... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:strasidelne musis zavidiet asi co?zavolam rovno Undymu nech ma vzkriesi v chicago hope. Ano mas ABS ale aj to zvacsa len na brzdenie rovno, Cornering ABS je relativna novinka. Ale to len k tomu nahananiu motoriek na sturci a tvojmu dotazu k preteku s m340xi nech nejebem fuxxovi thread o 0-60k za pol roka.
Tychto kokotkov-pretekarov honikruhovych co by im bez ESP vypovedali havarijnu v druhej zatacke su plne cesty, a tak to aj vyzera. Provokuju takyto furt ale uz som priStary kkt0 aby som pre ego fatalne nafaral pre pretek s niekym kto defacto hra need for speed len s OEM volantom a pedalmi.
ViktorDDD napísal:takemu nakopat do papule akuratVcera ma taky na babe skoro zabil, pekne si to ides do zakruty vo vlastnom pruhu, a oproti efkova trojka v smyku cez protismer, ze som to ledva stihol strhnut na krajnicu a skoro som sa este na strku vyjebal, fakt par centi len, zena sa este vecer z toho triasla, cize chalanom co na sturci tlacia v zakrute motorky na 335i odkazujem, ze jebem ja vasho boha
ViktorDDD napísal:cez dongle urcite. ba dum tssDufam ze epl to aspon podporuje . . .
pablohablo napísal:ukaz :-O nevidel som este take parkovisko v zivoteAle toho zavistliveho chuja si vyprosim, keby tu neboli chuji co lubia lustrovat a doxxovat ludi tak ti sem dam jednu fotku vedla akych susedovie aut denne manevrujem bez cuvacej kamery len s PDC a ujebe ti dekel z toho ako vyzera jedno mega na 5 parkovacich statiach. Ak mas odo mna nieco za m340xi tak len respekt ze si si splnil sen bez ohladu kolko za tym bolo driny, urcite nie zavist. </cringe>