... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:greta to dotuje. Alebo dosli na to ze ked chcu predat, treba aj nastavit adekvatnu cenu.unika mi nieco, niekde nevidim nejaku skrytu polozku typu "mesacny poplatok za to, ze auto mozte odomknut 500 eur" alebo je ta cena za bmw ix3 66k realna, vratane vybavy ako velky televizor, hud, edc a asistenty?
lebo som prave pozeral video o shitzuki across pladzajn hybrid s dojazdom 70km, a odjebalo mi dekel ze 49999, a to mikona ako dovozca zlavy prakticky nedav aa celkovo ma suzuki politiku "co je v cenniku, to zaplatis", neviem kolko si pyta toyota za rav4 v tejto verzii a vybave, ale bude to asi este viac, ked toyota dava silnejsiu nabijacku.
ale proste 50k za plastic galore, potom mi pride cena 66k aj keby just ani euro nebola zlava na to ix3 s lepsou vybavou ako dobry deal, a je to fujva komplet elektrik a realnych 400km z toho vytlacis.
skor mi ale pride ta cena celkovo podozrivo nizka, s ohladom na to, ze za velkostou porovnatelny enyaq si skodovka pyta 40 a to tam neni ani volant, chces tam nejaku vybavu a si barsjako nad 50, vw id4 rovnako, 50 tam svieti a to sa ani vela nenaklikas.
a ked konfigurujem x3 obycajnu, musim konfigurovat pomaly len 20i aby som sa zmestil do 66 v tej vybave, co ma ix3 v zaklade.
starynovy napísal::Dmladenci rovnako klasicki tie 180cm bakule 50kg v ceplakoch a bundach s liscim ohonom za hlavou
starynovy napísal:To video som stihol pozriet ked to stary postol.Bratia retardi nesklamu nikdy.. https://youtu.be/-YzeM73JzGQ?t=507 Na toto nemusis byt elektrikar aby sa ti zatocila hlava.Pre info to trafo dava 2kV a do skratu v amperoch, na zabitie staci 10x menej. Kokot to tam chyta cez najcinskejsie vyjebane startovacie kable ktorych izolacia negarantuje absolutne nic a uz vobec nie 2000V AC.