ViktorDDD napísal:ale co sa motorov tyka ziaden zazrak, 350tka bude asi dostupna iba pre domaci a americky trh (a ajtak v pomere vykon/spotreba bude strasne zaostavat za takou 340i), a ten mensi motor zas bude zaostavat za 330i
podla prvotnych informacii v europe vraj tento model nebude vobec. Lexus tu ma ake take predaje iba SUVciek, sedany nikto nekupuje. A ta 3.5ka sa mne javi ako idealny motor. Sice je to starsia koncepcia, ale zase rokmi overena, takze dlhodoba spolahlivost by mala kompenzovat mensi vykon oproti preplnanej konkurencii. Amici placu po internetoch, ze toto ISko nedostalo V8, comu celkom nechapem kto by bol cielovka (hlavne ked V8 maju v kupecku RC-F). Vo vyssej rade LS maju 3.5 twin turbo 415hp/600Nm, to by bola zaujimava alternativa, ale zatial sa o tom nikde nehovori, ci ten motor do ISka pouziju.
@Napster50 neviem mne to proste pride archaicke ten intrier. Ako nove modely BMW sa mi nejako zhnusili (4ka je grc, ja sa na to nemozem pozerat), tie unifikovane interiery sa mi nepacia, ale musim uznat, ze vyzeraju aspon modernejsie, ze neboli dizajnovane 10 rokov dozadu. Tuto v lexe je zaujimavy akurat volant a pristrojovy panel (aj to mi prijde prebrate zo stareho LFA). Ten stredovy panel, ovladanie HVAC, tie vyduchy po bokoch a 'dvojstupnova' palubovka, prijde mi to ako nejaka Toyota, Lexus by mohol trosku inovovat. Tie hnusne analogove hodiny dat doprec, je 2020...
A strbina na CD je tiez taka ich klasicka uchylka v spojitosti s Mark Levinson audiom, oni si proste pojdu svoje dokym to ozaj nebude nikto kupovat

,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)