... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Max-Max napísal:taka chujova otazka - aky tam ma byt motor a kolko mas rokov?
Helldiver napísal:Tak to si rovnaky stary jak ja - btw kup si radsej 325i ked uz, zere to rovnako a ide vyrazne lepsie.
belowzero napísal:ja som si vsimol ze ta fotka co mas som videl aj ze sa predava to afto na autobazar.eu.. neviem ci to ty predavas ale je tam podobna fotos :)
a tak poistka je vacsia... a myslim ze tych 130 koni by mi mohlo uplne stacit pre zaciatok :) mama ma 1,2icko polo a to by si videl co stym viem narobit a to ma len 70 koni:D
Kraken napísal:chlape, hlavne rob všetko s chladnou hlavou, lebo keď to budeš robiť na rýchlo tak to potom bude aj tak vizerať, v prvom rade daj bawo do slušneho technickeho stavu
Max-Max napísal:podla tychto slov by som ti doporucil trosku vychladnut a pockat, inak tu mozno velmi rychlo pribudne inzerat na predaj havarky![]()
a osobna rada od cloveka co nasypal 200t do e30 - ked nemas love, nekupuj to, bavorak je bezodna studna pokial ho chces mat nonstop v 100% stave
Helldiver napísal:Nezostava ine len suhlasit. Svoju 325i som uz predal teraz mam 535i a maximalne mi vyhovuje, kazdopadne zrut penazi je to este vacsii.
belowzero napísal:a ked nemam love co mi poradit kupit hnilu feldu? alebo favorita? nie dik.. predsa len je to ina trieda.. za tu istu cenu!! a ked ze ako som pisal znami ma servis.. a tatko je blazon do BMW nemal by byt problem...
musim si zaklopat "klop,klop,klop" :)