... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chup44 napísal:klapky to podla mna urcite vo vyfuku ma ale ani to uplne nepomaha. Da sa to vsak dat preprogramovat a ten sound generator si dat vypnut (neoficialne, oficialne ti povedia ze to nevedia)Ale veď to nemá 1.2 pod kapotou, netreba tam dávať dovnútra zvuk Nissanu GTR jak v Renolte Klio... Ako OK, s tým odhlučnením to chápem, pri takom GTčku asi nechce majiteľ, aby to revalo stále jak sprosté, no klapka vo výfuku vymrela ? A hej, ten človek je fakt nesympatický
blesk napísal:presne suhlasim s tym afektomlebo tie auta su tak odhlucnene ze by si aj tak z toho turbo motora malo pocul vo vnutri.
(AMG to vsak vie a zvuk maju aj v kabine prirodzenejsi a dost dobry). Mne vadi afekt toho cloveka a je mi proste dlhodobo nesympaticky a trochu ma vytaca:-)
chup44 napísal:skus si volakedy take GTcko vyskusatAle veď to nemá 1.2 pod kapotou, netreba tam dávať dovnútra zvuk Nissanu GTR jak v Renolte Klio... Ako OK, s tým odhlučnením to chápem, pri takom GTčku asi nechce majiteľ, aby to revalo stále jak sprosté, no klapka vo výfuku vymrela ? A hej, ten človek je fakt nesympatický
PristineShip napísal:t-cross akoze uvadzaju ako novy model? mne to skor pride len ako vybavovy stupen, nic viac.. ale nejak som to este nestudovalhttps://auto.sme.sk/c/20946732/volkswagen-t-cross-prichadza-ako-najmensie-suv-znacky.html?ref=trz
z tohto uz som fakt mimo, fakt nevidim tu potrebu trhu mat prakticky dve rovnake auta, T-Roc aj T-Cross, sedel som aj v Arone aj v T-Rocu a prisli mi to rovnake auta, velkostne.
Fuxxo napísal:No tak šoféroval som síce iba S500 coupe a tam sa mi to zdalo oveľa menej umelé, ale ako píšeš, naživo je to inéskus si volakedy take GTcko vyskusatinac by si tak nerozpraval.. lebo mam pocit ze moja E63 je jedno z poslednych aut kde ten generator nebol, a niesu tam ani klapky a do kabiny nepocujes ani motor ani vyfuk, absolutne vobec nijako nikdy. vybral som stredne tlmice, dal tam xpipe, ako tak bolo pocut, bolo to lepsie, ale stale to bolo take bezpohlavne.. teraz tam mam klapky a je to bud bezpohlavne s xpipom, alebo ohlusujuce s otvorenymi klapkami
takze ten sound generator je absolutne na mieste.
kazdopadne suhlasim s tym ze v tom videu to znie trocha umelo, ale podla mna to bude len videom, nazivo to bude lepsie..
speedfred napísal:dpc dufam ze niehttp://www.autoforum.cz/predstaveni/bmw-pry-posle-do-vyroby-auto-ktere-po-nem-lide-marne-chteji-uz-dekady/
....že by niečo pre pána Fuxxa?
revenge napísal:ten soundgenerator je absolutny hnus fujNo u nás behá nová Audi A6 3,0 Biturbo diesel so soundgeneratorom alebo čo to je a tak hnusný zvuk som u auta ešte nepočul,možno to ohuri amatera lebo to znie ako keby som jebal palicou po sude v rytme v8 strašné niečo.
PristineShip napísal:to fakt? :-O dobre im to drbe tedano jeden je na mqb a druhy na mqb a0 ak som tomu spravne pochopil, cize mensi od t-rocu, aj ked ja som si teda myslel ze arona = t-roc, ale zjavne teda nie. dnes z bocnej cesty mi pizda nedala prednost a kukam, ze akesi divne je to GLA medvedie, a to bola kyja tonik ci co. uz s tymi malymi krabicami jebe kazdemu.
PristineShip napísal:to akoze uz tie auta fejkuju zvuk aj vonku? nestaci, ze to fejkuje zvuk v interieri?