... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackMW napísal:nieje zly napad preba kuknut podrobnejsie technologiu merania a vlnovu dlzkudones mi tu technologiu, najlepsie vo farbe nech to mozem nastriekat pod lak hh
no na scheme je ze to ma polarizacny filter, takze by to chcelo polarizacny filter aj na afto a na fotke bude jedno velke tmave h....
ale zaujma ma tiez co bude robit take laserove ukazovatko nastavene na velky rozptyl..
ci chytia nieco detektory a ci sa to bude pacit tym laserovym merakom hh
WooDoo napísal:tak tak je jednoduche niekoho nacapat na rovnej ceste ako ide 180 a nikoho neohrozuje iba seba ale ked niekto ide 150 cez obec toho nezamerajuJe to dost dobra kravina... podla mna je to protipravne, ale vazne!. Chcu dalej ryzovat na nas. Mali by porobit dopravne znacky, ze tato oblast je radarovana. Vtedy by pomohlo obmedzenie rychlosti, ked clovek vidi na tabuli, ze cesta je radarovana a nie ked o nicom nevie a rube si po ceste a zamera ho ujo policajt. Potom si uz moze piskat. Blbi slovaci vsetko komplikuju a nic tym nevyriesia. V UK maju dopravne znacky, kde je radar a ludia to beru vazne a dodrzuju. Sme dopadli zase.