... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
truhlik333 napísal:nedostal som sa k tomu bo mi jeblo lanko na iotvaranie kapoty alebo co tam je momentalne neviem otvorit kapotu![]()
mam tzroska viac rokov, som vodic s povolania k tomu este par mensich funkcii a nemozem si dovolit prist o vodicak a nic ine cize ine nech zavret usta mi ine neostava nic , cize vdaka za radu ak tam Ecko bude budem otvarat nech kukaju
Skypco napísal:
Urob si prosim ta na tych svetlach STK a budes mat pokoj..., inak neverim ze vodic z povolania nema vo svojom regione patricne kontakty.?!
Ak ta do terminu STK chytia nechaj im technicak a prejdi s nimi cez STK..., vyber si technicak a mas navzdy pokoj..., my uz legalizujeme HID sady z ostrekovacmi a vy tam riesite neopodstatnene kraviny. Prepac..., ale ja by som to uz z principu riesil...
Skypco napísal:...lepsie citaj..., lebo nema kontakty a musi vzdy sklonit hlavu a nechat sa buzerovat..., ked s nimi prejde cez STK ma uz navzdy pokoj..., mam z toho skor pocit ze ma nanho niekto spadnute.?!
snoo napísal:trumtulusi a neni ECKO vyrazene na skle tak nechapem naco otvarat kapotu
truhlik333 napísal:dakujem vsetkym za snahu a vdaka kraken, mam to vytlacene hodim do skrinki a budem cakat, nie nemam kontakty-co ma s tym ze som vodic spovolania s kontaktmi?na sluzobnom ma za 4 roky nezastavili ani raz, sedia na mojom aute, nie na osobe.jazdim podla pravidiel.