... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

speedfred
Autor témy
Auto: KTM XBow
Kraj: Žilinský

ocista laku

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 19:15

pri umyvani auta som nasiel na laku male bodky od korozie.nie je to ako klasicka korozia ked hrdzaveju napr dvere,ale su to male bodky priemeru cca 2mm na laku,a aj na plastovom narazniku.mate niekto s tym skusenosti ako to odstranit?nechtom to zoskrabat nejde,ako nejaky iny bordel.auto som aj voskoval a prelestil a ostava to tam dalej.
vdaka za rady

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: ocista laku

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 20:27

speedfred napísal:
pri umyvani auta som nasiel na laku male bodky od korozie.nie je to ako klasicka korozia ked hrdzaveju napr dvere,ale su to male bodky priemeru cca 2mm na laku,a aj na plastovom narazniku.mate niekto s tym skusenosti ako to odstranit?nechtom to zoskrabat nejde,ako nejaky iny bordel.auto som aj voskoval a prelestil a ostava to tam dalej.
vdaka za rady

Je to normalna kontaminacia laku, roby sa to hlavne vtedy ked su v ovzdusi tieto kovove cistocky, napriklad v priemyselnej zone alebo v blizkosti zeleznic. Ta sa to odstranit specialnou plastelinou

Užívateľov profilový obrázok
mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Re: ocista laku

Nedeľa, 17. Októbra 2010, 22:17

napr. Clayom od DODO juice...
http://www.umysi.sk/dodo-juice/clay/gen ... soft-clay/
ale urcite aj ine firmy maju nieco obdobne..
ak sa ti s tym nechce hrat chod niekam kde robia lestenie a voskovanie... do nejakej lepsej rucnej umyvarky... das si spravit voskovacku ;) a oni ti vycisita lak tym clayom pri tom ...
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných