Pondelok, 28. Júna 2021, 10:49
Napr. taky Velky Krtis, kde je viac odrbavacov a neplaticov ako slusnych a normalnych ludi, tak tam nemaju problem pytat pred podpisom najomnej zmluvy pracovnu zmluvy, pripadne vypis z uctu - ak sa ti nepaci tak chod o dom dalej. Ludia to zobrali to vlastnych ruk, aj ked nato nemaju pravo tak sa snazia branit si svoj majetok aj takymto stylom a keby tebe ako zaujemcovi sa to nepacilo tak dovi-dopo. Sice im to negarantuje bezproblemovost, ale istu cast vydrbancov to moze odradit.
Ja nehovorim, ze sa nikdy nemoze nieco stat na byte, kde skoda presiahne kauciu - nato je poistka a zalezi ako sa ta nehoda stala. Ja ked som este byval v najme, tak hned prva kolaudacka akcia - asi 3dni po podpise, nadrbani spime a zrazu buchot na dvere o 5rano ze topime susedov dve poschodia pod nami. Holt stava sa, majitel bol vtedy akurat na dovolenke, povedal ze maju na byt/bytovy dom poistku, ze to sa vyriesi a dalsie 3roky sa ani len neprisiel pozriet na ten byt co sa tam stalo. Nechapem doteraz co to mal za plavajucu podlahu, ktora udrzala 4cm vody v celom byte a jedine co sa jej stalo bolo, ze sa vyduli asi dve dosky o pol centimetra, ze potom do nich zakopavali tie 3roky ale inak nic. Ked sme byt po 3rokoch odovzdavali s frajerkou, tak majitel dosiel s upratovacou catou a maliarskym naradim a ked uvidel ten byt, tak nechapal a povedal ze je v lepsom stave ako ked ho odovzdaval (okrem tej plavacky of course).
Ex: BMW E53 3.0i
Ex: BMW F10 white [520D]
Ex: BMW E46 black [323ci]
EX: Audi A6 Avant 1.9TDI