... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
tomas20 napísal:
Fuxxo napísal:medved je viac rozteceny, jak vsetky ich suvcka poslednej generacie..
ta X4 musim povedat ze vyzera fakt fakt dobre, F26 sa mi pacila tiez uz odkedy vysla, az na predne svetla ktore vyzerali troska divne a neboli dost agresivne, ale tejto novej fakt neviem co by som vytkol :-O krasna robota.. az na tie strieborne tlacitka v interieri, to mi pride strasne lacne urobene, uvidime nazivo :-) ale inac paradny dizajn..
zaujimave je, ze zvolili M40d ako predvadzaci model, namiesto M40iale to bude asi zato ze novy "performance" motor..
Fuxxo napísal:ale, fakt? takze je moznost mat klasicke cierne? :-O
boli by fajn keby boli hlinikove jak v G11.. ale ani G30 nema hlinikove, takze pochybujem ze tu budu..
Milosss napísal:Asi si to zle pozeral. Skúšal som nemecký aj francúzsky konfigurátor a v jednom aj druhom po pridaní ACC vyskočilo okno, že sa do výbavy pridajú aj galvanizované ovládače.Zaujímavé, vo francúzskom cenníku to nič také nechce, proste samotné ovládače za 200 eur, nič viacAsi to fakt záleží trh od trhu.
voMacK napísal:A galvanizovane ovladace, teda brat?
mexican napísal:Asi si to zle pozeral. Skúšal som nemecký aj francúzsky konfigurátor a v jednom aj druhom po pridaní ACC vyskočilo okno, že sa do výbavy pridajú aj galvanizované ovládače.
Konfigurator FR.jpg
konfigurator DE.jpg