... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:(citaj v Kronerovom hlase)sice si to chcel teraz zahrat, ze teba nesrali tie faktury, ale tie "zazitky" ohladom oprav, ale tak preco sa ti potom sniva o fakturach, a nie zazitkoch "sa mi zas bude snivat o odjebanej prehnitej remenici a fakturach"
Napriek tomu ako to prezentujes, nejak ti neverim, ze keby tebe ukradli hoc i tu 6 rocnu x1tku, ze by ta nestriaslo, ale mavol by si rukou, jebat, zajtra idem do mnichova pre jahreswagen bez kamery. Ludia s obsesiou nasobit majetky nezvyknu mavnut rukou nad financnymi stratami. Ja sa nezucastnujem kapitalizmu na to, aby som zarabal na auta, ked si kupim auto z 5 vyplat, neznamena to, ze mam zaujem kupovat si auto z 5 vyplat kazdy rok, to je trochu horsi deal, ako ked mi po 3 rokoch niekto este 2 vyplaty za to auto vrati.
A kedze nemam ani tolko sebavedomia, aby som si veril, ze dokazem zarucit, ze v zivote nezrazim divu zver v 90kmh, auto mi nevytopi privalova povoden, poziar, tak si vzdy zvolim moznost kontrolovat svoje TCO a zastropovat ho. Mozno preto, ze sa vozim na autach, ktore nie su nad moje pomery, ani poistky na nich nemaju pomer 1k:20k ale 0,5k :27k, ak by som sa vozil na autach, kde by mi naklady na poistku nedavali spat, asi by som vyhodnotil, ze jazdim na aute, ktoreho prevadzku si nemozem dovolit v takej miere, v akej by som si predstavoval.
boborjelotor napísal:A kedze nemam ani tolko sebavedomia, aby som si veril, ze dokazem zarucit, ze v zivote nezrazim divu zver v 90kmh, auto mi nevytopi privalova povoden, poziar, tak si vzdy zvolim moznost kontrolovat svoje TCO a zastropovat ho. Mozno preto, ze sa vozim na autach, ktore nie su nad moje pomery, ani poistky na nich nemaju pomer 1k:20k ale 0,5k :27k, ak by som sa vozil na autach, kde by mi naklady na poistku nedavali spat, asi by som vyhodnotil, ze jazdim na aute, ktoreho prevadzku si nemozem dovolit v takej miere, v akej by som si predstavoval.