... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:no jo vypoved som dal papier o zachovani ceny mam tiez ale aj tak nechysta koopka dake akcie zeby som mal poistku este nizsiu?
dasto napísal:ako je to pri prasknutom skle? berie sa to ako skodova udalost? ked je kooperativou preplacana oprava...
johnyfly1 napísal:no jo vypoved som dal papier o zachovani ceny mam tiez ale aj tak nechysta koopka dake akcie zeby som mal poistku este nizsiu?
Skypco napísal:Neviem o akej sadzbe hovoris..., ale ak mas 109 € tak mas jednu z najnizsich cien na trhu..., takze sa ju snaz radsej udrzat :) ...
Akcie budu..., ale ako som uz spominal vyssie..., pod PM (prevadzkove minimum) co je v tvojom pripade 130 € sa nedostanes...
Skypco napísal:
Neviem o akej sadzbe hovoris..., ale ak mas 109 € tak mas jednu z najnizsich cien na trhu..., takze sa ju snaz radsej udrzat :) ...
Akcie budu..., ale ako som uz spominal vyssie..., pod PM (prevadzkove minimum) co je v tvojom pripade 130 € sa nedostanes...
Skypco napísal:
Teraz som si uvedomil vdaka jednemu z klubu..., ze koncorocne ceny som mal nastavene takto:![]()
takze tvoja poist. zmluva mohla mat aj vysku rocneho poistneho 89,69 € ...