... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:dakujem za analyzu hodnoty za peniaze, bez teba by som si to nevedel zratat
este si k tomu zabudol priratat aspn dalsich 50 ecka za noc v ako tak slusnom kempe, spotrebu nafty 14 a viac, dvojnasobne myto v niektorych krajinach.
dovolenka v karavane nie je lacna, ak vobec niekedy bola. mna zaujima ci ma niekto skusenost s pozicovnou na SR v kontexte v akom stave su tie auta, nic viac nic menej.
mexican napísal:no jo, je to pochopitelne :-)Podľa mňa veľa ľudí si chce vychutnať atmosféru bývania v kempe (grilovanie a podobné kokocinky) a hotel im príde neosobný, tak prečo si to nezjednodušiť.
Možno tebe príde hotel ako lepšia voľba ale niektorí ľudia to môžu vidieť inak.
PristineShip napísal:uka ktore? :-Omoj kolega chodi uz 4ty rok do Talianska do tych kempov s "pevnymi" obytnakmi, a keby som mal male deti, isiel by som na taku dovolenku tiez. Ten mobil house ma dve kupelne, klimatizaciu, terasu, ak si priplatis aj virivku, keby siel do hotela tak nema ten luxus, ze pankharti si mozu behat bezpecne po okoli. Bezny hotel, ani cely hotelovy rezort nema take zazemie ako tieto velke kempy, a teda ak by si chcel take zazemie hoteloveho rezortu tak by si nezaplatil pre 5 clennu rodinu 180 za noc ale v Taliansku aspon dvojnasobok ak to ma byt beach front poloha so sukromnou plazou, vo Francuzsku este viac, a Chorvatsko tiez nebude lacnejsie kedze tam je schopnych hotelovych rezortov velmi malo a su drahe.
PristineShip napísal:ano. idealne vo vlastnom bazene.Ked chces slopat a trtkat tak sammozrejme choj do hotela
Fuxxo napísal:zajtra sa ho spytam kde bol teraz v juli, viem ze jeden raz bol v https://www.villaggiodeifiori.it kde ale hovoril, ze z tych kde v ita bol bol tento taky poslabsi co sa bazenov tyka, ale ze tie mobilne domy boli vsetko v top stave, ale toto je taky mensi camp, ten kde bol tento rok a ukazoval mapku tak bola odhadom aspon 3x vacsia, tam boli uz picoviny typu golf driving range, lukostrelba a ine chujoviny. ja som mal tiez predstavu, ked hovoirl, ze ide do kempu s rodinou, reku co mu jebe, zaraba slusne na to aby ich zobral niekam na "dobru" dovolenku, lebo som mal tu predstavu z tych kempov ked sa chodilo autobusmi pred 25 rokmi do lido di jesolo pod stan, ale aj tie lido di jesolo campy su dnes vsetko na takej urovni, ze mas problem zohnat flek.no jo, je to pochopitelne :-)
uka ktore? :-O
ano. idealne vo vlastnom bazene.