... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
EBOLA napísal:Das podnet na SOI za zavadzanie zakaznika?
bestresne ano ale tak trosku jemne sa tu porusuju pravidla 2,3,5 a netusim kde su tie pravidla kde sa spomina urazanie adminov ale asi aj to je zakazane
EBOLA napísal:sineDko ty tam vidis copywrite? takze ho mozme hejtersky pouzivat a ked sa zacnu navazat tak na nich podame trestne oznamenie
ROKI49 napísal:Ospravedlnujem sa, ze mam slovnik ako dlazdic, ale na slusne vyjadrovanie nemam jednak vzdelanie a ani vychovu.
Easa napísal:Chalani mne sa strašne páči ako si tu celý rok sústavne robíte z seba piču a nadávate si na šecko možné od mám až po kakáče a pri tom stále to tu žijeTo na VW Klube po pár slovách ako kolotočár alebo moc vysoko sa už chlapci odvolávajú na vyššie sily a vyhrážajú sa všetkým možným
Wanted napísal:
Este si aj skaredy. Matka priroda ma niekedy divny zmysel pre humor.
ROKI49 napísal:
Ale to je hlavne preto, co mnoho ludi nechape, ze primitivna zabava je ta najlepsia. Hlavne preto, ze nad nou netreba rozmyslat a poskytne ti relax aj ked si vycerpany.Na mamy si tu ale nik nenadava, to by sa nemalo.
![]()
Ty si toho dokazom. Je inak sranda to pocut od cloveka, co nosi kuklu a prilbicku castejsie, nez dedo1 svoju plesinu.
dedo1 napísal:Ty si zaľúbený do mojej plešky viac, ako marian do skypca, ty keked savistlivi
voMacK napísal:Prilibicka, Liliputan a pan Plesinka sa hadaju kto je skaredsi...zaujimave.
Vy traja az sa naraz stretnete na Nive, tak od toho hnusu aj trava pod vami zplesnivie.
viktorko22 napísal:
čo je copywrite ? Prestaň prosím fetovať, alebo začni používať gúgel ak sa chceš hrať na múdreho.. Je to COPYRIGHT..
voMacK napísal:Prilibicka, Liliputan a pan Plesinka sa hadaju kto je skaredsi...zaujimave.
Vy traja az sa naraz stretnete na Nive, tak od toho hnusu aj trava pod vami zplesnivie.