... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 419
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 28. Februára 2014, 09:53

Ked bude Fico prezident, zostane tu aj Harabin a dalsi saskovia v statnych kontrolnych funkciach menovanych prezidentom, ktore si dnes neplnia svoju ulohu a otvaraju dvere zlodejom financujucim Smer.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Piatok, 28. Februára 2014, 10:03

moc nesledujem politiku, podľa mňa každý je rovnaké prasa, ale
kiska ojebávač? len zarobil na ľudskej hlúposti že slováci nerozmýšľajú a zadlžia sa po uši len aby mohli susedovi ukázať že "majú" viac . . .
nikto pri nich nestál s pištoľou pri hlave že ak si nezoberú tú telku na splátky tak ich odbafne, že niekto nemá keš aby zobral bežnú telku tak miesto toho zoberie na splátky telku s 3x takou obrazovkou a nevládze platiť to je hlúposť a nič iné, ale tak samozrejme to vždy treba zvaliť na iného že?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov

Piatok, 28. Februára 2014, 10:19

Neviem ako u vas, ale v KE, asi pred 2 tyzdnami, tesne po tom, co vysli v mediach prieskumy velmi vyhodne pre Kisku (napr. ze v druhom kole moze vyhrat), si niekto zobral na musku vsetky jeho bilboardy a posprejoval ich roznymi obvineniami (napr. obchodnik so zlatom, uzernik atd). Viditelne tie cmaranice nesprejovali ziadni vandali, ale niekto, kto vie, co robi..

futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Piatok, 28. Februára 2014, 10:24

no hranol to asi nebol, veď je po pretrhnutej šľache to by nedal :mrgreen:

hranol a chuj si teraz vzájomne nahrávajú, a tak to po voľbách asi aj ostane #-o starý chuj nevracia žiadne zákony na prepracovanie... teda 1 vrátil no, aby nebol nápadný :mrgreen:
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Piatok, 28. Februára 2014, 10:30

pre mna bolo nazarazajucejsie ze bol fico uz v prieskumoch ked este nepotvrdil kandidaturu...keby vsetky agentury robili prieskumy len s tymi co potvrdili kandidaturu tak by sa o ficovi nehovorilo a nemusel potvrdit kandidaturu s takou sebaistotou....takto sa mohol vysmiaty hrat na rozmyslajuceho chudacika ci sa ma obetovat pre slovensko ale pokracovat v bagrovani ](*,)
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 28. Februára 2014, 14:48

Na Kiskovi mi vadi len to, ze je pre mna politicky necitatelny. Stale sa tvari ako uplne nezavisly (O.K. financne na to mozno ma), ale nikdy nepriznal podporu ziadnej strany... Nebudte naivni, nadstranicky a nezavisly prezident je v tomto Bananistane cista utopicka iluzia... Skor, ci neskor by si ho niekto omotal okolo prsta, naviac ked nema ziadne realne skusenosti z brodenia sa v politickych sr*ckach...
Uznavam, ze to je velmi schopny businessman a s navacsou pravdepodobnostou aj slusny clovek, ale taka kvalifikacia je na prezidenta u nas zial malo....

Ja budem volit Knazka, pretoze ten uz ma s politikou skusenosti viac ako dost a aj ked sa zaplietol s roznymi.... vzdy vedel kedy ma od nich odist, aby si zachoval relativne ciste ruky. V mojich ociach je Knazko ovela viac citatelny a myslim si, ze od neho sa nedockame ziadnych spinavosti a nikto ho len tak neprinuti, aby skakal ako oni piskaju...

Kazdopadne by to chcelo v prezidentskom palaci zmenu, konecne nekomunista a konecne niekto, kto zastavi rapidne klesajucu uroven IQ a spravania sa nasich prezidentov....

Na zaver si vypomozem 2 citatmi:

"Prečo voliť Kňažka? Pretože slovenskí prezidenti majú brutálne klesajúcu úroveň, vrátane súčasného favorita, ktorého víťazstvo by bol totálny výsmech Novembra '89."

Jozef Gertli Danglár

"Ak sa zamýšlame nad predpokladmi Milana Kňažka na prezidenta, môžeme povedať, že je kultivovaný, jazykovo vybavený, demokraticky zmýšľajúci aj konajúci, skrátka, že má všetko po čom túžime, aby už konečne slovenský prezident mal. Nehovoriac o tom, že by to bol prvý prezident, ktorý nebol v Komunistickej strane."

Milan Lasica

Pežot

Piatok, 28. Februára 2014, 14:58

Popravde Kňažka som chcel voliť aj ja. :thumbup:

hessy

Piatok, 28. Februára 2014, 15:02

Aj tak vsetci vieme ze hranol vyhra ja som s tym tak nejak zmiereny... proste aby nevyhral by sme nemohli.zit tam kde zijeme

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 28. Februára 2014, 15:03

Mozno vyhra..ale volit ist treba tak ci onak. Mozno motyka vystreli.
Ja stale drzim v sebe malu nadej, ze budeme mat konecne slusneho prezidenta a Hranol odide s dlhym nosom.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Pežot

Piatok, 28. Februára 2014, 15:17

Hranol by mohol ísť do piče!

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 28. Februára 2014, 15:23

hranol by mohol ist konecne do kytek... ale nieeeeeee, zomre vzdy slusny clovek. a grazli ako ciciak, meciar, daky nazzi pohlavar, prasa bilak a podobne netvori tu budu zit do 100vky

bruno. zrovna lasicov nazor by som teda urcite nebral ako smerodajny. tiez sa da kupit za 30 striebornych. cital som s nim daky rozhovor a nestacil som sa divit kohoze som to povazoval za bezcharakterneho cloveka.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Piatok, 28. Februára 2014, 22:20

Neviem preco ma kazdy potrebu picovat na fica, pred tym na meciara a pod. Proste oni su ti zli a vsetci uzasni demokrati a nik orem nic ako keby nekradol. Ja si pamatam napr. na privatizciu telekomu co sa ide teraz predat (samozrejme fico sa dusoval ze nie) ako doslat poradca 1 mld korun a poradil taku zmluvu ze jebu na vyplacanie dividend. Pamatam si ako predali spp, elektrarne a tie peniaze sa prejebali na akoze dochodkovu reformu ktora e uplne na picu a podobne veci. Samozrejme gas de france na spp zaryzoval a za par rokov to veselu predava dalej. Tak preco je vzdy zly len fico. Ja sa ho nezastavam ani som ho nevolil ale pri mi to trapne.

A ohladom prezidenta co tu spominate knazka. To je podla mna totalky mega kokot, teatralny primitiv dolezity. A ten lasicov citat - ten nech v klude umre. 25 rokov po revolucii a zmoze sa len na ubohe zabavne relacie v rtvs lebo ine po nom ani pes nestekne a 20 rokov omiela dookola tie iste dristy. Nech uz tato generacia "umelcov" konecne odide do dochodku.

EBOLA

Piatok, 28. Februára 2014, 22:26

problemy niesu s podnikmi ako takymi... su ziskove ale dakou neuveritelnou nahodou su stratove len pokial ich ma v rukach stat.
spp bolo kazdy rok stratove, a akonahle ho ma v rukach sukromnik tak funguje, elektrarne detto.
a cargo je stale v rukach statu? kazdy rok sa tam musia doplacat tazke miliony lebo kazdy rok je v dlhu. AKO JE TOTO KURVA MOZNE?

Simpson

Nedeľa, 2. Marca 2014, 11:32

cargo je ziskove, len zisk sa presuva na dotovanie stratovej ZSSK

EBOLA

Pondelok, 3. Marca 2014, 07:54

to by som netvrdil: http://www.google.com/search?q=dlh+carg ... l9JuMAqwH4
cargo je zdochynajuca krava. ktora mohla byt dojna keby neboli vo vedeni taky uzasny manageri. a ani sa nedivim, ked maju ceu prepravy aku maju. prepravcovia radsej vyuziju okolite staty alebo naklad vozia na kaionoch. a vsetci vieme co to sposobuje, euroscena si koli tomu musi kazdy mesiac menit spodny kryt motora :mrgreen:
no a v neposlednom rade: vysoka cena prepravy, malo zakaziek, nizky zisk tak zvysime cenu a kurva sa divime preco je tych zakaziek tak malo. hlavne si treba dopriat stotisicove vianocne odmeny pre topmanagment ](*,)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 419

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných