... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Hugino napísal:Gabo, so mnou si si písalako ak by si mal seriózny záujem, s Robinom sa dá určite dohodnúť na nižšej sume, ale 5k to nebude.....
ROKI49 napísal:ale pozor, diesel v sedme je hanba. Taki ludia, co take auto vlastnia by podla mna mali byt vycleneni zo spolocnosti a podrobeni vysmechu a pohrdaniu. Neskonala hanba mat naftak v sedme
este by som dodal, ze E38/E39 su posledne prave baworaky, na ktorych sa nesetrilo na kvalite. Nie ako tieto nove, co sa furt jebu.......teraz to skopirujem a budem to jebat do komentu pod kazdy druhy status na BMWfans jak taky kokotko.....
Easa napísal:Hugino: Za prvé, nikde som nenapísal že to považujem za blbosť, napísal som, že tá cena je absolútny úlet, a to je bohužiaľ pravda. Auto je to pekné, vyzerá dobre, v akom je stave neviem lebo ho nepoznám, ale 6500€ proste za to normálny človek nedá. Moja reakcia na "hentú naftu" v e38 sa týkala motorizácie 725TDS, ale chápem že sme sa nepochopili, tu som urobil ja chybu vo vete. "Za topku" ? Wtf? Napísal som že 800€ za kasňu z E39 v dobrej výbave je good cena, tak to tu zase nedramatizuj jak vždy. A btw, tvoj komentár o dopyte po benzínových E39, len ti pripomeniem že moja sa predala za ani nie tri týždne ako bola inzerovaná, toľko k dopytu.
Viktor: Dúfam že si pochopil sarkazmus s tou cifrou
Roki: Neviem skade si sa zase vyhrabal, neviem prečo máš potrebu furt tu do niekoho rýpať a navážať sa, a už vonkoncom nechápem tú poznámku o pravých bavorákoch. Ale budiš.
Edit špeciálne pre Hugina, tu máš jednu 728 s reálnou cenou
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=6
miso_525d napísal:si sa asi nepreviezol v F02 750d xdrive moj zlaty![]()
voMacK napísal:
Sedma je iny svet ty kkt!! Mozno aj ina galaxia..ci dokonca cely vesmir!!