... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Leila330d napísal:Tak v PD pribudlo od minulého týždna dalšie bmw... ešte ho prihlásiť u dopravákov..a... prikladám zatial len link od predávajuceho..ked budu nove fotky..pridám aj tie...http://bmw-rada-3.autobazar.eu/330-d-in ... 87266.html
Leila330d napísal:a ten predávajuci bol velmi príjemný, mladý chalanisko.... a auto je užasné, ešte krajšie, ako na foto... proste cukríček..jazdil v tom nejaký starší pán.. všetko ako nové, čistučké, voňavučké...
Leila330d napísal:kombíka sme mali pred tým..a potom SUV /nie bmw, ale opel../ teraz som /sme/ chceli už sedan..prípadne cupéčko... takže teraz garáž okupuje tento kusok... a cez den stojí, kým som v robote, u kamoša pres Automaxom oproti Tescu...
Leila330d napísal:v automaxe mam kamoša..on mi to tam stráži... ja na Uniklinike... :)
Leila330d napísal:presne preto parkujem tam, kde parkujem.... nepotrebujem, aby mi to tu nejaký slepý pacient celé obúchal dverami ...
Leila330d napísal:presne, ja zas zaparkujem vedla tých nákupných vozíkov..tam mam istotu, že aspon jednu stranu mám "chránenu/.. cha cha....
Leila330d napísal:tak je to sakramenský rozdiel oproti oplu... je to relatívne nové autíčko, tiekm sa zdaju byť realne- podla mojho servisáka, lebo všetko je velmi zachovalé, neošuchané.. nezodraté.. autíčko je živé..tých 231 koníkov cítiť... cítiť to hlavne , ked potrebujem rýchlo niečo pomalšie predbehnuť... ešteže občas idem do BA po dialnici..tam predsa len trošku možem viac pritlačiť na plyn...