... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pozor napísal:neviem ako to Matus Gastan spravil, ale ak zadam do googla "podvodnik matus gastan" a pridam ktomu aj bmwklub alebo hojko kam som to tiez pridal tak to absolutne nic nenajde, ako je to kua mozne???vam to nieco najde? mne na dvoch roznych PC nic
JozefSvob napísal:Nejdem sa nikoho zastavat a ani to nemienim,ale urcite si kazdy pamata kauzu ked ludia na tejto stranke zistili ze nemaju zaplatenu socialku a nie kvoli nim ale zamestnavatelovi,ale je to viac nez pravdepodobne ze tento macher ma vlastnu firmu a neplati ani odvody
MimoSK napísal:MimoSK píše:
Caute neradim Vam obchodovat s uzivatelom JozefSvob, je to podvodnik namiesto navigacie ktoru predaval cez forum predaj-nd-bmw/cic-navigacia-e9x-e60-e61-t49221.html , mi na dobierku za 550€ zaslal akurat tak veko na palivovu nadrz k e90, a taktiez nejaku ECU, teraz uz ani nedviha mobil ani neodpisuje na emaily, tak pozor... dalsie detaily neskor
MimoSK napísal:Skor by si sa mal vyjadrit k tomu ako ojebavas ty sam! K tejto teme si nejako ticho...
JozefSvob napísal:
A co ti mam na to povedat ? Nemam za potrebu ojebavat este raz,ja som to nebol
JozefSvob napísal:Wat? Navigaciu som ti poslal tak co sa tu naparujes? Prva zasielka bola omylom (povodne mala ist do CZ a omylom som poplietol baliky...
JozefSvob napísal:Aj ja si myslim
Jozef Svoboda <jozef.svoboda@gmail.com> 25. septembra 2011 0:50
Komu: Mimo SK <mimosvk@gmail.com>
Zdravim, teraz som si precital aj spravu na BMWklube, je to tak. Uz som kontaktoval osobu ktorej mala byt
dorucena ta riadiaca jednotka a veko nadrze. Pockam na jeho odpoved.Svoboda Jozef