... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:mam podobne pocity, ked vidim dakoho co si kupi auto za 50k a nekupi si cuvaciu kameru.
pablohablo napísal:that's rich, coming from you, keby si mi za to stal aj by som ti spravil boborprofil o tom ako si si ty donekonca sral do huby, nahanas si vlastny chvost, len to co mas ty je najlepsie, a to co nemas je kokotina, ktora je zbytocna, jeden den niekomu hovoris, ze ma ist kupit jahreswagen co este smrdi novotou kde su okna na svihadla lebo, mcpaket pre kokotov, a potom zrazu bez mcpaketu auto vyzera ako kokot a nekupil by si ho ani keby bolo na predaj za peniaze zo skatule dostihy a sazky.no schvalne daj podstatnu cast VIN tej X1 bobrik, nech sa pozrieme co majster vybav vycaloval ked uz picuje do nemcof ze nedali 400 ecka za sportsitze :) Lebo mam silne podozrenie ze si series dohuby ako 2 zeny s 1 salkou
fritolko napísal:Ked som sa o to este zaujimal, vsade skor vychadzalo, ze skodlivost je mozno 10%-20% oproti beznym cigam. U mna je jediny problem, ze sa niekedy za pc zabudnem a vyinhalujem toho dost, kedze kupujem nikotinove soli s 10mg/ml, tak je to potom cititNejaky cas sa tie vejpovacky pouzivaju a tiez sa zdravotne problemy koli ich pouzivaniu. Samozrejme ze mam jednu doma ale pouzivam ju len raz za cas.
boborjelotor napísal:jop predvcerom ci kedy vysiel ten clanok ale nejako sa ktomu nevyjadrovala. Ale tak zas su kvalitnejsie a menej kvalitne liquidy cize moze zalezat aj na tom.polovica efektu fajcenia u mna je odist od toho pojebaneho PC na balkon. Urobis nieco pre svoje zdravie, prejdes sa :), ponatahujes hnaty. zdravotna prestavka.
ja nesledujem tieto cmulacie lizatka vobec, ale nebol tot niekde v novinach clanok s nejakou slovenskou plucnou lekarkou, co hovorila ze u tinedzerov co k nej chodia vidi mrte nasledky vajpuvania na ich plucach? samozrejme out of context, mozno je to furt 10% tak zle ako u tych, co slukuju volajake elemky za plotom pri skole, necital som clanok len titulku... ja zostanem verny poctivej rakovinke.