Piatok, 28. Februára 2014, 14:48
Na Kiskovi mi vadi len to, ze je pre mna politicky necitatelny. Stale sa tvari ako uplne nezavisly (O.K. financne na to mozno ma), ale nikdy nepriznal podporu ziadnej strany... Nebudte naivni, nadstranicky a nezavisly prezident je v tomto Bananistane cista utopicka iluzia... Skor, ci neskor by si ho niekto omotal okolo prsta, naviac ked nema ziadne realne skusenosti z brodenia sa v politickych sr*ckach...
Uznavam, ze to je velmi schopny businessman a s navacsou pravdepodobnostou aj slusny clovek, ale taka kvalifikacia je na prezidenta u nas zial malo....
Ja budem volit Knazka, pretoze ten uz ma s politikou skusenosti viac ako dost a aj ked sa zaplietol s roznymi.... vzdy vedel kedy ma od nich odist, aby si zachoval relativne ciste ruky. V mojich ociach je Knazko ovela viac citatelny a myslim si, ze od neho sa nedockame ziadnych spinavosti a nikto ho len tak neprinuti, aby skakal ako oni piskaju...
Kazdopadne by to chcelo v prezidentskom palaci zmenu, konecne nekomunista a konecne niekto, kto zastavi rapidne klesajucu uroven IQ a spravania sa nasich prezidentov....
Na zaver si vypomozem 2 citatmi:
"Prečo voliť Kňažka? Pretože slovenskí prezidenti majú brutálne klesajúcu úroveň, vrátane súčasného favorita, ktorého víťazstvo by bol totálny výsmech Novembra '89."
Jozef Gertli Danglár
"Ak sa zamýšlame nad predpokladmi Milana Kňažka na prezidenta, môžeme povedať, že je kultivovaný, jazykovo vybavený, demokraticky zmýšľajúci aj konajúci, skrátka, že má všetko po čom túžime, aby už konečne slovenský prezident mal. Nehovoriac o tom, že by to bol prvý prezident, ktorý nebol v Komunistickej strane."
Milan Lasica