... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:Potom zákonite nastávajú také situácie, že vodič väčšieho vozidla sa skrátka medzi dve iné vozidlá štandardným spôsobom nevlezie a musí si pomôcť tak, že zaberie viac než jedno miesto.
jararak napísal:ketxup, sam mas 530d tour, co nieje este najvecsia krava, ktoru nas automobilka vyraba, ruku na srdce, kolkokrat si to sekol cez 2 miesta? ked zastanes vedla takej felicie, tak si bez problemov otvoris zadne dvere aby si nieco poskodil, pretoze to auto konci uz pri tvojich prednych dverach, taky smart je dlhy ako nas predny blatnik
maiki napísal:ja som siel v sobotu do eurovei
pri vchode svietilo v jednej garazi 11 a v druhej 68 volnych miest, tak sme sli do tej kde je viac...
pridem az dole na -3 a tam tipek na octavii stoji cez dve miesta... zastavil som a pozeram ci mu nejebe...
vystupila zena a zacala vyberat dieta zo zadneho sedadla... tak vravim cez okno, ci sa nemoze posunut lebo by som chcel zaparkovat aj ja, a ze nemienim tu dalsiu polhodinu jazdit dokola a hladat miesto...
tak tipek spustil.. ze ked to da na to prave miesto tak tam nezaparkuje, lebo tam je stlp (naco mas vodicak do pice) , ked na to druhe , tak nevylozia deti (
vyberem dieta a zaparkujem az potom), tak vravim ako sorry, ale nech to hned preparkuje, tak skocil do auta, este tam daco picovala ta zena
posunul to k autu nalavo (nie ku stlpu) zena odtial vybrala deti a ja som zacuval ku stlpu... este na mna zazrel jak som odchadzal.. pice s takymi ludmi...
jararak napísal:prikladam jednu fotocku, napravo stala fabia, tak som sa postavil vedla nej tak, aby decka ktore som mal v aute mu neodbili z dvery a zaroven aby aj on mal ako do auta vojst, stal priblizne tak isto ako ja, pocas mojho nakupovania (isiel som detom kupit zmrzku) sa nejaka dobra dusa postavila nalavo odomna, chvilku som rozmyslal co mu/jej urobit, ci mu nieco napisem tou zmrzlinou na sklo, alebo mu pustim dusou, potom som sa nato vyjebal, auto zato nemoze ze majitel je kokot, nastupil cez spolujazdcove dvere, zanadaval si a odisiel.