... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sysell napísal:Neviem preco ma kazdy potrebu picovat na fica, pred tym na meciara a pod. Proste oni su ti zli a vsetci uzasni demokrati a nik orem nic ako keby nekradol. Ja si pamatam napr. na privatizciu telekomu co sa ide teraz predat (samozrejme fico sa dusoval ze nie) ako doslat poradca 1 mld korun a poradil taku zmluvu ze jebu na vyplacanie dividend. Pamatam si ako predali spp, elektrarne a tie peniaze sa prejebali na akoze dochodkovu reformu ktora e uplne na picu a podobne veci. Samozrejme gas de france na spp zaryzoval a za par rokov to veselu predava dalej. Tak preco je vzdy zly len fico. Ja sa ho nezastavam ani som ho nevolil ale pri mi to trapne.
A ohladom prezidenta co tu spominate knazka. To je podla mna totalky mega kokot, teatralny primitiv dolezity. A ten lasicov citat - ten nech v klude umre. 25 rokov po revolucii a zmoze sa len na ubohe zabavne relacie v rtvs lebo ine po nom ani pes nestekne a 20 rokov omiela dookola tie iste dristy. Nech uz tato generacia "umelcov" konecne odide do dochodku.
bruno75 napísal:
Typicke demagogicke nenavistne kecy, ktorymi ma kazdy hranolovolic aj meciarovec (velmi casto ta ista osoba...) velmi kvalitne vyplachnutu dutinu lebecnu... (umyselne nepisem, ze mozog...)
miki012 napísal:tu pokial nenastane ozajstna revolucia ako na ukrajine tak sa nic nezmeni lebo komunisty prezliekli obleky a vladnu dalej
futy napísal:
no neviem či si to myslel vážne, ale stav Ukrajiny aby to dosiahlo![]()
a Kotleba vyskakoval na cigošov, kým mohol iba trepať, on je dobrý tak pre krčmových povaľačov tam toho preberú
miki012 napísal:No kotleba cigánov riešiť nemôže lebo je len župan. A krcmovy povalac sa smejem:)na krčmu teda ozaj nemám čas a racej kotleba jak to čo nám tu vládne 25rokov
jkk napísal:chcem pocut jedno realne riesenie situacie romskej problematiky od kotlebu...ano kupit pozemky a vyhnat ich k susedom je riesenie hodneho majstra
Pežot napísal:Ja mám len jedno riešenie ...