... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:k tomuto mas nejake cisla, zdroj, alebo hovoris pocitovo?killo a ten lexus bude stale jazdit jak o 200 koni slabsi bavorak?ten interier je fakt tragedia, som cakal ze to bude vyzerat inac, jak v 220ke co som mal skusenost pred 3 rokmi asi
![]()
ten merkeles v amg vyzera o dost lepsie teda, ale zadok je stale slabynajlepsie mi vychadza ten kombik z toho.. interier pekny, ale nepouzitelny..
Killo napísal:jaj takze to neni akoze is-f verzia? tak potom okej, ked to ma stat proti M340i, tak by to mohlo byt fajn.. ale is-f s tou V8 predtym nebola ziadna slava co sa tyka vykonov jazdnych, neslo to tak ako sa to prezentovalo, co som videl nejake testy o tom.. a prave zato jak pises, hmotnost.. a bez turb to proste tiez nebude vybusne jak nejaka M3. tych 200 koni bolo zo srandy myslenek tomuto mas nejake cisla, zdroj, alebo hovoris pocitovo?
M3/4 to veru neni a nikdy nebude. F Sport Performance je zas nejaky ich vymysel, lebo je to medzi FSport a plnohodnotnym F. Takze s prizmurenim oci to mozno brat ako "konkurenciu" S4 audi, bmw m340i, benz AMG C43. Teda aspon tak to ja vidim. Tou V8 to je podla mna priamo urcene na americky trh, tam na to vraj pocuju. Neviem no.
Tieto 'sportove' lexusy stale zabija hmotnost, a tipujem aj dlhsie sprevodovanie v kombinacii s nepreplnanym motorom. Takze pomalsie to bude, hlavne na okruhu, tam tu hmotnost neojebes. Ale ci to bude az take pomale ako o 200 koni slabsi bramborak, to sa mi moc nezda :) Akurat teda ta reklama na okruhu je trosku fail, jedine ze ist teda tym driftom. A uvarit komponenty, kedze podla prvych info to nema pridavne chladice. Mali to targetovat ako kompaktne 'rodinne' GT a bolo by vymalovane
Sepka sa, ze ak toto bola F Sport Performance, tak sa pripravuje aj riadny IS-F model, s V6 alebo V8 twinturbom. Ale logika tychto japonskych rozhodnuti ide celkom mimo mna, ani boh sa v tom nevyzna
Fuxxo napísal:Tak keď max. číselná hodnota ako predpoklad byť najrýchlejší nie je cieľ, tak fun factor je merítko s vyššou váhou. O tom hovorím, lebo aj keď je V8 dajme tomu pomalšie je s tým väčšia prča.a s tou startovou ciarou na podujati, co ja viem, to nieje cielom tych aut. kazdopadne plna prdel tych aut sa postavi na startovu ciaru trackdays po celom svete a to tak ze pravidelne, a to je podstata tych aut
motorista napísal:neviem nakolko mas realne skusenosti s autami o ktorych sa bavime. Ja ziadne, takze interpretujem nazory recenzetov a testovacov napriec internetom - ak porovnavali RC-F a M4 F82, tak verdikt bol vo vacsine pripadov zhodny - Fkovy Lexus s V8 je super uzasny, ma nieco do seba, ale aj tak by si kupili M4 lebo to auto je jednoducho vyssie na rebricku schopnosti a aj bang-for-buck.Tak keď max. číselná hodnota ako predpoklad byť najrýchlejší nie je cieľ, tak fun factor je merítko s vyššou váhou. O tom hovorím, lebo aj keď je V8 dajme tomu pomalšie je s tým väčšia prča.
Trackday - no veď som naschvál zdôraznil "podujatie, kde by nejako vážne šlo o dosiahnutý čas" To trackday nie je.