... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 15. Júla 2021, 19:16

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:22, upravené celkom 3 krát.

Užívateľov profilový obrázok
kkt1
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 15. Júla 2021, 19:22

Aspon to mozes predat a kupit nejaku E32 za cenu F01. Neriesis HP, nikto ti nevypovie HP. ND ti preda korado v igelitke a este aj mozes chodit na zrazy 1500 eurovych pajt s antivaxermi. Win win....win. :D

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 15. Júla 2021, 19:30

Ak mu to nezaplatia, tak mi to moc vtipné nepríde a to mne príde hodne veci ftipnych.
Idem si fetnut, možno potom...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 15. Júla 2021, 19:40

Tak v case nehody bola zmluva platna. Mna najebala ich arguemntacia "viacero PU",.,,,tak pici volam, ze WTF? Ano mame jednu a je mi to luto bla bla, prva moja udalost po 7ich rokoch, kde som vinnik, ale DOPICE AKYCH VIACERO PU?
Picura na telefone, ze este tam je jedna z dna predtym..do mna jedy tri tisic.. ALE TAM JE VINNIK ZNAMY HALOOO, tam do mna narazili..
no viete, ale to tu ja nevidim...vravim super, cize ja sa jebem pol hodinu s fizlami, nech to spiseme, dalsiu pol hodinu to nahlasujem Vam a vy to tam nevidite..
jebem ja vasho boha...
tak ja vam to teda prezistim pan Omacka..
dakujem [chodopici]
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 15. Júla 2021, 19:44

,,Jebem ja vášho bobra,, je spisovne....

pablohablo

Štvrtok, 15. Júla 2021, 20:12

Este ze tam neni ta kokotina ako pri inych poistkach ze musis platit poistku 3-6 mesáce a potom z nej az mozes eventualne prvy krat cerpat.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Júla 2021, 21:16

Axe nejako zajebava ako vidim, zrovna znamy riesi este doteraz problem s urazovou poistkou, kedy sice dal vypoved ku koncu minuleho roka (alebo dokonca az koncom januara), ale v novembri ho chytil zlcnik, operacia a pnka. A sa tiez rozhodli ze nechcu plnit.

Vomack zene kup radsej permanentku na taxik a xiaomi kolobezku, ocividne si usetris kopu nervov :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 15. Júla 2021, 21:18

To nie je nikde vynimkou zivotnych poisteni a aj to na konkretnych rizikach. A iba z dovodu, ze ked uz zistis, ze mas ja neviem rakovinu resp este ju nemas diagnostikovanu len to "tusis", aby si sa nesnazil uzavriet na to poistku. Pri nezivotnych poisteniach je to platne bud v den podpisu resp az o 00:00 nasledujuceho dna po podpise.

Vomack, Axa je kurva, tisickrat omielana. Ale ak tak velmi chces tam poistku mat, najdi si agenta s teplou vodou z partners group a nech sa hada on za teba. Tam by picura na telefone sa spotila skor pri rozhovore s nimi ako s tebou.

starynovy

Štvrtok, 15. Júla 2021, 21:41

Inak nemas na pezote DK... BP tabule? :D

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 15. Júla 2021, 21:48

Nie

starynovy

Štvrtok, 15. Júla 2021, 22:18

Skoda, ten drel. Vynimka potvrdzujuca pravidlo.

sluggish
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 16. Júla 2021, 07:01

Fuxo, Ja mam na olimpiáde dobrú skúsenosť s Generali.
na jeseň som trafil srnku, asi o dva mesiace som sa pri vyhýbaní odhŕňaču oprel o zvodidlá a museli meniť v takmer celú ľavú stranu auta a ani raz žiaden problém, síce pre istotu som pri oboch PU volal šandáre, nech tam je aj záznam o nehode, ale potom som nahodil PU do ich systému, vybral partnerský servis, ten mi volal väčšinou ešte v ten deň, kedy sa viem dostaviť na obhliadku, nechal som tam auto a akonáhle bolo hotové (cca týždeň oba razy), auto som si zobral, zaplatil spoluúčasť a nič viac neriešil. Jedna PU bola za nejakých 8 tisíc, druhá cca 4. výpoveď zo zmluvy mi neprišla ani po tom. Za mňa veľká spokojnosť.

pablohablo

Piatok, 16. Júla 2021, 07:33

sluggish napísal:
Fuxo, Ja mam na olimpiáde dobrú skúsenosť s Generali.
na jeseň som trafil srnku, asi o dva mesiace som sa pri vyhýbaní odhŕňaču oprel o zvodidlá a museli meniť v takmer celú ľavú stranu auta a ani raz žiaden problém, síce pre istotu som pri oboch PU volal šandáre, nech tam je aj záznam o nehode, ale potom som nahodil PU do ich systému, vybral partnerský servis, ten mi volal väčšinou ešte v ten deň, kedy sa viem dostaviť na obhliadku, nechal som tam auto a akonáhle bolo hotové (cca týždeň oba razy), auto som si zobral, zaplatil spoluúčasť a nič viac neriešil. Jedna PU bola za nejakých 8 tisíc, druhá cca 4. výpoveď zo zmluvy mi neprišla ani po tom. Za mňa veľká spokojnosť.
ale kolko roki si ju platil pred PU ?

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 16. Júla 2021, 07:50

axa hlavne akosi nezvlaa ten merge s uniqou, tiez riesim PU, nahlasenie PU online jednoducho neslo, nepustilo ma to dalej, klikal som na button jak killo na vysledky v doxxbete, nic. Musel som to aj tak riesit telefonicky,. Maily ti posielaju s linkom na uniqu, ale uniqa sa tvari, ze to nepozna, tak musis rucne ist cez axa web, ktory obsluzi tak 30% requestov, tak len refreshujes dokola. Nemozes zadat, ze bola privolana policia, lebo ak nemas cislo spisu, tak ta nepusti dalej, ale mne madar policajt kpt. Barnabas ziadne cislo ani hovno nedal, ze to si poistovna vyziada. takze oficialne tam ani nie je vedena PU s tym, ze vinnik neznamy ale existuje kamerovy zaznam a policajti eviduju, akurat tak v poznamke je to napisane.

sluggish
Auto: G30 530d
Kraj: Nitriansky

Piatok, 16. Júla 2021, 08:01

pablohablo napísal:
ale kolko roki si ju platil pred PU

Každý rok som mal novú, lebo kokodi vždy zdvihli cenu poistenia aj keď bol bezškodový priebeh ](*,)
keď som sa v poisťovni pýtal akože wtf, veď auto je o rok staršie, PU nebola žiadna tak ma poslali do piče že ber alebo nehaj tak, tak som vždy nehal tak :D
ale celkovo to auto bolo poistené 4 roki, zakaždým v inej poisťovni, vždy bez škodového priebehu. Tento posledný rok som už rozmýšľal že jebem na to, je to rv 2015 že sa to už ani neoplatí, nemal som žiadnu PU a bum, dve v priebehu pár mesiacov. Takže Generalli si to vžrala za ostatné :D
Tento týždeň mi prišiel od nich návrh na predĺženie zas o skoro 200 éčka vyšší (teraz sa ale ani moc nečudujem) ale už ho nedám poistiť, plánujem sa vrátiť späť ku modrej vrtulke :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 277 neregistrovaných