... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 3. Marca 2014, 09:07

sysell napísal:
Neviem preco ma kazdy potrebu picovat na fica, pred tym na meciara a pod. Proste oni su ti zli a vsetci uzasni demokrati a nik orem nic ako keby nekradol. Ja si pamatam napr. na privatizciu telekomu co sa ide teraz predat (samozrejme fico sa dusoval ze nie) ako doslat poradca 1 mld korun a poradil taku zmluvu ze jebu na vyplacanie dividend. Pamatam si ako predali spp, elektrarne a tie peniaze sa prejebali na akoze dochodkovu reformu ktora e uplne na picu a podobne veci. Samozrejme gas de france na spp zaryzoval a za par rokov to veselu predava dalej. Tak preco je vzdy zly len fico. Ja sa ho nezastavam ani som ho nevolil ale pri mi to trapne.

A ohladom prezidenta co tu spominate knazka. To je podla mna totalky mega kokot, teatralny primitiv dolezity. A ten lasicov citat - ten nech v klude umre. 25 rokov po revolucii a zmoze sa len na ubohe zabavne relacie v rtvs lebo ine po nom ani pes nestekne a 20 rokov omiela dookola tie iste dristy. Nech uz tato generacia "umelcov" konecne odide do dochodku.

Typicke demagogicke nenavistne kecy, ktorymi ma kazdy hranolovolic aj meciarovec (velmi casto ta ista osoba...) velmi kvalitne vyplachnutu dutinu lebecnu... (umyselne nepisem, ze mozog... :mrgreen: )

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 3. Marca 2014, 09:57

bruno75 napísal:

Typicke demagogicke nenavistne kecy, ktorymi ma kazdy hranolovolic aj meciarovec (velmi casto ta ista osoba...) velmi kvalitne vyplachnutu dutinu lebecnu... (umyselne nepisem, ze mozog... :mrgreen: )

+1
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Pondelok, 3. Marca 2014, 10:09

ale koho volit?fico konecna,dzurinda zmizol(gorila) matovic ostal nejak ticho?asi mu ficko neco podhodil...kdh tak to racej fica.sulik temu sa strana rozpadla..tak koho?ja budem asi zase kotlebu:) tu pokial nenastane ozajstna revolucia ako na ukrajine tak sa nic nezmeni lebo komunisty prezliekli obleky a vladnu dalej

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Pondelok, 3. Marca 2014, 10:18

dzurinda, fico, sulik... Spominas predstavitelov stran, ale princip je v tom "nevolit stranu". Politici sa grupuju do stran, aby lahsie oblbli volicov.
A Ukrajinu tiez nespominaj, ona sa vali poriadne dole vodou, pred mesiacom by si ani nepredstavili, ako zle mozu dopadnut.

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Marca 2014, 11:02

miki012 napísal:
tu pokial nenastane ozajstna revolucia ako na ukrajine tak sa nic nezmeni lebo komunisty prezliekli obleky a vladnu dalej

no neviem či si to myslel vážne, ale stav Ukrajiny aby to dosiahlo ](*,)

a Kotleba vyskakoval na cigošov, kým mohol iba trepať, on je dobrý tak pre krčmových povaľačov tam toho preberú :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Pondelok, 3. Marca 2014, 12:26

futy napísal:

no neviem či si to myslel vážne, ale stav Ukrajiny aby to dosiahlo ](*,)

a Kotleba vyskakoval na cigošov, kým mohol iba trepať, on je dobrý tak pre krčmových povaľačov tam toho preberú :mrgreen:

No kotleba cigánov riešiť nemôže lebo je len župan. A krcmovy povalac sa smejem:)na krčmu teda ozaj nemám čas a racej kotleba jak to čo nám tu vládne 25rokov

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Marca 2014, 12:35

chcem pocut jedno realne riesenie situacie romskej problematiky od kotlebu...ano kupit pozemky a vyhnat ich k susedom je riesenie hodneho majstra :thumbup:
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Pežot

Pondelok, 3. Marca 2014, 14:18

Ja mám len jedno riešenie ...

Obrázok

futy
Auto: C180w205

Pondelok, 3. Marca 2014, 14:28

miki012 napísal:
No kotleba cigánov riešiť nemôže lebo je len župan. A krcmovy povalac sa smejem:)na krčmu teda ozaj nemám čas a racej kotleba jak to čo nám tu vládne 25rokov

Myslel som tým povalačom, že tam to jeho riešenie začína aj končí.

jkk napísal:
chcem pocut jedno realne riesenie situacie romskej problematiky od kotlebu...ano kupit pozemky a vyhnat ich k susedom je riesenie hodneho majstra :thumbup:

ani vyhnať ich zatiaľ nedokázal, lebo zákony fungujú tak, ako fungujú. :-k

Býval som 17r v dedine kde boli aj Rómovia a som rád, že už 21r mám od tej hávede pokoj, aspoň v okolí kde sa zdržujem najviacej a riešenie je asi len čo tu Pežot tie "šunkové rolky" hodil. :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 3. Marca 2014, 14:32

riesenim je aj zabudnut par sudov CH3OH v mieste nakazy ;-)

fox1k
Auto: BMW

Pondelok, 3. Marca 2014, 14:53

Pežot napísal:
Ja mám len jedno riešenie ...

Obrázok

ja tam vidím 3 riešenia :smile:

Pežot

Pondelok, 3. Marca 2014, 17:01

Takých riešení bude treba aspoň 3000 :mrgreen:

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 3. Marca 2014, 17:06

vecra nieco bolo v telke ohladom romov, ze nieco im idu dat, cci co, daco rozdavat, tak mna napadlo preco im nedaju jeden napalm :)
Jack Daniels + Coca Cola :)

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Pondelok, 3. Marca 2014, 20:36

Typicke demagogicke nenavistne kecy, ktorymi ma kazdy hranolovolic aj meciarovec (velmi casto ta ista osoba...) velmi kvalitne vyplachnutu dutinu lebecnu... (umyselne nepisem, ze mozog... :mrgreen: )[/quote]

Ja mam nenavistne reci? Tak daj koho mam na buduce volit, alebo ci volit a pripadne co na na tom demagogicke.

k33p
Auto: e87
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Marca 2014, 20:49

však zachvilu do mesiaca na Kryme začne tretia svetová tak potom tu môžte riešiť fica :D
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných