chupp, aha, tvoj milacik Zitny

, on je taky fajny mily filozof, co len nahodou chodi kade tade a nahodou ma vzdy pri sebe profi grade zrkadlovku a teleobjektiv, a nahodou sa ocitol pred nim aj zoznam tajnych agentov aj s ich pravymi menami :). Ale nie, zitny ako stbak a dnes SISKar vobec nie je aktivna kurva v prestrojeni

.
Koho myslíte pod pojmom nepovolané ruky?Nepovolaný je v podstate aj policajný prezident. Lučanský mi už v minulosti ako policajný viceprezident tvrdil, že musí vedieť, kto sú legalizanti, lebo je ich nadriadený.
To tak však nefunguje a vždy som mu vysvetľoval, že nadriadený som týmto ľuďom ja, nie on. Celé je to totiž nastavené tak, že výnimku pri týchto agentoch podpisuje priamo minister vnútra a totožnosť legalizanta pozná len minister vnútra, riaditeľ spravodajského útvaru a personalistka. Nik ďalší.
Prečo máte pocit, že tieto zoznamy sa po reorganizácii dostali aj k ďalším ľuďom?Sme pomerne úzka komunita a bol by som zlý spravodajca, keby sa to ku mne nedostalo. Svoj príbeh mi povedal napríklad môj niekdajší legalizant, ktorý odchádzal pri nástupe Lučanského.
Vravel mi, ako sa stretol Milanom Žitným, ktorý mu odkázal, že sa s ním chce stretnúť Lučanský. Chcel mu zrejme ponúknuť návrat do polície. Môj známy reagoval spôsobom, že nemá záujem, na čo Žitný reagoval, nech neblbne a že veď predsa aj v minulosti robil v polícii.
Samozrejme, títo ľudia ako môj známy sa k takej práci ani nemôžu prihlásiť a poprel to. Na to však Žitný reagoval, že sa nemusí snažiť nič predstierať, pretože sám videl jeho papiere a vie, že bol robil pre OZOČ (odbor zvláštnych operatívnych činností, pozn. red.) vyše šestnásť rokov.