... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
iste
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: odobraty technicak koli sportovemu vyfuku:)

Streda, 17. Februára 2010, 13:48

no technicak mam 316 karbec chromak :lol: na bielom mam ze 320i a je tam 318 m40... pri prepise to nikomu nevadilo a teraz ma buzeruju za vyfuk..

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Streda, 17. Februára 2010, 14:11

iste napísal:
no technicak mam 316 karbec chromak :lol: na bielom mam ze 320i a je tam 318 m40... pri prepise to nikomu nevadilo a teraz ma buzeruju za vyfuk..

#-o :lol: :lol:

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

iste
Autor témy

Streda, 17. Februára 2010, 14:18

no :lol: a to tam bol aj m20b25 v tom cervenom 316 a mal to policajt 8-[

proste oni mozu vsetko a normalny clovek moze akurat tak platit pokuty a drzat hubu a krok :evil:

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Streda, 17. Februára 2010, 20:55

som zvedavý co by dostal toten exot, dozivotie??? ked za vyfuk beru technicky,
u nas si zaobstarali žabiaci pojazdne ETK/STK ja si zaobstaram bociana a bude po žabiakoch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Prílohy
DSC00813.JPG
tot som dneska odfotil cestou zo školi
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 17. Februára 2010, 22:08

No v novej platnej vyhlaske je aj hlucnost zaznamenana. Cize za to ta mozu kefat. Ale chcem vidiet ze ako ta zmeraju, musia mat certifikaciu. Je to len dalsi odrb na to ako dostat peniaze. Akonahle by mi vzal technicak, pisem nanho staznost. Ani sa nebavim. Viem ze treba respektovat ich pracu, to im neberiem, aj to respektujem. Mam aj znamych medzi nimi. Ale co si uz dnes dovoluju poniektori prislusnici uz presahuje hranice. Napriklad tu:
http://natankuj.sme.sk/c/5233631/polica ... dpisy.html

K nemu by som hned volal inspekciu.

Ale co uz, smutne na tom vsetkom je ze oni nesluzia na ochranu a kontrolu dodrziavania predpisov ale na vyberanie penazi na platanie dier v rozpocte. A to ani za to nemozu.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Streda, 17. Februára 2010, 22:29

Politici rozjebavaju miliardy , ojebavaju a zarabaju na seba a svoje firmy a mi to musime splacat pokutami nezmyselnymi. Oni rozjebu peniaze za emisne kvoty , hovori sa o tom, ale nic sa do kopi neriesi. Ja nedam danove priznanie a zavru ma do basy. Toto je smutne

MEJOGSI
Kraj: Zahraničie

Piatok, 19. Februára 2010, 19:53

treba si zvykat...aj horsie bude
///e34

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 19. Februára 2010, 20:08

iste napísal:
vcera sa mi to naozaj stalo, ani certifikat nepomohol. policajt mi povedal ze to neni platne ak to neni schvalene ministerstvom dopravy ,p. a t. SR, tak to tu nesmiem pouzivat :-s davajte si pozor na cestach, je to tu zvlastne cele.. ani tüv tu asi neplati.. tak teraz idem na vrakac kupit normalny vyfuk ](*,)

PS. po pol hodine kecania mi papiere vratil, ale musel som ho oto normalne poprosit ](*,)

:|

...ak maš TUV v slovenčine alebo češtine chod na dopravny urad si to dať zapisať do tp mali by to zapisať a maš pokoj aj ked ti to bude neviem ako strielať proste pokial to je v tp može kkt!!!...ja som mal golfa 2gti na kw-2 100/80 znižene a to som im ukazal tuv a poslal som ich do preč a pohode to neriešili ani vyfuk len kolesa ich jebali lebo som mal 8/9j r14 ale ked som sa pytal na ine veci ako podvozok,svetla či vyfuk pokial je tuv treba isť na urad a dať zapisať nabuduce to nemusiš vykecať...teda aspon u nas stym nerobia nejaky problem ved ked je raz na to tuv a je to homologizovane na to auto tak to musia zapisať...

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 23. Februára 2010, 07:49

neviem aky si tam mal vyfuk, ale nam tam zacal teraz jeden drbko jazdit s otunenim vyfukom, ktory, urcite je najsam sportovy a kvalitny, o tom nepochybujem, problem je ze zobudi pol obce ked ide v noci!
nenarazam na teba, ak to bolo len cisto opticky a bolo to len v ramci zdraveho rozumu co sa tyka hlasitosti, tak to je blbe, ale vela ludi sa riadi motom: cim viacej pasikov tym viac adidas, cim viacej decibelov, tym viac malcharek!

iste
Autor témy

Utorok, 23. Februára 2010, 08:41

no ja som mal normalne stredovy tlmic, len ten koncovy bol sportovy.. nejak extra to nehucalo.. to som proste natrafil na nasrateho policajta vtedy.. normalne som s tym presiel stk.
inak aj unas je taky maniak:) cervena xr3 a hola rura:) mne to ale nevadi, kazdy tu ma r8,imprezu,aj ferrari obcar prejde a to huci ovela viac... jeden ma dokonca na golfe anti lag, takze nemusim hovorit co to robi ked prejde:) sranda ze bohacov nejebu ](*,)

el_fuego333

Utorok, 23. Februára 2010, 09:47

iste napísal:
vcera sa mi to naozaj stalo, ani certifikat nepomohol. policajt mi povedal ze to neni platne ak to neni schvalene ministerstvom dopravy ,p. a t. SR, tak to tu nesmiem pouzivat :-s davajte si pozor na cestach, je to tu zvlastne cele.. ani tüv tu asi neplati.. tak teraz idem na vrakac kupit normalny vyfuk ](*,)

PS. po pol hodine kecania mi papiere vratil, ale musel som ho oto normalne poprosit ](*,)

:|

Zajtra rano ta uz na ceste budu cakat znova. ;)
Poloboh vetra a mora, hrdina muzov. Radikalny ultraheterosexual.
X5 e70

iste
Autor témy

Štvrtok, 25. Februára 2010, 10:57

boli tam vcera:) ale isiel som na corse tak ma nespoznal ten skunk... podlamna ma HLÍSTY a preto buzeruje slusnych ludi :x

vendetta
Auto: bmw e30 318i

Streda, 12. Marca 2014, 20:15

tiez riesim to zapisanie vyfuku do tp prosim vas kde je ten urad v BA? to tam len dodjem s tuv ze prosim vas zapiste mi to? :D ci ako to tam funguje? dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných