... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
truhlik333 napísal:jo ukazem len musim spravit kapotu aby som otovril, tymto vam dakujem a zmojej strany to je predbezne vsetko.tnx
Pežot napísal:Niesú náhodou svetlá homologizované ako samostatná časť? Tzn. že keby som si dal na auto bársaj svetlá z motorky, ktoré má E a sú pevne prichytené o kasňu a zabezpečené nastavovanie, že by som mal mať pokoj?
alfi666 napísal:To je trochu komplikovanejsie... homologizacii je niekolko typov... moze byt homologizacia vozidla, systemu, komponentu alebo samostatnej technickej jednotky...
Tie svetla budu zrejme homologizacia systemu... ale podla mna system (napr ABS) je podskupina vozidla (komponent je podskupina systemu(napr. snimac kolesa pri ABS)), takze ta homologizacia sa vztahuje len na system pouzity vtom vozidle
Neries extrem, ze svetla z motorky - ale ak by si chcel namontovat svetla z felicie na E36, tak ANO, MOZEStie svetla su vhodne na 2 stopove motorove vozidla, ale kedze das na svoje auto diel ktory sice ma homologizaciu ale na ine auto, tak sa jedna o prestavbu a musis prejst celkom krutou STK
Ak by to niekoho zaujimalo, je to celkom administrativny gulas, ale da sa toho docitat viac:
http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=10681