... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

RudyJames
Autor témy
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský

niekedy sa na technicak pri novom aute caka aj 3 tyzdne...

Pondelok, 7. Decembra 2009, 21:54

Zdravim, 16/11 som preberal nove BMW 318i (alpine white, je tu aj pribeh), technicak ma oficialne prist do 3 dni, no presli 3 tyzdne a stale nikde :roll: vraj je nas 6 takych, je niekto tu z fora?
doteraz ma to netrapilo, lebo som v anglicku a auto ostalo doma, no v sobotu sa vraciam a rad by som to vyriesil co najskor... prevozne znacky som mal len na 7 dni
je nejaka ina moznost, ako nejazdit alebo sa spoliehat, ze policajti uveria dovodu, preco auto este nie je prihlasene? mal s tym uz niekto skusenosti (policajti vs. neskorsie prihlasovanie vozidla ako do 7 dni, resp. pouzivanie prevoznych znaciek dlhsie ako 7 dni)?
zavolat do bmw mi nepomoze, riesia to tam a uz som sa aj stazoval, tiez len cakaju, kedy im pridu...
Naposledy upravil/-a RudyJames v Štvrtok, 10. Decembra 2009, 11:14, upravené celkom 2 krát.
Subaru WRX STi

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: nove BMW, technicky preukaz ani po 3 tyzdnoch v nedohladne..

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:00

Hm, ja len že viiitaj naspat na SK. Vytaj, vitaj. Je to jedno....

Hadaj sa hadaj sa hadaj sa :evil:

RudyJames
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:10

dakujem, az v sobotu na obed na vraciam domov po trimestri... do 8/1/2010, potom zase cely april som na Slovensku a od maja uz natrvalo...

pohanat sa to snazim (resp. som to nechal na nasich doma), dnes mi akurat nahodou volali z BMW ohladom spokojnosti, tak som im to aj 3x spomenul a dal si poznamku, ze to maju do buducnosti riesit lepsie... inak vraj cakaju, kedy im pridu, oni za to nemozu

ide mi hlavne o to, aby som mohol jazdit, takze ak ma niekto radu, co s tym, sem s nou :wink: ci sa to da nejako policajtom vysvetlit, alebo im to ist nahlasit a vybavit si nieco ako predlzenie na prevozne znacky, alebo... ? :shock:
Subaru WRX STi

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:10

nebudes musiet ist po mesiaci na kontrolu originality? :-k ak to neprihlasis do 7dni, tak potom tam je tusim ze aj nejaka pokuta, ci? len neviem ci to plati aj pri novych autach, alebo len pri jazdenych... :-k
.

RudyJames
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:16

xtreme napísal:
nebudes musiet ist po mesiaci na kontrolu originality? :-k ak to neprihlasis do 7dni, tak potom tam je tusim ze aj nejaka pokuta, ci? len neviem ci to plati aj pri novych autach, alebo len pri jazdenych... :-k

v prvom rade dakujem za reakciu, neviem ako to chodi... s tou kontrolou originality moze byt problem, 14/12 mi zostavaju 2 dni na prihlasenie do mesiaca :? to by som ale reklamoval u BMW, kedze je to ich problem, nie moj... s tou pokutou po 7 dnoch moze byt problem, aj prevozne som mal len na 7 dni, ze dovtedy musim auto prihlasit... takze len sa skusit vzdy z toho vykecat? lebo to auto je dost vyrazne a niekto si asi vsimne, ze uz mesiac jazdim na prevoznych :lol:
ide mi cisto o policiu, s BMW to uz nejako vyriesim...
Subaru WRX STi

Cosmo

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:25

Tak záleží na akého policajta natrafíš. Je to nové auto viac menej, nemá tam byť nič proti predpisom. Čiže normálny policajt to pochopí. Zlý policajt nie (tých je vraj viac:)

Ak sa pýtaš, tak nikto ti na tvoju otázku nedá odpoveď.

Ak sa spýtaš : Keď ma zastaví zlý policajt a bude mi chcieť dať pokutu, čo robiť ? --> tak potom je to jasnejšie lebo prvá možnosť končí pokecom a jazdou ďalej bez pokuty. Kdežto za toto ti môžu dať pokutu (presnú sadzbu neviem). Ale byť ja majiteľ nového BMW, tak prídem do predajne, predložím bloček od pokuty a pýtam si naspäť peniaze keďže problém nie je na tvojej strane..

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:28

Kupoval si auto v AWT Bavaria ?

RudyJames
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:32

dodoIPD napísal:
Kupoval si auto v AWT Bavaria ?

ANO, poznas niekoho z tych dalsich 5, alebo preco sa pytas? :mrgreen:
Subaru WRX STi

dodoIPD

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:36

Mam insider info o tom ako obchoduje AWT , takze ...

Nerad by som to tu rozoberal ale povedzme ze maju nejaky dlh voci importerovi a ten im tie technicaky nevyda kym ho nesplatia , splacaju ho tym ze umelo navysuju ceny aut a zhanaju zakaznikov za kazdu cenu .

Staci ti to tak ? :)

RudyJames
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:41

aha, dik za info :shock: tak potom sa ja mozem cudovat... moje som mal ako zadarmo, kratko potom ale uz tu akciu zrusili, mal som stastie, ze som to stihol, vraj na mojom aute dokonca par % zatial prerobili :mrgreen:
ja som vedel, ze nie je taka blbost pytat sa tu na taku blbost a ze sa najde niekto s uzitocnym info :wink:
skusim to teda riesit ked pridem domov, aby som mohol legalne jazdit co najskor... a to som sa tesil, ako dobre som z toho vysiel, nove bmw 3 lacnejsie ako octavia :mrgreen:
Subaru WRX STi

Cosmo

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:43

A doplatit má nato slušný človek čo sa previnil len tým že im dal zarobiť a kúpil u nich auto???

Kurwa nie je potom lepšie/lacnejšie kúpiť auto v Nemecku (zahraničí) a len ho prihlásiť tu normálnou cestou -> KO atď?? Či?

RudyJames
Autor témy

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:48

Cosmo: no keby slo vsetko ako malo (ako som cakal), tak by to bolo jednoduche, 6/8 som objednal auto, 16/11 som prisiel s hotovostou, zobral si ho, poistky mal uz dopredu, takze stacilo len pockat na technicky... :roll:
lacnejsie by som ho asi nezohnal, ved mam 318i +xenony +radio professional +prkotiny za 24.000 eur, za to uz teraz ani 316i v zaklade nie je :mrgreen:
Subaru WRX STi

dodoIPD

Pondelok, 7. Decembra 2009, 22:49

Kupovat inde ... :)

Auto-Motiv , Lamac , Zilina ...

Užívateľov profilový obrázok
Markoo1
Auto: E46 318d

Pondelok, 7. Decembra 2009, 23:01

Ja by som to riešil cez Slovenskú Obchodnú Inšpekciu : http://www.soi.sk/sk/Novinky-SOI.soi
Daj im podnet na prešetrenie, nič za to nedáš a možno to v niečom pomôže.
ex E36 325td

RudyJames
Autor témy

Utorok, 8. Decembra 2009, 00:35

dodoIPD napísal:
Kupovat inde ... :)

uprimne povedane k BMW som sa dostal nahodou, takze ine predajne som ani neriesil... hladal som pohodlny trochu reprezentativny sedan za cca. 22.000 eur (nie VW group), siel som do Mazdy po Mazdu 3, len akurat nemali max. vybavu v bielej perleti, potom som siel do Volva kvoli S40 a BMW bolo vedla, tak ze sa pozriem na 1-2 rocne z Tempus, tiez nemali v bielom a predfacelift sa mi jednak nepacil a hlavne som predsa len chcel nove auto... tak som sa siel len spytat vedla na nove, lebo som vedel o akcii na 316i, tam ma privitali, ze maju -6000 E zlavu, skusim teda... do konfiguratora biele 318i-320i, bez diskov a bez koze, vysla zakladna cena tusim 22.000 + vybava... chvilu som este rozmyslal, ale to auto nemalo v tej cene konkurenciu

Markoo1: proti BMW takto ist nechcem, pokial sa to bude dat vyriesit inak... predajca bol velmi ustretovy, max. spokojnost :wink:
Subaru WRX STi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných