... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
starynovy napísal:Geee.. to som to tu asi moc necital, lebo byt som tu bol. Tolko si pamatam.Ale kludne mozte pospominat aj inych. Mna napadol ten ?cech? co si kupil tusim E39 M5, ta po prvej podlahe cestou domov sklepala na spodku. Tak sa jal to opravovat sam, po dlhsom case to fakt opravil a hned v prvej krizovatke co vysiel z garaze to rozjebal o lampu.
Hlasky mal tiez slusne, tusim sa prezentoval ako nejaky top predajca nahr. dielov.
pyranes napísal:jj na facebooku som sa ho videl angazovat a aj kandidoval do parlamentu tusim za Spoluinac diper jr teraz robi nieco s elektro autami zhidou ci jak sa to vola a obcas postne novu m5 a angazuje sa myslim v ps spolu.. to len tak pomimo
starynovy napísal:To video som akurat dopozeral. No, bola chyba takto v komentaroch obhajovat princip, ktory neexistuje.Ty kokot, ty tupy chuj.
M44B19 102kg 103kW@6000 181Nm@4300 1371kg 75kW/t
M52B28 118kg 142kW@5500 280Nm@3950 1479kg 96kW/t
Cize rozlozenie hmotnosti je uplne rovnake. Plna nadrz ti robi plus minus 60kg nad zadnou napravou a to ta nesere, ale 16kg na motore ano?O vykone to nieje.. klasicka omielacka debilov so slabym motorom.
ViktorDDD napísal:Ohmatavac gombikov kedysi hladal 750iL E38 s ACC lebo jazdil 15 km do prace a nebol ochotny jazdit bez toho, potom si kupil Phaetona W12 a ked si od neho na 7er fore vypytali fotky tak uz sme o nom nepoculiale sranda bola aj s tym ohmatavacom gombikov na e38, co sa potom vyhrazal pravnikmi celemu klubu