... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
miki012 napísal:co mas proti seredanom?
Lucushka23 napísal:no neviem ci zrovna baagoo patri medzi serioznychja s nim moc dobru skusenost nemam
Peped napísal:Tiež ma ojebal...
Mimo napísal:ja som zo serede a ojebal ma trulko z MT teda chcel ma ojebat...
proti seredanom celkovo nič.. písal som "obchodík zo serede"
Milosss napísal:A bral si od neho postou alebo osobne? Ze ci si nepametas cislo SPZ na jeho aute.
A ako vidim ked sa uz dokonca vyhrazal, treba s tym daco spravit, nebodaj sa mame tu na klube pred takym kktom bat ci co a pocuvat blbe vyhrazky? Nickom s anic nevyriesi ale telefone cislo vieme, ktore funguje a nemeni ho, staci este zabanovat IP adresu co podla mna pre adminov neni tazka vec a je to jasne nie? Neda sa to tak?
TiTAN napísal:ale potom by bolo dobre vytvorit aj temu kde by boli skusenosti z dobrymi predajcamyno s tou IP adresou to neni take jednoduche, ona sa ti moze zmenit a ty o tom ani nemusis vediet napr. DSL pripoji sa a odpoji modem, blokovat nejaku ip fakt nema zmysel, vravim vramci internetu je najefektivnejsie toto co si spravil ty vytvorit temu kde sa strhne diskusia a potom si to ludia vsimnu a budu opatrnejsi
Lucushka23 napísal:no neviem ci zrovna baagoo patri medzi serioznychja s nim moc dobru skusenost nemam
miki012 napísal:ale potom by bolo dobre vytvorit aj temu kde by boli skusenosti z dobrymi predajcamy