... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 10. Júna 2021, 07:30

boborjelotor napísal:
mam podobne pocity, ked vidim dakoho co si kupi auto za 50k a nekupi si cuvaciu kameru.

Ale v pakete!?

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 07:34

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:45, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 10. Júna 2021, 07:54

Pablo dnes ide do toho s chuťou ako cabinko do kúpy f10

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Júna 2021, 08:07

pablohablo napísal:
no schvalne daj podstatnu cast VIN tej X1 bobrik, nech sa pozrieme co majster vybav vycaloval ked uz picuje do nemcof ze nedali 400 ecka za sportsitze :) Lebo mam silne podozrenie ze si series dohuby ako 2 zeny s 1 salkou
that's rich, coming from you, keby si mi za to stal aj by som ti spravil boborprofil o tom ako si si ty donekonca sral do huby, nahanas si vlastny chvost, len to co mas ty je najlepsie, a to co nemas je kokotina, ktora je zbytocna, jeden den niekomu hovoris, ze ma ist kupit jahreswagen co este smrdi novotou kde su okna na svihadla lebo, mcpaket pre kokotov, a potom zrazu bez mcpaketu auto vyzera ako kokot a nekupil by si ho ani keby bolo na predaj za peniaze zo skatule dostihy a sazky.
https://bimmer.work/vin/5a16bdbb5ffe68f ... d98bec887/

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 08:21

nikdy mi neslo do hlavy kto kupuje tieto sDrive Xka so skapatym motorom, ale hlavne ze je cuvacia kamera, to je podstatne :) 10/10 would buy again

boborjelotor

Štvrtok, 10. Júna 2021, 08:23

no daj VIN tej X1 co si kupil ty, co je tam za trojliter

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 10. Júna 2021, 08:32

fritolko napísal:
Nejaky cas sa tie vejpovacky pouzivaju a tiez sa zdravotne problemy koli ich pouzivaniu. Samozrejme ze mam jednu doma ale pouzivam ju len raz za cas.
Ked som sa o to este zaujimal, vsade skor vychadzalo, ze skodlivost je mozno 10%-20% oproti beznym cigam. U mna je jediny problem, ze sa niekedy za pc zabudnem a vyinhalujem toho dost, kedze kupujem nikotinove soli s 10mg/ml, tak je to potom citit
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

boborjelotor

Štvrtok, 10. Júna 2021, 08:39

polovica efektu fajcenia u mna je odist od toho pojebaneho PC na balkon. Urobis nieco pre svoje zdravie, prejdes sa :), ponatahujes hnaty. zdravotna prestavka ;).
ja nesledujem tieto cmulacie lizatka vobec, ale nebol tot niekde v novinach clanok s nejakou slovenskou plucnou lekarkou, co hovorila ze u tinedzerov co k nej chodia vidi mrte nasledky vajpuvania na ich plucach? samozrejme out of context, mozno je to furt 10% tak zle ako u tych, co slukuju volajake elemky za plotom pri skole, necital som clanok len titulku... ja zostanem verny poctivej rakovinke.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Štvrtok, 10. Júna 2021, 08:57

Už ani tie marsky krátke nie sú to čo bývali, hnoj tfuj

Quba
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Júna 2021, 09:12

A co Vasa reakcia?

fritolko
Auto: X3 E83

Štvrtok, 10. Júna 2021, 09:20

boborjelotor napísal:
polovica efektu fajcenia u mna je odist od toho pojebaneho PC na balkon. Urobis nieco pre svoje zdravie, prejdes sa :), ponatahujes hnaty. zdravotna prestavka ;).
ja nesledujem tieto cmulacie lizatka vobec, ale nebol tot niekde v novinach clanok s nejakou slovenskou plucnou lekarkou, co hovorila ze u tinedzerov co k nej chodia vidi mrte nasledky vajpuvania na ich plucach? samozrejme out of context, mozno je to furt 10% tak zle ako u tych, co slukuju volajake elemky za plotom pri skole, necital som clanok len titulku... ja zostanem verny poctivej rakovinke.
jop predvcerom ci kedy vysiel ten clanok ale nejako sa ktomu nevyjadrovala. Ale tak zas su kvalitnejsie a menej kvalitne liquidy cize moze zalezat aj na tom.

Ja to bafkam bez nikotinu len s prichutou len tak for fun.

starynovy

Štvrtok, 10. Júna 2021, 09:22

Sa ten vychodniar v detskej izbe musi inak nudit ked dokaze 14 minut vomáčkovať okolo nakrutenia, ani nie, ze prizvarania, dvoch koncoviek z aliexpresu. Vysmrkaj si nos a chod cosi robit ty hnida vyjebana. :D

Quba
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 10. Júna 2021, 09:32

Odporucam nazriet na jeho vlastnu tvorbu, zaobera sa "obnovou" a upravami svojho tatosa...ja som take nieco este nevidel

boborjelotor

Štvrtok, 10. Júna 2021, 09:50

endzelesy ma v svetloch. bars fajne.

starynovy

Štvrtok, 10. Júna 2021, 09:51

Dobre dobre satan, treba to trochu davkovat.. vecer pozrem ci sa mi videjko pacilo a podakujem, ze aspon niekto to robi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných