... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Streda, 9. Júna 2021, 23:04

parfums.sk to bolo.. Podla mna ked to zhasina je dobre. Nefajcim tie patoky, ked tak si ubalim normalne z tabaku. Ale ked postavas, da ti, das si.. no a nejaka klasika to bola, marlboro asi. Kdesi v strede naraz raketa.. Cely cas hovori, ako je to nasytene okyslicovadlami aby to rychlejsie horelo=tj. vyfajcis za prestavku od pasu nie jednu ale aj 3.. PROFIT. Tak tam asi usypali. Ako ked zapalis zapalku alebo cierny prach. Joo dovodov na to jebat, je viac nez dost.

Užívateľov profilový obrázok
Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 10. Júna 2021, 00:10

boborjelotor napísal:
ale ked tak posledne tyzdne pisu o tom ako Mako a danova/colna mafia brala milionove uplatky za tolerovanie nelegalnych fabrik na cigarety mam pocit, ze nadobro prestat fajcit ma asi nedonuti nejake zdravovedne osvietenie, ale pocit, ze tie fejkove cigarety asi uz predavaju v kazdej trafike a na kazdej pumpe. Lebo posledne mesiace som este nefajcil jeden klincek do rakvy, ktory by v polovici nezhasol, lebo je tam seno, rozpadnute, dute, nehorlave. Budem sa musiet naucit stres zvladat inymi nerestami
toto, dopice! kazdemu komu som to spomenul na mna jak na kkta zazera, ze som paranoik. Som si onehda Marlborky goldky kupil. Zapalis, praska to jak prskavka, v polovici oklepavas a vypadne kotol. Som to minule vysypal, a stonky, picoviny v tom, zo zeme pozametane zvysky. Znamy kupil Sobranie, to zatial celkom ok. Ale bezne predavane znacky cig odpad.
Sypany tabak sa s tym neda povedat, to je jedna basen. Treba si k tomu kupit CBD kvety, ktore su momentalne v nejakej sedej zone, ze nemalo by sa, ale moze sa, na technicke a zberatelske ucely ofc. Dokopy to je fajn

S Notinom neviem uz kde, kto mi to spominal, ze to nie je uplne legit, presny dovod si uz nepamatam. Asi jak stary tvrdi, na tom nieco moze byt
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 10. Júna 2021, 04:10

Nechce sa mi veriť že by si notino dovolilo mi poslať cinknuteho aventusa

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 05:21

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:45, upravené celkom 5 krát.

Abyssko

Štvrtok, 10. Júna 2021, 05:52

Príde fľaštička pokukam, ja som s notinom nemal žiadny problém a to že mi predajú oldspices po záruke dokazem prekusnut

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 05:55

aby si rozonal fejk najprv musis mat original

Abyssko

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:03

No mám bohužiaľ iba prázdny tester 🤣 ale velmi dobre viem čo mám čakať a aj si to starostlivo skontrolujem. A už len na tých papierikoch čo budú pritom uvidíš rozdiel

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:06

myslis ze ked cinan vyrobi repliku breitlingov ze potrebujes doslova znalca aj ten si da bacha aby nepomiesal pri side by side porovnani lebo jediny rozdiel je 0.1 stupna odtien farby tak ze ty daco rozoznas na papieri ? :)

Abyssko

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:07

Okej, beriem, dnes dúfam príde, zajtra ráno si dám dva streky na krk a večer okolo niekoho random prejdem či zaciti. Dúfam že číňan nevyrába aj vodičku v rovnakej kvalite lebo asi fakt nezarobi
Edit piče Pablo sa mi zdá ze mi ty ideš objednávať aby to fejky neboli
Naposledy upravil/-a Abyssko v Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:34, upravené celkom 1 krát.

fritolko
Auto: X3 E83

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:13

pablohablo napísal:
dnes ked mozes vejpovat aj prichut oem bmw dielov alebo iqosovat a nesmrded jak eau de parfum krcmovy popolnik no.5
Nejaky cas sa tie vejpovacky pouzivaju a tiez sa zdravotne problemy koli ich pouzivaniu. Samozrejme ze mam jednu doma ale pouzivam ju len raz za cas.

fritolko
Auto: X3 E83

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:15

MatusRK napísal:
Mne prišla dnes sms a termín až na 17.6., tak snáď sa mi tam podarí aspoň dovolať.

Lengvarsky sa vyjadril ze miesto druhej davky by malo byt rovnake ako miesto prvej davky koli ockovaciemu turizmu. Sam som bol v sabinove kedze v DK ale celkovo v zilinskom kraji este stale niesu na rade 30 rocny.

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:53

pablohablo napísal:
Inak ked v dnesnej dobe vidim dakoho fajcit klasicke cigy premyslam ci ma doma aj ciernobiely televizor, dnes ked mozes vejpovat aj prichut oem bmw dielov alebo iqosovat a nesmrded jak eau de parfum krcmovy popolnik no.5

mam podobne pocity, ked vidim dakoho co si kupi auto za 50k a nekupi si cuvaciu kameru.

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 06:55

fritolko napísal:
Nejaky cas sa tie vejpovacky pouzivaju a tiez sa zdravotne problemy koli ich pouzivaniu. Samozrejme ze mam jednu doma ale pouzivam ju len raz za cas.
a ti americania lincovali cernochov

pablohablo

Štvrtok, 10. Júna 2021, 07:00

boborjelotor napísal:
mam podobne pocity, ked vidim dakoho co si kupi auto za 50k a nekupi si cuvaciu kameru.
heh, ked sme pritom, na X1 si mal cuvaciu kameru ?

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 10. Júna 2021, 07:27

nie nie, ani pdc, naco

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných