... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

alfi666

Re: Policajti vs Hella Celis svetla

Utorok, 12. Januára 2010, 10:43

Ako uz bolo povedane... ziadne papiere netreba - ked ma svetlo Ecko v kruzku tak to mozes pouzivat (za predpokladu, ze pouzivas schvalene ziarovky a nie xenony). To cislo znamena, ze na ake ucely je schvalene (defacto, ze je to predne zdruzene svetlo, atd).

V ZIADNOM PRIPADE NEPLATIT !!!

Predpokladam, ze mas okolo 20 rokov... na takych si policajti najradsej pustaju nervy :evil:

Nenechat sa zastrasit.... radsej si nechaj zobrat technicak...

Pripadne - predpokladam, ze mas u seba mobil... ked ta zacnu za tie svetla buzerovat, hned zavolaj 158 a povedz im aky mas problem. Tie hovory su nahravane, takze na tej linke ti budu operatori napomocny.... uvidis ako sa pani policajti ukludnia ked tam budes volat a budes si pytat ich osobne cislo 8)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Užívateľov profilový obrázok
truhlik333
Auto: 316i E36
Kraj: Košický

Utorok, 12. Januára 2010, 11:41

nedostal som sa k tomu bo mi jeblo lanko na iotvaranie kapoty alebo co tam je momentalne neviem otvorit kapotu [-o<
mam tzroska viac rokov, som vodic s povolania k tomu este par mensich funkcii a nemozem si dovolit prist o vodicak a nic ine cize ine nech zavret usta mi ine neostava nic , cize vdaka za radu ak tam Ecko bude budem otvarat nech kukaju

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Utorok, 12. Januára 2010, 11:52

mam k tomu papier z TUV, nikdy ho nenosim so sebou, staci to Ecko, ale ked mate takych debilov tak ti to mozem naskenovat

Kraken

Utorok, 12. Januára 2010, 11:53

a Jararak, ty nevies ze mam take svetla? Co si mi nenapisal? Vobec som si nemusel tuto temu vsimnut.

Skypco
Kraj: Bratislavský

Utorok, 12. Januára 2010, 12:48

truhlik333 napísal:
nedostal som sa k tomu bo mi jeblo lanko na iotvaranie kapoty alebo co tam je momentalne neviem otvorit kapotu [-o<
mam tzroska viac rokov, som vodic s povolania k tomu este par mensich funkcii a nemozem si dovolit prist o vodicak a nic ine cize ine nech zavret usta mi ine neostava nic , cize vdaka za radu ak tam Ecko bude budem otvarat nech kukaju

Urob si prosim ta na tych svetlach STK a budes mat pokoj..., inak neverim ze vodic z povolania nema vo svojom regione patricne kontakty.?!

Ak ta do terminu STK chytia nechaj im technicak a prejdi s nimi cez STK..., vyber si technicak a mas navzdy pokoj..., my uz legalizujeme HID sady z ostrekovacmi a vy tam riesite neopodstatnene kraviny. Prepac..., ale ja by som to uz z principu riesil...

Kraken

Utorok, 12. Januára 2010, 12:56

Skypco napísal:

Urob si prosim ta na tych svetlach STK a budes mat pokoj..., inak neverim ze vodic z povolania nema vo svojom regione patricne kontakty.?!

Ak ta do terminu STK chytia nechaj im technicak a prejdi s nimi cez STK..., vyber si technicak a mas navzdy pokoj..., my uz legalizujeme HID sady z ostrekovacmi a vy tam riesite neopodstatnene kraviny. Prepac..., ale ja by som to uz z principu riesil...

Naco robit STK ked ma na svetlach E, to jak keby som mal ist na STK ked si vymenim sviecky, ked raz ma homologizovane svetla pre EU tak nemusi kôli nim chodit na STK ked ich vymeni.

Skypco

Utorok, 12. Januára 2010, 13:00

...lepsie citaj..., lebo nema kontakty a musi vzdy sklonit hlavu a nechat sa buzerovat..., ked s nimi prejde cez STK ma uz navzdy pokoj..., mam z toho skor pocit ze ma nanho niekto spadnute.?!

Kraken

Utorok, 12. Januára 2010, 13:01

Tu je nemecky certifikat k tym svetlam
Prílohy
Hella1.jpg
Hella2.jpg
Hella3.jpg
Hella4.jpg
Hella5.jpg
Hella6.jpg
Hella6.jpg (37.23 KiB) 906 zobrazení
P1030399.JPG
P1030400.JPG

Kraken

Utorok, 12. Januára 2010, 13:04

Skypco napísal:
...lepsie citaj..., lebo nema kontakty a musi vzdy sklonit hlavu a nechat sa buzerovat..., ked s nimi prejde cez STK ma uz navzdy pokoj..., mam z toho skor pocit ze ma nanho niekto spadnute.?!

Ved ja citam dobre, ale nechapem co mu pomoze ked prejde cez STK s tymi svetlami. Ako ma policajt vediet ze presiel cez STK s tymi svetlami? Oni to tam nepisu do zaznamov, ci? To mohol povedat aj teraz ze tie svetla ma 3 roky a presiel s tym cez STK. Policajtom musi stacit to E. Nic viac netreba. Nato tam to Ecko je. Len sa treba trocha branit.

jararak
Autor témy
Auto: skodofka 120l

Utorok, 12. Januára 2010, 13:10

kraken, ty si ma nenapadol, ale pisal som uz s arrayom, on ma trosku vyssiu radu tu s automatickym nastavovanim :)

tak ci onak to ecko je tam dostatocne, to otvorenie kapoty najdes v inom prispevku, skus zhodit ladvinku, popripade popod naraznik vypacit pruzinku ktora to pritlaca.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

snoo

Utorok, 12. Januára 2010, 13:22

trumtulusi a neni ECKO vyrazene na skle tak nechapem naco otvarat kapotu :roll:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Kraken

Utorok, 12. Januára 2010, 13:24

snoo napísal:
trumtulusi a neni ECKO vyrazene na skle tak nechapem naco otvarat kapotu :roll:

je, z hora a zakryva ho kapota ty pipik

truhlik333

Utorok, 12. Januára 2010, 13:28

dakujem vsetkym za snahu a vdaka kraken, mam to vytlacene hodim do skrinki a budem cakat, nie nemam kontakty-co ma s tym ze som vodic spovolania s kontaktmi?na sluzobnom ma za 4 roky nezastavili ani raz, sedia na mojom aute, nie na osobe.jazdim podla pravidiel.

Kraken

Utorok, 12. Januára 2010, 13:30

truhlik333 napísal:
dakujem vsetkym za snahu a vdaka kraken, mam to vytlacene hodim do skrinki a budem cakat, nie nemam kontakty-co ma s tym ze som vodic spovolania s kontaktmi?na sluzobnom ma za 4 roky nezastavili ani raz, sedia na mojom aute, nie na osobe.jazdim podla pravidiel.

Hlavne to Ečko im ukáž, to je najpodstatnejšie. Z papierov asi nebudu mať nič lebo pochybujem že policajti vedia po nemecky, ale možno pomôžu.

truhlik333

Utorok, 12. Januára 2010, 13:34

jo ukazem len musim spravit kapotu aby som otovril, tymto vam dakujem a zmojej strany to je predbezne vsetko.tnx

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných