Marosqo napísal:Dievca zlate a co dosiahnes ?V PO co sme boli sme policajta aj legitimovali ,aj sa s nim na mieste pravnik hadal a aj tak nas zbalili PMJckari a s danym policajtom ostal len jeden ,,vynnik´´ a skasiroval 2litre pokutu ...ale zase ma to vyhodu ,ze uz teraz sa vie ,na koho sa obratit a na koho podat staznost

no moj pekny ... ja sa bavim hlavne o tomto konkretnom pripade a vec sa ma tak ze ked ho mas legitimovaneho, tak nelen ze naneho mozes podat bezzubu staznost ktoru riesi jeho nadriadeny, ale mozes ho kludne zazalovat za zneuzitie pravomoci verejneho cinitela, tym ze porusil tvoje ustavne pravo a ludske pravo na majetok a za to si pekny mily policajt nelen ze vyzlecie uniformu na furt ale si aj do basy moze ist sadnut ...
to hovorim teras o marosovi mojom ..
ale hold darmo tu budem davat rozumy zadara ludom co o to ani nestoja ..
len tym ze ste taki zbabeli vsetci tak si k vam dovoluju coraz viac, nemozte sa ani na posratom mieste mimo cesty ktore neni ani parkoviskom stretavat .. za chvilu sa dopracujete k tomu ze ani kupit bmw si nebudete moct ked sa nezacnete branit proti buzeracii ..
a ze to branenie ma za nasledok niekedy aj to ze vas nepravom zbalia, tak to sa treba potom pekne s nimi sudit, a ne ze na dalsi krat stiahnete ocas medzi nohy lebo vas minule zbalili ...
asi tolko od dievcata zlateho, co ma ine skusenosti s horsimi kurvami nez su chudaci policajti ..