... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Re: nove BMW, technicky preukaz ani po 3 tyzdnoch v nedohladne..

Utorok, 8. Decembra 2009, 07:27

mno nech ti daju nahradne vozidlo (samozrejme gratis) a mozes jazdit, a prihlasenie tiez nech zmaknu oni, ked to dokazu v porsche a este poplatky za to vpasuju do faktury za auto tak nie je o com si myslim....
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Utorok, 8. Decembra 2009, 09:46

toto je jaka blbost ? jak ze ti nedali technicak? by som ich nakopal do prdele a to auto by som im ojebal o hlavu.

tiez som kupoval auto - v Ziline - auto prislo z importu s technicakom - cisty technicak - vyplnene iba udaje o vozidle - bez udajov o majitelovi - dostal som prenosky a dalsi den som si to v BA prihlasil, tak jak je mozne ze ti nedali technicak ?

ty si im auto zaplatil, alebo ho lizujes - to je jedno, oni prachy za auto dostali tak akym pravom zadrzuju technicak ?
taky bordel by som im tam spravil ze by sa s toho pan Sojka tak lahko nespamatal...

ale vitaj na slovensku.. aj ja som mal auto v servise v zaruke . a nie kratku dobu a import sa k tomu postavil tak ako sa postavil... oni su spokojny ked maju peniaze od zakaznika a na nic ine nehladia...

alfi666

Utorok, 8. Decembra 2009, 18:32

Kua to je neskutocne co sa tu na slovensku deje... obrat sa priamo na importera oficialnym mailom + a pripomen im, ze mas dobre kontakty na niektoru z bulvarnych televizii + zaroven oslovujes aj SOI... ;) technicak bude este vten den ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

TiTAN
Administrátor
Auto: BMW 530d xDrive
Kraj: Žilinský

Utorok, 8. Decembra 2009, 23:05

treba poslat mail do mnichova asi :D
Ex BMW 325TDS bostongreen [TiTAN's Diesel Supermachine]

I´m not a trendy asshole, do what I want, do what I feel like! (c) Dexter Holland
I choose to live, not just exist (c) James Hetfield

Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Streda, 9. Decembra 2009, 00:10

len aby potom dany predajca aj dostale este nejake auto ..po tejto negativnej reklame...
e46 330i
e28 544i

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Streda, 9. Decembra 2009, 00:17

ak ma takto pokracovat, nech ide na trznicu zeleninu predavat a nie auta.. :roll:
.

BimmerBob
Auto: BMW 316i
Kraj: Trnavský

Streda, 9. Decembra 2009, 01:21

xtreme napísal:
ak ma takto pokracovat, nech ide na trznicu zeleninu predavat a nie auta.. :roll:

Súhlas! Takto sa autá nepredávajú! A už vôbec nie BMW !!!
Len lietanie je krajšie? To sme sa tiež domnievali.
BMWe36 /316i/

RudyJames
Autor témy
Auto: Subaru WRX STi

Streda, 9. Decembra 2009, 01:33

vadilo im, ze by som prazenicu zral! :lol:

zamerom tejto temy nebola ani tak negativna reklama ako hladanie rad (mozno niekto zazil podobne problemy) ohladom policie a dalsieho konania pri mojej bezmocnosti... takmer mesiac mam nove auto odstavene pod domom, lebo nemam technicak ](*,) auto som pritom platil v hotovosti... zajtra skusim zistit, ci sa nieco zmenilo a ak nie, budem musiet zacat nieco robit (hrotit to ale zatial velmi nechcem), od soboty som doma a uz z principu nechcem poziciavat auto od niekoho z rodiny...
Peppo: ja som mal dostat technicak do 3 dni... preslo ich 24 :|
Subaru WRX STi

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Streda, 9. Decembra 2009, 08:34

RudyJames napísal:
vadilo im, ze by som prazenicu zral! :lol:

zamerom tejto temy nebola ani tak negativna reklama ako hladanie rad (mozno niekto zazil podobne problemy) ohladom policie a dalsieho konania pri mojej bezmocnosti... takmer mesiac mam nove auto odstavene pod domom, lebo nemam technicak ](*,) auto som pritom platil v hotovosti... zajtra skusim zistit, ci sa nieco zmenilo a ak nie, budem musiet zacat nieco robit (hrotit to ale zatial velmi nechcem), od soboty som doma a uz z principu nechcem poziciavat auto od niekoho z rodiny...
Peppo: ja som mal dostat technicak do 3 dni... preslo ich 24 :|

kde prisli na tie 3 dni ? ziadne tri dni!!! ak platim auto v hotovosti a preberam auto tak jedine s technicakom - naco mi je auto bez technicaku ? ja som kupoval auto v ZA a prihlasoval v BA - to som mal ist zo ZA do BA bez technicaka na prenoskach a marne cakat na technicak ? kokotina jak rampa! jedine auto spolu s technicakom - a ked maju auto a nemaju technicak a ty mas vyplatene auto tak zlavu - za kazdy den omeskania dodania technicaku zlavu. Nech platia ked su jebnuty!!

RudyJames
Autor témy

Streda, 9. Decembra 2009, 13:48

ako pise VK-Tomas, na to som dostal prevozne znacky a doklad o nich, lenze ten platil do 23/11, dovtedy som mal auto prihlasit a v tom je problem :|
Subaru WRX STi

PiraTMB
Auto: MB

Streda, 9. Decembra 2009, 14:16

No nic jedno z rieseni je pockat kym ti pride technicky a ked ho budes mat
tak ho odovzdaj aj s autom predajcovi nech ho ide na vlastne naklady prihlasit na teba :wink:
Inak to som este nezazil ze pri odovzdavani auta ti nedaju technicky, pripada mi to ako ked je
auto robene na objednavku ale u ineho obstaravatela a ved technicky uz nejako dodatocne poriesime :-k
Naposledy upravil/-a PiraTMB v Streda, 9. Decembra 2009, 14:28, upravené celkom 1 krát.
ObrázokObrázok

Obrázok

PiraTMB

Streda, 9. Decembra 2009, 14:34

Asi zalezi od akeho predajcu kupujes :-k nevedel som otom a asi malo kto...
Pri MB(motor car),BMW(tempus),VW(moris),Skoda(moris) nikdy nebol ziadny problem.
Ked bolo auto k dispozici tak pri preberani vsetko bolo ako malo byt -predajca mi aj za poplatok auto prihlasil :wink:
ObrázokObrázok

Obrázok

RudyJames
Autor témy

Streda, 9. Decembra 2009, 14:36

ZMENA, dnes konecne prisiel technicky, takze to uz dufam nebude treba dalej riesit, poprosim pripadne zmazat temu...
VK-Tomas: aha, tak potom nejde o nic zvlastne, tiez vraj cakali, kym im ho poslu... no pre mna novinka, ked sa brali auta v Subaru, tak vybavili aj prihlasenie, znacky, poistky, vsetko na mieste a slo sa s hotovym autom...
PiraTMB: dakujem za ponuku pomoci... auto poistku ma aj zakonnu aj havarijnu, este v den preberania sa spravili, jedine na prihlasenie som cakal, to sa spravi zajtra, uz sa to bude musiet nejako ukecat a dufam, ze sa to stiha bez potreby KO...
jedine stastie, ze som bol teraz v anglicku a auto nepotreboval, inak by som to tak nenechal... kazdopadne najblizsie vidim servis na Bavaria Lamac :wink:
Subaru WRX STi

PiraTMB

Streda, 9. Decembra 2009, 14:40

Tak aspon ze uz dorazil, hovorim daj to predajcovi nech skoci na DI a nech ho prihlasi
on , myslim ze mu tam staci splnomocnenie od notara a mas postarane, nebudes musiet ty nic riesit :wink:
ObrázokObrázok

Obrázok

RudyJames
Autor témy

Streda, 9. Decembra 2009, 14:45

to zase nie, mam uz odlozenu znacku z dobrej serie :-$ a navyse pridem az v sobotu na slovensko, dovtedy uz bude dufam prihlasene a nebudu s tym problemy...
Subaru WRX STi

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných