... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Martin46 napísal:tie nalepky sa zohnat nedaju, pretoze to nie su nalepky, ale su to rucne robene linky majstrami lakirnikmi od aplpiny, takze to som ta asi nepotesil:)))
M3 lover napísal:neber to osobne......ale naco si to tam lepis ?.....houu aby vsetci cumeli ze mam akoze "alpinu" ? ?
niejaky chlapci vrabci si to mozno pomyslia, ale kazdy kto trochu vie o com je to, na prvy pohlad zisti, ze ide o FAKE.....a to je trochu ubohe![]()
hrat sa na nieco, co nemam...............
fakt to neber zle, ani ako niejake rypanie, iba som si povedal svoj nazor....
ked sa ti to paci, kludne si to tam daj.....tot vše :)
Dogg88 napísal:da sa spravit nalepka, ale takto na dialku nie je sanca. To by som musel to auto presne pomerat a podla toho si nakreslit tie pasy v kompe. Da sa to, ale iba nazivo. Ak budem mat cestu do BB alebo ZV tak ti dam vediet.
xtreme napísal:mne sa to tiez nepaci, ale tak ako sa toto bude hrat na alpinu tak sa hraju potom e36 tky s m-kovymi vecami na M-ka?![]()
je to jeho vec, ked sa mu to paci, nech si to da, my ak mu vieme pomoct s jeho predstavou, tak urobime, no nie?
atc525 napísal:"""mne sa to tiez nepaci, ale tak ako sa toto bude hrat na alpinu tak sa hraju potom e36 tky s m-kovymi vecami na M-ka?
je to jeho vec, ked sa mu to paci, nech si to da, my ak mu vieme pomoct s jeho predstavou, tak urobime, no nie?"""
Pekne a trefne napisaneInak kadous na cz bmwklube tieto polepy predava
.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=67985
dethXtreme napísal:jj...ale su to pvovodne co mam na aute,akurat ze su trochu zvetsene
M3 lover napísal:neber to osobne......ale naco si to tam lepis ?.....houu aby vsetci cumeli ze mam akoze "alpinu" ? ?
niejaky chlapci vrabci si to mozno pomyslia, ale kazdy kto trochu vie o com je to, na prvy pohlad zisti, ze ide o FAKE.....a to je trochu ubohe![]()
hrat sa na nieco, co nemam...............
fakt to neber zle, ani ako niejake rypanie, iba som si povedal svoj nazor....
ked sa ti to paci, kludne si to tam daj.....tot vše :)
Martin46 napísal:tie nalepky sa zohnat nedaju, pretoze to nie su nalepky, ale su to rucne robene linky majstrami lakirnikmi od aplpiny, takze to som ta asi nepotesil:)))
slubox napísal:
kokos ty si este nevydel E30 324d Alpinu ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a vidavam 80% BMWciek ktore maju vpredu v grile alebo vzadu na kufri vycapenu nalepku ,,M"![]()
Ked sa to niekomu paci, a nema na Alpinu, preco si to za par penazi nemoze spravit?
Cez zimu idem striekat auto a tieto ,,polepy" sa budu striekať, takže uz to nebudu len nalepky ale lak, tak potom to bude alpina zehurra