... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Leila330d napísal:Tak v PD pribudlo od minulého týždna dalšie bmw... ešte ho prihlásiť u dopravákov..a... prikladám zatial len link od predávajuceho..ked budu nove fotky..pridám aj tie...http://bmw-rada-3.autobazar.eu/330-d-in ... 87266.html
Leila330d napísal:tak, tak.. ma to servisku... bolo to v D servisované pravidelne..braško mi to cez Bawariu ešte preveroval.... a tento chalanisko dal teraz ešte všetkko porobiť, takže auto je t.č. bez investicii.... hned po kupe mi to kamoš tu v PD, čo ma autoservis, dal na zdvihák a popozerali sme to od spodu..ale všetko je ok... tak sa vytešujem...
Leila330d napísal:presne také sme hladali... toto jediné auto je presne to, čo sme chceli..aké sme chceli... farbou karoserie počnuc, bledou kožou pokračujuc... strešné okno, nezávislé kurenie... hifi profi... /krásne to hrá/... elektrony z M3... proste cukríček, len sa bojím, aby sa na nom nejaký magor nevyburil a klincom mi neprejde po kapote /to by bol ten lepší prípad... ludia su svine. /
Leila330d napísal:presne také sme hladali... toto jediné auto je presne to, čo sme chceli..aké sme chceli... farbou karoserie počnuc, bledou kožou pokračujuc... strešné okno, nezávislé kurenie... hifi profi... /krásne to hrá/... elektrony z M3... proste cukríček, len sa bojím, aby sa na nom nejaký magor nevyburil a klincom mi neprejde po kapote /to by bol ten lepší prípad... ludia su svine. /
Leila330d napísal:preto parkujem tam.. už len najsť do prenajmu nejaku garáž v PD... ak by ste niekto o niečom vedeli...budem povdačná... nerada by som to nechávala pred vchodom... ale budem bývať na Starom sidlisku, tam to hadam nie je až také riziko, ako napr. Zapotočky, kde sa pohybuje viac roznych ludí
Leila330d napísal:vážne?? to by bolo fajn... myslím to vážne... určite by som to brala, ak to bude za rozumnu cenu...
Leila330d napísal:to by hádam aj šlo..... tak ak budeš niečo konkretne vedieť, daj vedieť.. určite sa dohodneme