... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
heroe napísal:inak chaani keby som tam nieco take dostal, do toho auticka a zaroven to napojil na diagnosticku zasuvku, normalne snejaky softik a mal by swom to ako vo Fast and furious??? len tak zo zaujimavosti sa pytam
mys_iak napísal:
neviem co mali vo FaF ale ano dalo by sa tovsetko je mozne.... ( najma ked su peniaze a manik po ruke
)
alfi666 napísal:Vobec to neni narocne... vacsina CARPC softov to dokonca podporuje ! cez OBD2 protokol vidis reatime udaje, ako teplotu motora, otacky, rychlost, prietok vzduchu a podobne srandy
Akurat to funguje len na autach co podporuju OBD2 normu, cize 2001 a novsie
mys_iak napísal:jasne prakticky to aj vidis cez diagnostiku... takze asi to nebude tazke spravit aj realtime na monitor pocas prevadzky
Peter92 napísal:radsej by som siel do niecoho co je vyrobene na to ako saskovat s asusom eee...mam ho ako notas do skoly, ale inak je to dost zla vec...asusi su bohuzial asi najkazivejsie notasi ake sa dnes vyrabaju...mne napr bez mechanickeho poskodenia vypadol tenky pasik pixelov, s reklamaciou mam 0 sancu a pri tom to nie je moja chyba
mys_iak napísal:
ano mas pravdupreto mam lenovo
ale do auta na hranie a rozoberanie si myslim ze by to bol dobry napad
ale kedze som nasiel lepsiu lacnejsiu a hlavne Celu alterantivu tak som nevymyslal
tak som zvedavy kedy s toho hong kongu dorazi![]()
![]()