... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Neserioznost predajcu

Pondelok, 17. Októbra 2011, 19:20

nieco nove ohladom balika? ak nie, dufam, ze sa to coskoro vyriesi...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Pondelok, 17. Októbra 2011, 20:25

Ahoj,

nie nie, nic nove pan JozefSvob ho stale neprebral :?
Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 17. Októbra 2011, 20:34

nechcem sa do toho miesat, lebo toto niesu moje prachy, ale toto je vrchol..... Navyse vie o tom ze sa to tu v tejto teme rozobera a vyzera to tak ze nema k tomu ani co povedat...... Smutne.....

MimoSK

Pondelok, 17. Októbra 2011, 20:46

nuz, co na to odpisat, dost ludi ho tu obhajovalo, tak neviem co si o tom mam mysliet... :?:

airbone napísal:
nechcem sa do toho miesat, lebo toto niesu moje prachy, ale toto je vrchol..... Navyse vie o tom ze sa to tu v tejto teme rozobera a vyzera to tak ze nema k tomu ani co povedat...... Smutne.....
Obrázok

airbone

Utorok, 18. Októbra 2011, 23:02

podla trackingu myslim ze balik uz cestuje naspat k tebe :shock:

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Októbra 2011, 23:10

treba tu zasielku aj s prijemnym pozdravom priviezt osobne, inak sa v tomto pripade neda, pocitam ze ako podvod to riesit nebudes

MimoSK

Streda, 19. Októbra 2011, 08:15

Hmm, tak podla vsetkeho to nechava pan JozefSvob posielat niekoho za seba lebo podla vyjadrenia jeho matky je v Nemecku uz od augusta kde studuje... adresa z balika sedela na neho ale telefonne cislo nie, :-k

Ale kedze sa po nom zlahla zem uz aj tu na fore tak si myslim ,ze vedel velmi dobre co robi. [-(

ice.blade napísal:
treba tu zasielku aj s prijemnym pozdravom priviezt osobne, inak sa v tomto pripade neda, pocitam ze ako podvod to riesit nebudes
Obrázok

MimoSK

Sobota, 22. Októbra 2011, 18:06

Tak Jozefsvob stale neodpoveda, tak to ako podvod asi zacnem riesit, toto ma k tomu len povzbudilo :arrow: http://dnes.atlas.sk/slovensko/regiony/755217/na-socialnej-sieti-predavala-musle-namiesto-mobilov ,este mu predtym poslem jeden varovny email + par dni na rozmyslenie,hoc si myslim ,ze zbytocne. Potom ked tak nech ho uz riesia oficialne miesta ak mu to tak chyba... dva roky...

ice.blade napísal:
Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Sobota, 22. Októbra 2011, 19:50

skus predzalobnu vyzvu:

http://www.pretaktovanie.sk/downloads/p ... mplate.doc

u nas sa to rozoberalo >> http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... va#p669452

Myslim ze staci mierne upravit a poslat..

airbone

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 03:16

tak toto je sila..... uz som pocul x-ludi tu na fore pisat o tom, ze ich niekto trosku oklamal, poslal im tovar ktory nie presne zodpovedal popisu, alebo bol v horsom stave za aky sa vydaval, ale zeby niekto niekomu poslal namiesto navigacie nejake haraburdy, potom to prebral naspat, a poslal to iste znovu, toto je vrchol.... Navyse dotycny sa tu na fore pravidelne objavuje a pravdepodobne kontroluje tuto temu, ale neni ochotny napisat ani slovo, toboz nie nejake vysvetlenie..... asi ani nema co napisat..... Vyhovorky ze je v nemecku su onicom, pokial viem, tak v nemecku uz par rokov maju mobilne siete, operatorov, dokonca aj internet.....
Nechcem sa do tohto miesat, ale zaujalo ma to len preto, ze tu udajnu navigaciu som mal chut kupit ked ju ponukal na predaj a par ss som si s nim vymenil. Tvrdil ze mi to moze bez problemov poslat na dobierku, ale ked som mu neskor napisal ze sa zastavim v BA a zeby sme to mohli spravit aj osobne a eventualne mohli aj odskusat, tvrdil mi ze to pave par dni predtym predal do nemecka cez ebay.

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 08:58

skoda aj ze to nepredal cez ebay do nemecka... problemy by mal do konca zivota :roll:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

MimoSK

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 09:42

Vcera o 23:25 mi prislo na email:
Zdravim,ja som vam tu navigaciu poslal a tak isto mam o tom fotodokumentaciu. Pekny vecer.

Tusim si asi dam to veko namiesto LCDcka od idrivu a DDE namiesto mechaniky. Ale nie, tak ako som pisal, nieje problem podat trestne oznamenie, su fotky aj svedkovia pred ktorymi sa to otvaralo, a tak isto aj samotny Jozefsvob ktory v emaile pise ,ze tie veci su jeho...

Skoda airbone ,ze nemas tie SZ, ale aj bez nich je toho viac nez dost.

btw na tu fotodokumentaciu by som bol strasne zvedavy

edit:
fotka z jeho inzeratu
Obrázok
kto vie trosku lepsie skumat obrazky tak tam najde to ,ze to bolo fotene iphone 4kou a gps suradnice k tomu
Obrázok

RudyJames
Auto: Subaru WRX STi

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 10:24

ten hlinikovy obklad okolo radiacej som kupil ja aj s ostatnymi listami (este cakam na 2 listy z palubovky) aj komplet interierom (sedacky+dvere) a bez problemov.. prisiel som to pozriet, JS mi to podrzal par dni a bol som po to aj vyplatil na mieste
takze moja skusenost je opacna :-k
Subaru WRX STi

MimoSK

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 10:29

No ci sa dockas tych zvysnych dielov :)
Ale tak sam neviem preco robi zbytocne problemy ako mne tak aj sebe.

RudyJames napísal:
ten hlinikovy obklad okolo radiacej som kupil ja aj s ostatnymi listami (este cakam na 2 listy z palubovky) aj komplet interierom (sedacky+dvere) a bez problemov.. prisiel som to pozriet, JS mi to podrzal par dni a bol som po to aj vyplatil na mieste
takze moja skusenost je opacna :-k
Obrázok

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 11:12

fotka zo 16.7 2011 :-k

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 209 neregistrovaných