... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Pondelok, 28. Júna 2021, 10:40

Presov, prídeš odides. 10 minut. Ake termíny furt. :D
Prílohy
20210628_113650.jpg

Užívateľov profilový obrázok
sxiza
Auto: nope
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 28. Júna 2021, 10:49

Napr. taky Velky Krtis, kde je viac odrbavacov a neplaticov ako slusnych a normalnych ludi, tak tam nemaju problem pytat pred podpisom najomnej zmluvy pracovnu zmluvy, pripadne vypis z uctu - ak sa ti nepaci tak chod o dom dalej. Ludia to zobrali to vlastnych ruk, aj ked nato nemaju pravo tak sa snazia branit si svoj majetok aj takymto stylom a keby tebe ako zaujemcovi sa to nepacilo tak dovi-dopo. Sice im to negarantuje bezproblemovost, ale istu cast vydrbancov to moze odradit.
Ja nehovorim, ze sa nikdy nemoze nieco stat na byte, kde skoda presiahne kauciu - nato je poistka a zalezi ako sa ta nehoda stala. Ja ked som este byval v najme, tak hned prva kolaudacka akcia - asi 3dni po podpise, nadrbani spime a zrazu buchot na dvere o 5rano ze topime susedov dve poschodia pod nami. Holt stava sa, majitel bol vtedy akurat na dovolenke, povedal ze maju na byt/bytovy dom poistku, ze to sa vyriesi a dalsie 3roky sa ani len neprisiel pozriet na ten byt co sa tam stalo. Nechapem doteraz co to mal za plavajucu podlahu, ktora udrzala 4cm vody v celom byte a jedine co sa jej stalo bolo, ze sa vyduli asi dve dosky o pol centimetra, ze potom do nich zakopavali tie 3roky ale inak nic. Ked sme byt po 3rokoch odovzdavali s frajerkou, tak majitel dosiel s upratovacou catou a maliarskym naradim a ked uvidel ten byt, tak nechapal a povedal ze je v lepsom stave ako ked ho odovzdaval (okrem tej plavacky of course).
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Júna 2021, 11:01

inak vcul mi napadlo, ked tu citam ojeby z vysokej ojebavacskej, tak menite po kazdom najomcovi zamky? Lebo teda prenajat si byt na rok, spravit si kopiu kluca, pockat par mesiacov a ist vybrat noveho najomcu, profit. Celkom zaujimavy biznis plan
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

sxiza
Auto: nope

Pondelok, 28. Júna 2021, 11:08

Ja nemenim, jednak tam nemam nic co by mohol ujebat, za druhe mame vchod na cip + kamery a za posledne, je tam bezpecnostny zamok, na ktory ked chces spravit kopiu klucu tak musis dat tu karticku aby ti spravili kopiu klucu. Netusim ako je v dnesnej dobe tazke to ojebat ale keby niekto chcel silou mocou, vybrakovat byt tak neni az taky problem otvorit zamok aj bez kluca (od kedy pozeram https://www.youtube.com/channel/UCm9K6r ... igLoZOh6FQ :D)
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Júna 2021, 11:33

aj ja som si myslel, ze karticku.... hej hej, aha klucova sluzba v chrame konzumu, ta cholem tuto panko tento kluc od pivnice, tento od schranky...a tento, jaj nemam tu karticku
"ale dajte sem..."
karticka... sluzi na to, aby si si kopie klucov pytal od dodavatela dveri, co ti dal 5 klucov a za kazdy dalsi chce 40 eur.

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Júna 2021, 11:43

co mam skusenosti, tak klucova sluzba naozaj neurobi kopiu ak mas bezpecnostny kluc a nemas kartu. Vratili ma domov, ze bez toho to neurobia.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 28. Júna 2021, 11:56

klucova sluzba trencin - oc max, kajsmentke karticky, uz som si dvakrat robil kopiu

pablohablo

Pondelok, 28. Júna 2021, 12:20

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:30, upravené celkom 2 krát.

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Pondelok, 28. Júna 2021, 13:19

Pocuvajte,viete nieco porobit na mravcov co zabera ? Na terase sa premnozili a mame psa, tak zase nejake turbo otravy nepotrebujem.
Skusal som sol morsku ale to nezabralo vobec.MAte nejaky typ ?

pablohablo

Pondelok, 28. Júna 2021, 13:23

biolit prasok na mravce nasypat na cesticky

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Pondelok, 28. Júna 2021, 13:28

Najlepší je prášok, pretože ten si nanosia do mraveniska

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Pondelok, 28. Júna 2021, 13:37

Mne fungoval od raidu taky ten plechovy puk s dierkami, vraj ten jed z toho ti kokoti nanosia kralovnej, zabralo to, mravce fuc
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy

Pondelok, 28. Júna 2021, 13:44

J nieco take to bolo, mravce KO prisaham, za den.

undy
Auto: Xxxxxx

Pondelok, 28. Júna 2021, 13:45

ViktorDDD napísal:
Mne fungoval od raidu taky ten plechovy puk s dierkami, vraj ten jed z toho ti kokoti nanosia kralovnej, zabralo to, mravce fuc
Presne to som chcel. A este niečo - toto sú ozajstné problémy, nie nejaké dane a prenájmy...
Prílohy
IMG-1f1d95211ca77d44349673e6c666feaa-V.jpg

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Júna 2021, 14:03

Autor je chlapik, ktory v Trnave ponuka podnajom. Uz som videl par staznosti najomnikov, ze ich otravoval s tymito nezmyslami. Vybobroval som, ze chlapikovi realne preskocilo, vraj po tom ako sa mu narodil postihnuty syn. Uz na nho viackrat bola volana policia, ale neuspesne - typek nema rodinu, nie je zbaveny svojpravonosti a ziadnu trestnu cinnost nepacha, tak ho vraj nemaju ako prinutit vyhladat odbornu pomoc, pokial o nu sam nepoziada.
https://www.youtube.com/watch?v=nYc4stthUkI

Je to smutne, sa len tak zamyslam, kolko desiatok, stoviek ludi na slovensku maju realne nejaku psychicku poruchu, vid Balazova, fanusikovia Blahu, proruski rezolati...

Edit: funny komentar "jaj tak pretoto si neviem najst zenu, huawei pojebaty, uz to vsetko dava zmysel" - abbyssko predaj ten chuawei a kup uFon, kurvy same budu do e60tky skakat!
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných