... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Parkovanie

Pondelok, 23. Júla 2012, 18:12

filipko21 napísal:
http://parkujemakodebil.blogspot.sk/search/label/ba986vo :thumbup:
neviem ci ten idiotko co sa namne odbavil robil reklamu na lidl alebo chcel pristat lietadlom ze som mu zavadzal na praznom parkovisku

ale coby, vycihal si akciu v letaku, tak rychlo si siel kupit nieco tam, a zrovna si stal cez dve miesta, a zrovna cez tie, kde on prave chcel parkovat... mal si aparkovat radsi cez ine dve miesta kde nechcel parkovat...

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Júla 2012, 15:58

loki, mexican, ketxup

najvecsia sranda bola ta ze za mnou bolo asi 10 volnych parkovacich miest, plus to parkovisko bolo skoro prazdne, ja ked som parkoval tak som to mohol supnut cez 2, ale si vravim, nebudem fas, zaparkujem to pekne, no tam mas, chcel som to zaparkovat tak aby mi slnko svietilo skor dozadu, kde mam folie.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Júla 2012, 16:14

Jararak : to nepoznas ze niektori vodici su ako ovce ? ](*,)

Zaparkujes na uplne velkom prazdnom parkovisku ale hned k tebe priparkuje taky expert ...

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Júla 2012, 16:17

auto111: Toto mi pripomenulo historku jednoho známeho, čo sa mu stala v Nemecku v metre (už si nepamätám aké mesto to bolo). Skrátka išiel dosť neskoro večer, nastúpil do vagónu kde okrem neho nikto iný nebol a na ďalšej stanici do toho istého vagóna niekto pristúpil a sadol si vedľa neho (na dvojsedadlo).
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Streda, 25. Júla 2012, 16:45

ja napr. ked parkujem inde ako pri dome tak sa snazim co najdalej od inych aut alebo vyhladat miesto pri noemalnom nejakom udrziavanom aute.. napr. pri frajerke som predvcerom parkoval tak, aby som nikomu v ceste nezavadzal a bolo tam par miest na vyber, ale isiel som na to najvacsie medzi dve auta, u ktorych mi bolo jasne, ze nebudu kkti a buchnu mi dvere( 1er bmw, a druhe a4 b6 ci kolko), rano pridem, audi stalo tam jak stalo, pozeral som, ze ziaden tukanec, a namiesto bmw tam uz parkovalo nejake clio a jeb ho hned tukanec na tvarach, potom som si to vymeriaval, ze ci od neho to je fakt, uhol otvorenia dveri, fest sedel, akurat ze som uz nevedel ci mu poskrabat tiez dvere, pretoze on to uz mal tak doskrabane a dobuchane hrany ze az.. spotrebny material jak svina.. a pritom tam mal hodne miesta na to aby vyliezol bez toho, aby dal dvere naplno..

dnes napr. ked som chcel zaparkovat pred euroveou vonku, tam pod apollom je take mini parkovisko, tak som az nechapal ako tie auta stoja.. vosiel som tam, a je tam zakruta taka mini, no ja som tam ostal stat, ze to proste nevytocim skrz debila co tam stoji v zakrute na vonkajsej strane.. som vycuval tak jak som prisiel.. to ze ludia odparkuju auto na tej prijazdovke, a ze typkovia co parkuju vedla seba sa skrz neho nedostanu von, lebo je blizko kolmo na nich, a proste to nevytocia, nekomentujem..

pred tyzdnom som si kukal aj spetak ci neni poskrabany, just parkujem tak, aby dvere inych mi nedrgli do spataku, a just aj na nom som nasiel pozdrav :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Júla 2012, 20:36

No ja s odparkovaním mám tiež pech. Keď som mal ešte kedysi fiat, tak som zaparkoval a išiel som domov si zobrať peniaze, vraciam sa s5 a pozerám, koho to nárazník na ceste a prídem bližšie a niekto šikovný stál vedľa mňa a pri vycúvaní sa zachytil o môj nárazník a nie aby pozrel a nejak to vybral, ale musel dupnuť na plyn a vytrhol mi celý predok.

Potom zas teraz na E39tke som mal zaparkované auto a ráno idem, pozerám že prerazené zadné dvere za spolujazdcom (až vodiace lišty ovládania okien boli zlomené). Žiadny papierik. Podaril sa kúpiť vrak, kde boli všetky dvere, nastriekal som a nahodil. Neprešli ani dva mesiace a idem ku autu a tie isté dvere zas trafené. Všetky okrem práve tých čo mi trafili boli náhradné. Mňa vtedy takmer trafil šľak. Takže mám dvoje nabúrané. Nachystané sú už nové, len potrebujem nastriekať a nahodiť. Ak mi aj tieto trafia, tak už ma jebne.

Ak tu niekto niekedy parkoval večer na vlčincoch, tak vie aká je to džungľa. Ale ja ako keby som mal magnety na aute na blbcov.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných