ja napr. ked parkujem inde ako pri dome tak sa snazim co najdalej od inych aut alebo vyhladat miesto pri noemalnom nejakom udrziavanom aute.. napr. pri frajerke som predvcerom parkoval tak, aby som nikomu v ceste nezavadzal a bolo tam par miest na vyber, ale isiel som na to najvacsie medzi dve auta, u ktorych mi bolo jasne, ze nebudu kkti a buchnu mi dvere( 1er bmw, a druhe a4 b6 ci kolko), rano pridem, audi stalo tam jak stalo, pozeral som, ze ziaden tukanec, a namiesto bmw tam uz parkovalo nejake clio a jeb ho hned tukanec na tvarach, potom som si to vymeriaval, ze ci od neho to je fakt, uhol otvorenia dveri, fest sedel, akurat ze som uz nevedel ci mu poskrabat tiez dvere, pretoze on to uz mal tak doskrabane a dobuchane hrany ze az.. spotrebny material jak svina.. a pritom tam mal hodne miesta na to aby vyliezol bez toho, aby dal dvere naplno..
dnes napr. ked som chcel zaparkovat pred euroveou vonku, tam pod apollom je take mini parkovisko, tak som az nechapal ako tie auta stoja.. vosiel som tam, a je tam zakruta taka mini, no ja som tam ostal stat, ze to proste nevytocim skrz debila co tam stoji v zakrute na vonkajsej strane.. som vycuval tak jak som prisiel.. to ze ludia odparkuju auto na tej prijazdovke, a ze typkovia co parkuju vedla seba sa skrz neho nedostanu von, lebo je blizko kolmo na nich, a proste to nevytocia, nekomentujem..
pred tyzdnom som si kukal aj spetak ci neni poskrabany, just parkujem tak, aby dvere inych mi nedrgli do spataku, a just aj na nom som nasiel pozdrav