... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Max-Max napísal:to auto poznam osobne, karoseria dobry stav, motor nic moc, podvozok treba robit, capy tiez..ale zaklad je to dobry, vovnutri trocha tuzing. Brzdy ferodo.
ale zabudni ze s 320 budes po meste jazdit do 10, zabudni
belowzero napísal:http://bmw-rada-3.autobazar.eu/card.php?id=419641
toto je ona.. tak si to kuknite a ohodnodte :)
rad si vypicujem nazor:)
Helldiver napísal:Pokial je to ako hovori max-max ze kasna je v dobrom stave, tak by som do toho isiel, to je uplne najhlavnejsie, capy a cely podvozok budes menit tak ci tak casom a to je najmenej (potom daj urcite kvalitne diely ale, na tom sa usetrit neda), pripadne skus trocha zrazit z ceny. Vyhoda E30 je ze podvozok zgeneralkujes za pomerne malu sumu, pokial nie su uplne vydrbane tlmice tak zvacsa staci vymenit dva silace v prednej naprave a dva v zadnej + 4 capy v prednej este a auto sa bude spravat na ceste uplne v poriadku. Na takej E34 je to skutocne vyrazne drahsie uz toto napriklad.
Marosqo napísal:Toto je vazne super auto ,krasny zaklad na Tuzing ,mas tam tisic druhov laku a secko a hlavne si daj vyrobit laminaty ako ma M3 ,na 4dverove auto ,to ti sadnu jak uliate ,neni o ocm ,za 50 tisic s toho mas cukrit jak oci ...stretneme sa na vrakaci ,ked bduem potrebovat nejake ND![]()
![]()
Helldiver napísal:Inac chapem tvoje nadsenie, ja som pred rokom bol taky isty, ale snazim sa uz troska s nadhladom poradit ti aby si nespravil rovnake chyby...