, 3 minuty Kollara mi stacilo. odporucam jeho volicom aby sa naozaj zamysleli nad sebou, dajte radsej hlas Marianovi, rovnaky kokot, ale horsie to schovava.

starynovy

Štvrtok, 27. Februára 2020, 11:22

Cast keď sa kokotleba prekrikoval a urazal nemoderovane s dankom, kto je viacej pozvany do ruska si teda nevidel. :D

boborjelotor

Štvrtok, 27. Februára 2020, 11:34

este lepsi bonbonik ako ¨tak on mi dal tablet a potom mi ho berie¨?

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 27. Februára 2020, 12:04

PetoK napísal:
Ktore individuum v parlamente nie je slizky had ?

Upratovačka :D

starynovy

Štvrtok, 27. Februára 2020, 12:04

Bombonik.

boborjelotor

Štvrtok, 27. Februára 2020, 12:08

sak nadstavujte timestampy tych bombonikov, lebo ten ich predpotopny prehravac buffruje po kazdom kliknuti a neda sa v tom skakat bez slaktrafenia.
Rusko/Kocner 19 rokov, Henuska uz doma brusi noze aby v Bergu odrezali naramok...pakoval sa zo sudu pre istotu hned rano, keby nahodou navrhli okamzite zrusenie dohladu pod naramkom a utekovu vazbu.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 27. Februára 2020, 16:34

dajte cas tej hadky o rusko medzi Kokotlebom a RetarDankom na RTVS, ja tu lobotomiu nezvladnem pozerat celu
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 27. Februára 2020, 19:41

pozrite si to, stoji to za to :-D
danko je uplny trombon dpc, ten to ma vsetko v kokote na haku :-D kotleba to zaklincoval uplne teda tiez :-D ach jaj
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

starynovy

Štvrtok, 27. Februára 2020, 21:37

A to nikoho nenasral pello s jeho celkovym ignorantskym prejavom, skolkarskymi odjebmi, sprostym klamanim a odpovedami na urovni komunistickeho pohlavara? :D "myslite, ze politici viac hovoria ludom co chcu pocut alebo robia co ludia hovoria.. Ja si myslim, ze viac robia a robia dost!" "preco stat oddlzoval vahostav a preco nepomohol drobnym subdodávateľom ktorych to mnohych dostalo do exekucii... Stat robil tak aby dostali aspon daco.. To je vasa odpoved? Jeble miknutie ksixhtom, hej a co viac chceš pocut". No nejebni tomu curakovi. :D Nechýbalo ani za vlady smeru sme vysetrili bastrnaka atd. Ale aspon na tento drist ho publikum hlasno vysmialo. Mna sral suverenne najviac.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 302 neregistrovaných