... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
blesk napísal:tu je asi cela odpoved na danu temu:
"Výrobky byly sice vysoce kvalitní, ale také drahé, což ocenilo jen málo zákazníků. Na trhu se také objevilo mnoho levných kopií, které sice kvalitou neodpovídaly standardům BBS, ale zákazníkům to bylo jedno – hlavně, že mají kola, která tak vypadají."
dodoIPD napísal:BBS hlavne nezbankrotovalo ze ... nejdu out of business , budu to robit stale. Fnancne problemy maju kvoli cenam hliniku a kvoli tomu , ze za OEM kolesa ktore dodavali vyrobcom aut nemali skoro ziadne trzby.
BBS sa vraca k produkci custom kolies ktore budu mat adekvatnu sumu ku kvalite. Co sa tyka motorsportu tam si myslim ze boli vzdy a vzdy aj budu.
tuto cast plne chape kazdy kto si precita cely clanok.
Co sa tyka replika/original diskusii , nemam k tomu co povedat pretoze kazdy si ajtak kupi na co ma. Ja budem mat radsej repliku ktora sa mi paci, ako BBS koleso ktore je sice kvalitne, ale ma ho kazdy.
Samozrejme s tym ze original BBS ktore sa mi pacia si dovolit nemozem. Inac napriklad v USA je drviva vacsina kolies tiez napriklad Linea Corsa LM a nie origo BBS LM.
blesk napísal:ten kto ti necha auto na spalokoch najskor nerozozna repliky od origo. ale aspon prides o menej penazi ako za origo
rixo napísal:ja len že či ich má niekto vyskúšané aj s hrubým zaobchádzaním