... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M3 lover napísal:
praaaveze videl![]()
ano, take bavory vidavam aj ja...... to su tiez experti....ale myslm ze ten jeden znak este nieje taky strasny ale polepene cele auto.... pretoze ked si niekto hodi na auto m-paket a do zadu si nalepi ///M3, tak mas niekedy az problem spoznat, ci ide o prave M-ko alebo 316i![]()
ale ked ma niekto na e36 nalepenu alpinu, bez alpina naraznikov, bez alpina kolies, znakov... tak aj hlupak z 500m vidi, ze ide po ceste FAKE na kolesach.......
ale jak som povedal, ked sa mu to paci :) kde je problem
dethXtreme napísal:
a kto vravi ze o ALPINA naraznikoch,kolesach,doplnkoch neuvazujem???prave naopak!bud to auto predam,alebo ho komplet (vizualne) prerobim na alpinu...lebo myslim ze "origo" Mkovy bavor je kazdy druhy....vsak uz pomali viac ako seriovych...uz to nieje take zaujimave ako kedysi....preto ta myslienka nad ALPINOU....je ich jednoznacne menej
a kto vravi ze o ALPINA naraznikoch,kolesach,doplnkoch neuvazujem???prave naopak!bud to auto predam,alebo ho komplet (vizualne) prerobim na alpinu...lebo myslim ze "origo" Mkovy bavor je kazdy druhy....vsak uz pomali viac ako seriovych...uz to nieje take zaujimave ako kedysi....preto ta myslienka nad ALPINOU....je ich jednoznacne menej
M3 lover napísal:
jaaj tak.......takze komplet noved oukej.....ako chces no.... a zaradujes do vizualnej stranky aj interier ?
dethXtreme napísal:
vsetko zalezi na financiach...som student,tak to bude asi dlhodoba zalezitost...ale som detailista,takze urcite aj interier
KADOUS napísal:ano stribrne zlate cerne a modre poleby na vsechny modely bmw ALPINA
smejo323i napísal:no strasna hadka... ako to na sk bmw klube zial chodi... vseci opindaju nik nepomoze![]()
ja robim polepy na auta uz dost dlho,ale musel by som si tu tvoju e36 pomerat a podla toho zrobit polep som z MT...