... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:toto, dopice! kazdemu komu som to spomenul na mna jak na kkta zazera, ze som paranoik. Som si onehda Marlborky goldky kupil. Zapalis, praska to jak prskavka, v polovici oklepavas a vypadne kotol. Som to minule vysypal, a stonky, picoviny v tom, zo zeme pozametane zvysky. Znamy kupil Sobranie, to zatial celkom ok. Ale bezne predavane znacky cig odpad.ale ked tak posledne tyzdne pisu o tom ako Mako a danova/colna mafia brala milionove uplatky za tolerovanie nelegalnych fabrik na cigarety mam pocit, ze nadobro prestat fajcit ma asi nedonuti nejake zdravovedne osvietenie, ale pocit, ze tie fejkove cigarety asi uz predavaju v kazdej trafike a na kazdej pumpe. Lebo posledne mesiace som este nefajcil jeden klincek do rakvy, ktory by v polovici nezhasol, lebo je tam seno, rozpadnute, dute, nehorlave. Budem sa musiet naucit stres zvladat inymi nerestami
pablohablo napísal:Nejaky cas sa tie vejpovacky pouzivaju a tiez sa zdravotne problemy koli ich pouzivaniu. Samozrejme ze mam jednu doma ale pouzivam ju len raz za cas.dnes ked mozes vejpovat aj prichut oem bmw dielov alebo iqosovat a nesmrded jak eau de parfum krcmovy popolnik no.5
MatusRK napísal:Mne prišla dnes sms a termín až na 17.6., tak snáď sa mi tam podarí aspoň dovolať.
pablohablo napísal:Inak ked v dnesnej dobe vidim dakoho fajcit klasicke cigy premyslam ci ma doma aj ciernobiely televizor, dnes ked mozes vejpovat aj prichut oem bmw dielov alebo iqosovat a nesmrded jak eau de parfum krcmovy popolnik no.5
fritolko napísal:a ti americania lincovali cernochovNejaky cas sa tie vejpovacky pouzivaju a tiez sa zdravotne problemy koli ich pouzivaniu. Samozrejme ze mam jednu doma ale pouzivam ju len raz za cas.
boborjelotor napísal:heh, ked sme pritom, na X1 si mal cuvaciu kameru ?mam podobne pocity, ked vidim dakoho co si kupi auto za 50k a nekupi si cuvaciu kameru.