... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MCbucik napísal:chalani privtrem sa do temy, ale kupil som e30 a pri predchadzajucom prepise policajti urobili chybu vo VIN a miesto 7 napisali Z, a policajti robia problemy teraz mne pri prepise. Majitel predomnou to neriesil a nemal s tym ziadne problemy. Policajti u nas mi povedali ze mam zohnat spravu o tom ze tam v KE kde to prihlasovali urobili chybu alebo ze mam ist do BMW pre nejake potvrdenie, neviem o jake zatial..Co si myslite ako to poriesit?
mys_iak napísal:
myslim ze si si to mal skontrolovat pri predaji... a ked ti to nesedi mal to riesit byvali majitel...
na obvodnom urade v KE by mali mat archiv pre tvoje auto...
ked si ho odtial kupoval alebo ked ta odporucili do bawarie tak skus sa ist opytat tam.
ved ti museli na fizlarni povedat co presne potrebuju od teba :) a to by si si aj mal pytat na tom onom mieste![]()
ake to ma znacky to auto ? KE alebo KS ?
Ahmed napísal:nemozte niekto pls odfotit ten stitok? potrebujem to na bmw e30 318, ale moze byt aj iny pracujem ako grafik, nebude pre mna problem si ten stitok vyrobit, nemam ho na aute vobec (asi odpadol) a dat 200E za taku prkotinu na 30rocne auto kt. budem mat problem predat za 500euri nemam v plane